yulaf alıyormusunuz ?Güne böyle başladım...
Eki Görüntüle 48162
Ara sıra yulaf ezmesi alıyorum kardeşim.yulaf alıyormusunuz ?
5 tam yumurta. Haslama bayiyor, evde oldugumda 7 8 taneyi yagda yiyorum ama8 tam yumurtamı yedin
Hindiyi göğüs mü aldın but mu. Göğüs ü kurutmadan pişirmeyi beceremedim hiçBu da aksam yemegi
350 gr hindi izgara tava
7 8 tane mantar
800 gr salata
50 gr sizma zeytinyagi
800 gr salata yemek zor olmuyor muBu da aksam yemegi
350 gr hindi izgara tava
7 8 tane mantar
800 gr salata
50 gr sizma zeytinyagi
Bu öğün spor sonrası için ideal değil, hatta ağır.250gram pismemis makarna genelse pirinc oluyor 200 gram tavuk gogus ve hazir corba tek ogun. Bir spordan once birde spordan sonra yapiyorum boyle.sabahta 4tam yumurta 100gram yulaf lakin kilo veriyorum nerde yanlis acaba kilo 73 boy 175
Hindiyi göğüs mü aldın but mu. Göğüs ü kurutmadan pişirmeyi beceremedim hiço haliyle de tavuk göğsünden beter oluyor
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu öğün spor sonrası için ideal değil, hatta ağır.
Bahsettiğin kiloda spor öncesi ve sonrası böyle büyük öğünler tüketip kilo vermen hiç normal değil. Ya fiziksel olarak çok aktifsin ya kaloriyi tamamlamıyorsun ya da endokrin hormonlarında vs bir problem var.
Sana tavsiyem 3 günlük besin tüketim kaydı alman ve günlük ihtiyacın olan enerjiyi hesaplayıp karşılaştırman. Mesela yağ tüketimin çok az olabilir, kahvaltın çok zayıf olabilir vs. Yeterli enerjiyi almıyor olabilirsin. Enerjinin yüksek olduğundan emin olursan kan tahlilleri yaptırırsın.
Sonlara dogru bitirmek zor oluyor ancak dusuk karbonhidratli beslenmede lif icin mecburen yesil yaprakli sebzelerden cok fazla yemek gerekiyor800 gr salata yemek zor olmuyor mu
Vücutta bir sorun yok.Vucutta bir sorun yok 2senede 25kilo aldim .okul vs staj la falan ugrasiyorum onun stresinden diye dusunuyorum.ogunleri mecbur boyle yapiyorum 3ten fazla bolemiyorum spor oncesi cok iyi patlatiyor
Cevabini zaten vermissin.benmde aklimda degisik cevaplar var fakat emin olamadigimdan sordum.farkli birseyler gelir diye yanlis anlamaVücutta bir sorun yok.
Beslenmende de yok. Spor öncesi çok iyi patlatıyorsun falan.
O zaman niye soruyorsun arkadaşım?
Ülkemizin genel problemi işte. Soru soran bile her şeyin uzmanı. Herkes her şeyin uzmanı!