online oyunlar

Bende oynuyordum da kuzenim zorla sattırdı hesabı :D Normali bırak pvp server oyna hem parada yatırmazsın :)

Kardesim simdi bide wolfteam cikti mahalledeki net cafede cocuklari somuruyorlar ya :) bebeler kosa kosa geliyor abi wolfteama para yukletcem abi nakit yukle vsvs. Uzuluyorum acikcasi...Bide ailesi duydugunda yiyecegi dayagida biliyor velet :D Cafe elemani arkadasim olur,yanina gidip oturuyorumda diyolar abi 65 lira verdim az once babam duyarsa haslar diye :p vsvsvs... Bu online oyunlar kadar gencligimizi somuren baska bisey varmi bilmiyorum... Bende k.o ya baya para yatirmisimdir ama yatirdigimdan fazlasini kazanmisimdir :p hadi ben kardayimda herkes oyle yapamiyor sonu sıkıntı :confused:
GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Call of duty modern warfare 1 ve 2 çok oynarım. Birde çok dandik gelicek diğerlerinin yanında ama darkorbit oynarım küçük yaşta başladım hala bırakamıyorum :D

Ben de Darkorbit'i 4-5 sene boyunca oynadım ama sonra yeni tasarımlar,oyuna adeta oyun sahiplerini finanse edecek şekilde yenilikler yapılması bezdirdi,zamanında oyunda Zorbey,Baybora,Salavat-Getir falan vardı iyi günlerdi,SA klanı HYLT klanı Efe klanı daha birçoğu neyse anılarım depreşti gece uykusuz kalıp Ts de toplanıp baskın yapabilme hevesi :) şu terimler bile tuhaf geliyor artık...

Ben de Darkorbit'i 4-5 sene boyunca oynadım ama sonra yeni tasarımlar,oyuna adeta oyun sahiplerini finanse edecek şekilde yenilikler yapılması bezdirdi,zamanında oyunda Zorbey,Baybora,Salavat-Getir falan vardı iyi günlerdi,SA klanı HYLT klanı Efe klanı daha birçoğu neyse anılarım depreşti gece uykusuz kalıp Ts de toplanıp baskın yapabilme hevesi :) şu terimler bile tuhaf geliyor artık...

Gerçekten bende mazi aklıma gelince üzüldüm hatta duygulandım şuan :D Eskiden oyunun bir zevki vardı böyle herkes sağlam değildi.Tr1 de oynadım ben hep en kalabalık en zor serverdir ama en güzeliydi zaten o klanların çoğuda tr1 di diye hatırlıyorum.Gittikçe oyunu paraya çevirdiler , saçma sapan yenilikler filan zaten eskilerden oynayanlar bıraktı çoğuda..Botlar filanda vardı hep haksız kazançlar , birde botları kaldırdık dediler sadece argeleri sıfırlanmış adamlar yıllar boyunca kastı hesapları şimdi cezaya bak :)

Aslında kendimede kızıyorum. Sbs zamanı gece 1 e kadar oynadığım olmuştu. Neyseki iyi bir anadolu lisesindeyim 420-450 arasında almıştı o sene :D

Bende aktif olarak oynamıyorum zaten , bazen arkdaşlar çağırırsa yazın can sıkıntısından giriyorum.Hiçbir zevki kalmadı..

Uzun anlattım ama içimi dökiyim dedim hazır birisi varken :D

Ahh gidi beni fiziksel ve ruhsal olarak küçük bırakan oyunlar.. Bunları oynicam diye sabah kahvaltıda 1 tanecik yumurta yanında azcık peynir domates ve 1 bardak sütle tüm günümü geçirdiğim günleri hatırladım :/
Metin 2 çok oynadım
Cs 1.6 çok oynadım online yine buda
Ve son olarakta hala daha 2-3 senedir oynadığım oyun var Cengiz Han 2 bilenleriniz yada oynayanlarınınız varsa birlikte oynayabiliriz :)

KO,İKV,METİN2,DOTA,SİLKROAD,TO ve oynadığım daha çok vardır fakat ağırlıklı olarak metin2 ve ko oynamışımdır. yaş 17 allahtan erken bırakabildim :D 5-6 sene oynamışımdır :D

Silkroad delisiydim.Oynamadığım zamanlarda rüyalarıma girerdi.Bow çarım vardı gece boyunca rüyamda sağa sola ok atıp dururdum :D felaket bağımlılık yapıyor bu oyunlar.Şimdi lyra da bow charım var arada giriyorum iki ok atıp çıkıyorum.Oyunun eski tadı kalmamış.Şimdiki gençler LoL felan oynuyor bizden geçti artık o mevzular.Ama silkroad a yıllarımı verdim ben yıllarımı :D

Vala zamanında k2 oynardım oynadığımız serverlere parmak atıyoduk o derece bağımlısıydım öyle söyleyim hiç unutmam 26saat aralıksız yemek yemeden uyumadan ara vermeden oynadığım olmuştu öle illet bişeydi çok şükür bırakalı çok oldu airrivals oynuyorm şimdilerde

zamanında az silkroad online oynamadım çin bow sınıfı 2006 seneleri bambaşkaydı
o soğuk kış akşamları evde çar kasma zevkini hiçbir şeye değişmem ve ya toplu kervan yapmak vay anasını

knight online hala yaşıyor mu :) oynanmaz artık o oyunlar emekli oldu hepsi

Back
Yukarı