Optimum 100% Casein Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    114
Buraya yazacağına Google da arasan bulurdun

Tipik Amino Asit Profili (mg/servis)
Esansiyel Amino Asitler (EAAs)

Triptofan292mg
Valin1609mg
Treonin1039mg
İzolösin1312mg
Lösin2129mg
Lisin1822mg
Fenilalanin1144mg
Metiyonin644mg

Şartlı Esansiyel Amino Asitler (CAAs)
Arjinin866mg
Sistin79mg
Tirozin846mg
Histidin688mg
Prolin2421mg
Glutamin & öncüleri4950mg

Esansiyel Olmayan Amino Asitler (NAAs)
Aspartik Asit1589mg
Serin1396mg
Glisin510mg
Alanin664mg

Buraya yazacağına Google da arasan bulurdun

Tipik Amino Asit Profili (mg/servis)
Esansiyel Amino Asitler (EAAs)

Triptofan292mg
Valin1609mg
Treonin1039mg
İzolösin1312mg
Lösin2129mg
Lisin1822mg
Fenilalanin1144mg
Metiyonin644mg

Şartlı Esansiyel Amino Asitler (CAAs)
Arjinin866mg
Sistin79mg
Tirozin846mg
Histidin688mg
Prolin2421mg
Glutamin & öncüleri4950mg

Esansiyel Olmayan Amino Asitler (NAAs)
Aspartik Asit1589mg
Serin1396mg
Glisin510mg
Alanin664mg

google da arayıp da bulamadığım için buraya yazıyorum
buraya yazmayacağız da nereye yazacağızbu sorunun konusu zaten bu başlık değil mi?
böyle acayip saldırılar yüzünden millet foruma soru sormaya korkuyor
hem yukarıda verdiğin amino asiti profilini nereden alıntıladın
casein mi whey mi?

Gayet bilinen bir Türk Supplement sitesinde Google'da 1. sayfada çıkıyor sonuç.

Site linkini reklam olmasın diye buraya yazmadım özel mesajla gönderiyorum.

Bugün aldım bu ürünü, ilk kez hayatımda casein kullanacağım, etkili olacağını düşünüyorum, bu arada forumda gözlemlediğim şu ki; insan soru sormaya korkuyor, kim ne sorsa, gelen cevap şu ''arama yaparsan bulursun, buraya yazacağına google a yazsaydın,vs, vs'' Doğru düzgün cevap vermek bu kadar zor olmasa gerek, hiç yazmayın insanları tersleyeceğinize daha iyi, yazacaksanız da kibar dille yazın, benle ilgisi olmasa da bu durumun, gördüklerimden rahatsız olduğum için belirtme ihtiyacı hissettim, saygılar...

arkadaşlar %100 saf kazein ile diğer karışık kazeinlerde tercihim hangi yönde olmalı (performans açısından iyi olmasını istiyorum) aklımda bir çok marka var hangisini alacağım kazein de kararsızım bi yardımcı olur musunuz ? Şuan aklımda olanlar: ON*nanoxorbilox8*dynamatize elite*gaspari myoffusion

Bugün aldım bu ürünü, ilk kez hayatımda casein kullanacağım, etkili olacağını düşünüyorum, bu arada forumda gözlemlediğim şu ki; insan soru sormaya korkuyor, kim ne sorsa, gelen cevap şu ''arama yaparsan bulursun, buraya yazacağına google a yazsaydın,vs, vs'' Doğru düzgün cevap vermek bu kadar zor olmasa gerek, hiç yazmayın insanları tersleyeceğinize daha iyi, yazacaksanız da kibar dille yazın, benle ilgisi olmasa da bu durumun, gördüklerimden rahatsız olduğum için belirtme ihtiyacı hissettim, saygılar...
Sonuçlarını yazarmısın? memnun kaldın mı? Etkisini gördün mü?

hiç toz vb supplement kullanmamış sadece çikolata bar kullanmış biri için bu ürün ilk etapta uygun mudur?

Temel amacım kas kütlesini arttırmak yani kolun çapını 34den daha yukarı seviyeye ulaştırmak. haftaiçi her akşam spor yapıyorum 2şer saat. salı perşembe full kardio (1,65 boy 70 kiloyum göbek var) geriye kalan günler de farklı bölgeleri çalıştırıyorum.

tüm sayfayı okudum mide yanması böbrek yanması yaşayan da olmuş, bu anlamda önerileriniz var mı?

çok teşekkür ederim

hiç toz vb supplement kullanmamış sadece çikolata bar kullanmış biri için bu ürün ilk etapta uygun mudur?

Temel amacım kas kütlesini arttırmak yani kolun çapını 34den daha yukarı seviyeye ulaştırmak. haftaiçi her akşam spor yapıyorum 2şer saat. salı perşembe full kardio (1,65 boy 70 kiloyum göbek var) geriye kalan günler de farklı bölgeleri çalıştırıyorum.

tüm sayfayı okudum mide yanması böbrek yanması yaşayan da olmuş, bu anlamda önerileriniz var mı?

