online oyun oynayanlar

K.O. yu bırakalı, 4 seneyi geçti neredeyse..
Bizim zamanımızda çok sağlam oyunduthums: Bizde sağlam oynardık;)
Ama koxp ve ytlciler türeyince ortalığa, zewk alamaz olduk. bırakdık :(
Eskiden olsa koxp kullanmana karşı çıkardım. Ama şimdi serverların %90'ı böyle kasıyor. Temennim dikkat et, yakalanma :)

Zamanında Ultima Online oynardım, sonra WoW'a başlamıştım. 2.5 sene sonunda bütün charlarımı silip oyunu bıraktım, iyikide bırakmışım çünkü oynamaya başladımmı dur durak bilmiyorum :D.

Knight Online oynuyodum 2004 lerde falan ama 3 sene önce bıraktım. Artık oyun berbatlaştı. Cabal Online az oynadım. Metin 2 biraz oynadım. Şu aralar vize final derken online oyuna vakit kalmıyor. Yaz tatili bulurum bi tane.

Eğer paralı oynarım diyorsanız Lineage II'yi öneririm. Çok sağlam bir oyundur.. Oyun sistemi falan mükemmel. Ama parayı peşin istiyorlar işte :)

COD4 Modern Warfare team deathmatch oynuyordum geçen yıl,oldukça iyiydi gerçekçi yapmışlardı.şimdi 2si çıktı onu oynayamadım daha.
adam vurdukça rütbe artıyor,ilk kolda çubuklar sonra omuzda yıldızlar:D
silahlara istediğin modifiyeyi yapabiliyorsun;red dot,susturucu,bomba atar falan filan ama altın kaplama desert eagle'ın havası başkaydı :D ama tabanca tercihim bi klasik olan 45lik Colt'tu.

COD4 Modern Warfare team deathmatch oynuyordum geçen yıl,oldukça iyiydi gerçekçi yapmışlardı.şimdi 2si çıktı onu oynayamadım daha.
adam vurdukça rütbe artıyor,ilk kolda çubuklar sonra omuzda yıldızlar:D
silahlara istediğin modifiyeyi yapabiliyorsun;red dot,susturucu,bomba atar falan filan ama altın kaplama desert eagle'ın havası başkaydı :D ama tabanca tercihim bi klasik olan 45lik Colt'tu.

keşke benim taka pc de kaldırsa bunları :)

benimki de kaladırmıyor ki :D arkadaşın cafesinde oynuyordum,bazen bi kaç arkadaş toplanıp oynuyorduk,bugün oynayacak olsaydım israilli bi server a girerdim

benim ev arkadaşım 1 yıldır düzenli olarak hergün 8 saat metin 2 oynuyor. çıldırmış durumda kendisi.

Günde 8 saat çok fazla:shock: aynı şekilde komşum vardı. o daha da abartıyordu bunu, ve sonra sağlık problemleri yaşadı. sürekli sandalyede oturduğundan dolayı ve pc den kalkmamak için sürekli aburcubur tarzı beslenmesini ihmal ettiği için sonradan bağsur tarzı hastalıklar falan yaşamıştı. Hiçbir sağlık sorunu yaşanmasada, bir oyuna o kadar bağlı kalmak yanlış bence :(:(

Bu arada, arkdaşım da K.O. oynuyordu :)

Bir ara travian oynamıştım kurt birliklerinin başkanıydım. nickim bordobereliydi. ben oyyunu bıraktıktan sonra bile herkes bordo bereli diye nick alıp pf sine benim yazdıklarımı kopyalamışlar . o dönem oyuncularında hala dilden dile dolaşır bizim birlik. o dönem serverdeki tüm birlikler üstümüzede gelse alt edemedi. sağlam bir ekip kurmuş iyi bir organizasyon yapmıştım. serveri sallamıştık.

Ama büyük vakit kaybı.

siz bıraın cs yi falan online silahlı oyun oynamak isterseniz...crossfire ve warrock öneririm cs ye 10 basar bence bu oyunlar deneyin derim...
birde bilardo oynamayı sevenler için gamezer.com var,hem bilardo oynayıp hemde sohbet edebilirsiniz tavsiye ederim :)

bir dönem knight online oynamıştım daha sonra 2 yıl kadar wow oynadım sonra online oyun işini bıraktım dehşet bağımlı yapıyor insanı

siz bıraın cs yi falan online silahlı oyun oynamak isterseniz...crossfire ve warrock öneririm cs ye 10 basar bence bu oyunlar deneyin derim...
birde bilardo oynamayı sevenler için gamezer.com var,hem bilardo oynayıp hemde sohbet edebilirsiniz tavsiye ederim :)

bir ara warrock da takılıyorduk, ama onda da hileciler türemişti, adam her yerden vurabiliyordu bizi hyper_ onuda bıraktık :)

bilardo oyununda carom3d üstüne tanımam yarışmaları dahi yapıldı. taç olduktan sonra bıraktım.

bilardo oyununda carom3d üstüne tanımam yarışmaları dahi yapıldı. taç olduktan sonra bıraktım.

siz gamezer.com a üye olun oynamaya başlayın carom3d de neymiş diyeceksiniz 8-ball ,9-ball,snooker,carom vs. gibi 6-7 oyun var,sohbet muhabbet de cabası...her kazandığınız maçda size rating (puan) veriyor... güzel bir sitedir

Back
Yukarı