çokopirens
Yeni Üye
hocam anlayış sorunu var sanırım? şırıngadan bir ilaç kana nası karışır? serumdan nasıl karışır önce bi öğren bunu.. her ikisinin damardan alınması aynı etkiyi verme sebebi değildir. Ağzından da bi çok şey alırsın ama etkileri farklı olur. Kimisi hızlı karışır kana kimisi yavaş. Serumdaki ilaç damla damla akıtılır, şırınga bir anda zerk edilir. daha hala bu benzetmeyi anlamadıysan zaten seninle konuşmama gerek yok
gece yatma olayına gelice, adama demişsinki korkma sadece protein tozuyla vücut protein sağlamaz. Bu anlatımından casein olmadan da yapabilirsin manası çıkıyor. demek ki illa casein almamıza gerek yok, onun yerine tavuk et vs yiyebilirsin... adam senin yüzünden casein almadı
bana şu insan kanının protein deposu olma olayını bi açıla ya.. harbi çok merak ettim. bilgilendir beni. idda eden sensin ispatla o zaman bilge insan
gece yatma olayına gelice, adama demişsinki korkma sadece protein tozuyla vücut protein sağlamaz. Bu anlatımından casein olmadan da yapabilirsin manası çıkıyor. demek ki illa casein almamıza gerek yok, onun yerine tavuk et vs yiyebilirsin... adam senin yüzünden casein almadı
bana şu insan kanının protein deposu olma olayını bi açıla ya.. harbi çok merak ettim. bilgilendir beni. idda eden sensin ispatla o zaman bilge insan