çok teşekkür ederim
mide ve böbrek yanmaları yeterince su tüketmemekten kaynaklı sıkıntılardır. İlk etapta karbonhidrattan uzak durun. Protein ağırlıklı beslenin. Pilav, patates ve ekmeğe 2-3 ay güle güle deyin. 2 haftada göbekteki farkı hissedersiniz. En önemlisi ve en çok ihmal edilen bol uykudur. Özellilkle spordan sonra en az 8 saat uyku ve bol su.

mide ve böbrek yanmaları yeterince su tüketmemekten kaynaklı sıkıntılardır. İlk etapta karbonhidrattan uzak durun. Protein ağırlıklı beslenin. Pilav, patates ve ekmeğe 2-3 ay güle güle deyin. 2 haftada göbekteki farkı hissedersiniz. En önemlisi ve en çok ihmal edilen bol uykudur. Özellilkle spordan sonra en az 8 saat uyku ve bol su.

çok teşekkür ederim mesajınız için. git gide daha çok sevmeye başladım forumu :)

hazirandan beri pilav yemiyorum. çok nadiren bulgur yiyorum... patates ve ekmek de öyle... ama hala var. çikolatayı kesemiyorum sanırım tüm mesele bu...

bol tavuk ve yumurta beyazı yiyorum. salata da öyle. bi oturuşta 2 tabak salatayı rahatlıkla bitiririm yemekten keyif alıyorum yani. rejim bitse de devam edicem bu en sağlıklı yöntem...

bunları göz önünde bulundurarak önerdiğiniz bir şey varsa (özellikle çikolatayı hayatımdan çıkartmak için) çok iyi olur

çok teşekkür ederim mesajınız için. git gide daha çok sevmeye başladım forumu :)

hazirandan beri pilav yemiyorum. çok nadiren bulgur yiyorum... patates ve ekmek de öyle... ama hala var. çikolatayı kesemiyorum sanırım tüm mesele bu...

bol tavuk ve yumurta beyazı yiyorum. salata da öyle. bi oturuşta 2 tabak salatayı rahatlıkla bitiririm yemekten keyif alıyorum yani. rejim bitse de devam edicem bu en sağlıklı yöntem...

bunları göz önünde bulundurarak önerdiğiniz bir şey varsa (özellikle çikolatayı hayatımdan çıkartmak için) çok iyi olur
Hayatından çok sevdiğin şeyleri çıkarmak zorunda değilsin :) Aksi takdirde psikolojik olarak ve motivasyon olarak etkilenirsin. Çikolatayı çok seviyorsan. akşamları değil gündüzleri tüketebilirsin. Ayrıca sadece bitter çikolata tüketmeye çalış. Metabolizmayı hızlandırdığı ve kalp için daha sağlıklı olduğu söyleniyor. Tabi abartmamak şartı ile. Kardiyo yaptığın günler tüket. Vücunu dinlendirdiğin günlerde değil.

Arkadaşlar yazılanları okudum ama gerçekten bir sporcuya önemli bilgileri vermekten uzak.Dikkat ederseniz hep aynı şeylerden bahsedilmiş.Tat,karışma,nerden bulabilirim?,etki gördüm vs..
Asıl önemli olan ürünü gerçekten uzun bir süredir kullanan, ölçülerini,kilosunu,yağ oranını sürekli kontrol eden ve kazeine geçtikten sonra bu kriterlerde ekstra bir farklılık gözlemleyen/gözlemleyemeyen
kişilerin yapacağı yorumdur.Yani bu ürün bu paraya değer mi? Yatmadan önce whey içen/kompleks protein içen/kazein içen/hiçbirşey içmeyen kişiler üzerinde kontrollü bir deney uygulanmış mı?
Bir önemli ve yanıtsız kalan soru da definisyon dönemi için uygun mu? Lipo enziminin çalışmasını etkileyerek yağ yakımını durdurabilir mi?

Arkadaşlar yazılanları okudum ama gerçekten bir sporcuya önemli bilgileri vermekten uzak.Dikkat ederseniz hep aynı şeylerden bahsedilmiş.Tat,karışma,nerden bulabilirim?,etki gördüm vs..
Asıl önemli olan ürünü gerçekten uzun bir süredir kullanan, ölçülerini,kilosunu,yağ oranını sürekli kontrol eden ve kazeine geçtikten sonra bu kriterlerde ekstra bir farklılık gözlemleyen/gözlemleyemeyen
kişilerin yapacağı yorumdur.Yani bu ürün bu paraya değer mi? Yatmadan önce whey içen/kompleks protein içen/kazein içen/hiçbirşey içmeyen kişiler üzerinde kontrollü bir deney uygulanmış mı?
Bir önemli ve yanıtsız kalan soru da definisyon dönemi için uygun mu? Lipo enziminin çalışmasını etkileyerek yağ yakımını durdurabilir mi?

Optimum Gold Standard Whey ve Casein'i uzun süredir kullanıyorum. Öncelikle ne whey ne kazein size gözle görülebilir bir farklılık katmaz, beslenmeniz iyi değilse bu iki destek de nakit kaybından ileri gidemez. Belirli bir seviye üzerindeki sporcular için kazein kullanımı doğal alternatiflerine göre avantaj sağlar, başlangıç veya orta seviyedeki sporcuların bana göre kazein desteğine ihtiyacı yok. Yukarıdaki soruları bire bir cevaplayacak bir deney yapılıp yapılmadığını bilmiyorum fakat tecrübelerime göre yağ yakımı üzerinde büyük bir etkisi yok, bu sebeple definisyon dönemini bozacağını düşünmüyorum.

arkadaşlar casein protein yerine lor peyniri' de olur dediler. ben sürekli lor tüketiyorum yatmadan önce yorumlarınız nelerdir.

Back
Yukarı