One-Meal (Tek Öğün Resimleri)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8 GyM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güne böyle başladım...
IMG_3369.JPG

yulaf alıyormusunuz ?
Ara sıra yulaf ezmesi alıyorum kardeşim.
Ortalama bir çay bardağı yulafı tavaya alıyorum,üstüne bir buçuk çay bardağı su dökerek güzelce haşlıyorum.Yulaflar bu sayede yumuşamış oluyorlar.Sonra yulafı kaseye alıyorum.Ortalama 200 gram yoğurtla beraber birleştiriyorum yulafı.Üzerine de bazen taze meyve doğruyorum,bazen de kurutulmuş meyveler ekliyorum.Biraz da tarçın ekliyorum üstüne.

Bu da aksam yemegi :)

350 gr hindi izgara tava
7 8 tane mantar
800 gr salata
50 gr sizma zeytinyagi

Eklentiler

• IMG_20171208_170635.jpg
    IMG_20171208_170635.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 645
250gram pismemis makarna genelse pirinc oluyor 200 gram tavuk gogus ve hazir corba tek ogun. Bir spordan once birde spordan sonra yapiyorum boyle.sabahta 4tam yumurta 100gram yulaf lakin kilo veriyorum nerde yanlis acaba kilo 73 boy 175

Eklentiler

• IMG-20171207-WA0012.jpeg
    IMG-20171207-WA0012.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 598
250gram pismemis makarna genelse pirinc oluyor 200 gram tavuk gogus ve hazir corba tek ogun. Bir spordan once birde spordan sonra yapiyorum boyle.sabahta 4tam yumurta 100gram yulaf lakin kilo veriyorum nerde yanlis acaba kilo 73 boy 175
Bu öğün spor sonrası için ideal değil, hatta ağır.
Bahsettiğin kiloda spor öncesi ve sonrası böyle büyük öğünler tüketip kilo vermen hiç normal değil. Ya fiziksel olarak çok aktifsin ya kaloriyi tamamlamıyorsun ya da endokrin hormonlarında vs bir problem var.
Sana tavsiyem 3 günlük besin tüketim kaydı alman ve günlük ihtiyacın olan enerjiyi hesaplayıp karşılaştırman. Mesela yağ tüketimin çok az olabilir, kahvaltın çok zayıf olabilir vs. Yeterli enerjiyi almıyor olabilirsin. Enerjinin yüksek olduğundan emin olursan kan tahlilleri yaptırırsın.

Hindiyi göğüs mü aldın but mu. Göğüs ü kurutmadan pişirmeyi beceremedim hiç :( o haliyle de tavuk göğsünden beter oluyor

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam hindi eti tavuğa göre suyunu daha çabuk bırakıyor, önerim şu tarif biraz zahmetli ama :

Arkadaşın pişirdiği et büyük o yüzden pişirme süresini uzun tutmuş siz kendi porsiyonunuza göre ayarlayabilirsiniz.

Bu öğün spor sonrası için ideal değil, hatta ağır.
Bahsettiğin kiloda spor öncesi ve sonrası böyle büyük öğünler tüketip kilo vermen hiç normal değil. Ya fiziksel olarak çok aktifsin ya kaloriyi tamamlamıyorsun ya da endokrin hormonlarında vs bir problem var.
Sana tavsiyem 3 günlük besin tüketim kaydı alman ve günlük ihtiyacın olan enerjiyi hesaplayıp karşılaştırman. Mesela yağ tüketimin çok az olabilir, kahvaltın çok zayıf olabilir vs. Yeterli enerjiyi almıyor olabilirsin. Enerjinin yüksek olduğundan emin olursan kan tahlilleri yaptırırsın.

Vucutta bir sorun yok 2senede 25kilo aldim .okul vs staj la falan ugrasiyorum onun stresinden diye dusunuyorum.ogunleri mecbur boyle yapiyorum 3ten fazla bolemiyorum spor oncesi cok iyi patlatiyor

Vucutta bir sorun yok 2senede 25kilo aldim .okul vs staj la falan ugrasiyorum onun stresinden diye dusunuyorum.ogunleri mecbur boyle yapiyorum 3ten fazla bolemiyorum spor oncesi cok iyi patlatiyor
Vücutta bir sorun yok.
Beslenmende de yok. Spor öncesi çok iyi patlatıyorsun falan.
O zaman niye soruyorsun arkadaşım?
Ülkemizin genel problemi işte. Soru soran bile her şeyin uzmanı. Herkes her şeyin uzmanı!

Vücutta bir sorun yok.
Beslenmende de yok. Spor öncesi çok iyi patlatıyorsun falan.
O zaman niye soruyorsun arkadaşım?
Ülkemizin genel problemi işte. Soru soran bile her şeyin uzmanı. Herkes her şeyin uzmanı!
Cevabini zaten vermissin.benmde aklimda degisik cevaplar var fakat emin olamadigimdan sordum.farkli birseyler gelir diye yanlis anlama

Back
Yukarı