One-Meal (Tek Öğün Resimleri)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8 GyM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yumurta ile kıymanın mükemmel birleşimi :)
(Tereyağı ile yapılmıştır)
IMG_2697.JPG

Cok guzel bir karisim, gun icindeki besin degerlerini tamamlamak icin de birebir. Yulafi nasil koydunuz acaba ? Yulaf tozu mu bu yoksa mikserden falan mi gecirdiniz ?

bazen olduğu gibi bazen de mixerden geçirip toz halinde koyuyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

650 Gram kuşbaşı et ve 450 gram nohuttan yaptığım bir yemek.

Bunu gün boyunca tüketeceğim, inanılmaz lezzetli oldu ve şunu anlayabiliriz ki aslında lezzetli yemek yapmak zor değil, uğraşırsan yaparsın ve sporuna da uygun olur.

Tabi Türkiye'de et pahalı doğal et alamazsınız sürekli, ben arkadaşlarıma Gürcistan'dan getirtiyorum, daha geçen 15 Kilo geldi. :D

et.jpg

Böyle bir yemeği Nusret'de yemeye kalksanız sizi soyarlar resmen.

650 Gram kuşbaşı et ve 450 gram nohuttan yaptığım bir yemek.

Bunu gün boyunca tüketeceğim, inanılmaz lezzetli oldu ve şunu anlayabiliriz ki aslında lezzetli yemek yapmak zor değil, uğraşırsan yaparsın ve sporuna da uygun olur.

Tabi Türkiye'de et pahalı doğal et alamazsınız sürekli, ben arkadaşlarıma Gürcistan'dan getirtiyorum, daha geçen 15 Kilo geldi. :D

Eki Görüntüle 46149

Böyle bir yemeği Nusret'de yemeye kalksanız sizi soyarlar resmen.
Çok lezzetli görünüyor.Ellerine sağlık.

Tarifi nasıl bunun bende denemek isterim

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok basit gün boyunca tüketmemiz gereken nohutu 1 gün önceden ıslatıyoruz, daha sonra nohutu pişirip bir kenara koyuyoruz.

Ondan sonra tavaya zeytinyağı ekliyoruz, ben mesela gün boyunca 5 yemek kaşığı zeytin yağı tüketiyorum o kadar ekledim, daha sonra kuşbaşı doğradığımız eti içine atıp kavuruyoruz, et suyunu salacaktır ve suyu iyice çekilene kadar bekleyeceğiz, suyu çekildikten sonra soğanımızı atıp kavuracağız, bir süre sonra biberlerimizi de atıp kavuruyoruz, daha sonra birazcık biber salçası ekliyoruz, salça ile de iyice kavurunca doğradığımız domatesleri ekliyoruz, domates ile de bir süre kavurduktan sonra pişirdiğimiz nohutlarımızı içine atıyoruz ve sıcak su ekliyoruz.

Etler iyice pişene kadar yemeğimiz kaynıyor, sonra tüketebilirsin. :)

Back
Yukarı