Buraya yazacağına Google da arasan bulurdun
Tipik Amino Asit Profili (mg/servis)
Esansiyel Amino Asitler (EAAs)
Triptofan292mg
Valin1609mg
Treonin1039mg
İzolösin1312mg
Lösin2129mg
Lisin1822mg
Fenilalanin1144mg
Metiyonin644mg
Şartlı Esansiyel Amino Asitler (CAAs)
Arjinin866mg
Sistin79mg
Tirozin846mg
Histidin688mg
Prolin2421mg
Glutamin & öncüleri4950mg
Esansiyel Olmayan Amino Asitler (NAAs)
Aspartik Asit1589mg
Serin1396mg
Glisin510mg
Alanin664mg
ON Casein daha fazla satılır ve bilinir ama ben Dymatize Casein'in daha iyi olduğunu düşünüyorum kullanan biri olarak. Gayet memnun kaldım ve fiyat olarak da daha iyi.dymatize casein ile kıyaslayabilecek olan var mı?
Sonuçlarını yazarmısın? memnun kaldın mı? Etkisini gördün mü?Bugün aldım bu ürünü, ilk kez hayatımda casein kullanacağım, etkili olacağını düşünüyorum, bu arada forumda gözlemlediğim şu ki; insan soru sormaya korkuyor, kim ne sorsa, gelen cevap şu ''arama yaparsan bulursun, buraya yazacağına google a yazsaydın,vs, vs'' Doğru düzgün cevap vermek bu kadar zor olmasa gerek, hiç yazmayın insanları tersleyeceğinize daha iyi, yazacaksanız da kibar dille yazın, benle ilgisi olmasa da bu durumun, gördüklerimden rahatsız olduğum için belirtme ihtiyacı hissettim, saygılar...
[/quote]Sonuçlarını yazarmısın? memnun kaldın mı? Etkisini gördün mü?
2 hafta henuz kisa bir sure olsa da ben etkisini goruyorum gibi, en azindan aynalar yalan soylemezSonuçlarını yazarmısın? memnun kaldın mı? Etkisini gördün mü?
mide ve böbrek yanmaları yeterince su tüketmemekten kaynaklı sıkıntılardır. İlk etapta karbonhidrattan uzak durun. Protein ağırlıklı beslenin. Pilav, patates ve ekmeğe 2-3 ay güle güle deyin. 2 haftada göbekteki farkı hissedersiniz. En önemlisi ve en çok ihmal edilen bol uykudur. Özellilkle spordan sonra en az 8 saat uyku ve bol su.hiç toz vb supplement kullanmamış sadece çikolata bar kullanmış biri için bu ürün ilk etapta uygun mudur?
Temel amacım kas kütlesini arttırmak yani kolun çapını 34den daha yukarı seviyeye ulaştırmak. haftaiçi her akşam spor yapıyorum 2şer saat. salı perşembe full kardio (1,65 boy 70 kiloyum göbek var) geriye kalan günler de farklı bölgeleri çalıştırıyorum.
tüm sayfayı okudum mide yanması böbrek yanması yaşayan da olmuş, bu anlamda önerileriniz var mı?
çok teşekkür ederim
mide ve böbrek yanmaları yeterince su tüketmemekten kaynaklı sıkıntılardır. İlk etapta karbonhidrattan uzak durun. Protein ağırlıklı beslenin. Pilav, patates ve ekmeğe 2-3 ay güle güle deyin. 2 haftada göbekteki farkı hissedersiniz. En önemlisi ve en çok ihmal edilen bol uykudur. Özellilkle spordan sonra en az 8 saat uyku ve bol su.
Hayatından çok sevdiğin şeyleri çıkarmak zorunda değilsinçok teşekkür ederim mesajınız için. git gide daha çok sevmeye başladım forumu
hazirandan beri pilav yemiyorum. çok nadiren bulgur yiyorum... patates ve ekmek de öyle... ama hala var. çikolatayı kesemiyorum sanırım tüm mesele bu...
bol tavuk ve yumurta beyazı yiyorum. salata da öyle. bi oturuşta 2 tabak salatayı rahatlıkla bitiririm yemekten keyif alıyorum yani. rejim bitse de devam edicem bu en sağlıklı yöntem...
bunları göz önünde bulundurarak önerdiğiniz bir şey varsa (özellikle çikolatayı hayatımdan çıkartmak için) çok iyi olur
Arkadaşlar yazılanları okudum ama gerçekten bir sporcuya önemli bilgileri vermekten uzak.Dikkat ederseniz hep aynı şeylerden bahsedilmiş.Tat,karışma,nerden bulabilirim?,etki gördüm vs..
Asıl önemli olan ürünü gerçekten uzun bir süredir kullanan, ölçülerini,kilosunu,yağ oranını sürekli kontrol eden ve kazeine geçtikten sonra bu kriterlerde ekstra bir farklılık gözlemleyen/gözlemleyemeyen
kişilerin yapacağı yorumdur.Yani bu ürün bu paraya değer mi? Yatmadan önce whey içen/kompleks protein içen/kazein içen/hiçbirşey içmeyen kişiler üzerinde kontrollü bir deney uygulanmış mı?
Bir önemli ve yanıtsız kalan soru da definisyon dönemi için uygun mu? Lipo enziminin çalışmasını etkileyerek yağ yakımını durdurabilir mi?