gnc nin sitesindede 35 gr protein yazıyo kutusunda falan anlamadım gitti :S
bende ürünü bugun sıparış ettım antremandan sorna kullanıca off gunlerdede normal whey almayı dusunuyorum .
benım sorum ise acaba ıcerıkde kı creatınden dolayı bı sure sonra ara vermek gerekecek ama bu sure nasıl olmalı? kullananlar tecrubelerını aktarırlarsa ıyı olur 2 ay kullanıp 2 hafta ara ıyımdıır mesela yada 1 aya 2 haftamı nasıl yapalım ?
tesekkurler...
haklısın ama yinede uzun surelı bı kullanı mı oluyor mu bılmıyoru acıkcası
Merhabalar kullanan arkadaslara bir konuda danısmak istiyorum dun gnc shopta bu üründen vardı fakat kutusu hacim olarak farklı ve kapagında O.N damgası(kabartma) yoktu.DAha once ******dan hydrowhey sipariş etmiştim o kutuyla alakası yok.Ayrıca fiyat olarakta baya ucuz.Yardımcı olabilecek varsa cok sevirinim ???
![]()
Su anda kontrol ettim, iki kutuda da ON kabartma damgasi var, Ayrica altinda TRUE STRENGTH yaziyor ve baska ufak biseyler daha yaziyor. Hepsi kabartilmis sekilde. Gerci gnc sahte satmaz diye dusunuyorum ama gene de benim 2 kutuda da yaziyor. Yani kabartma var. Gerci benim ki hydro whey
Ayrica yukarida bi tane buldum, resimde kapakta baski oldugu gozukuyor.
byzantion gnc calısanlar bıgun elımde kalıcak banada delıcıous dan ıyı proteın tozu mu bulucan fılan dıodu gecenbana aynı seyı soyledıler hatta ****** kım merdıven aldı urunler almayın tek dıspırıtör gnc dır fılan dedı
benım tanıdık var ******da ondan alıyorum bıraz ucuz getırebıldgım ıcın arkadaslara fılan getırıyorum bı arkadasım var wat tan gelırken getırmıs arada fark hıssdemedım ben dedı sahsen ben ******ya guvenıyorum yada guvenmek ıstıyorum desem daha dogru mu olacak![]()
evimde bilgisayar yok rahat araştıramıyorum ama bir şey rica etsem ; optimumun sitesine girip yazıyorsa distirbütörlerine baksanız veya iletişim adresine mail atıp sorsanız ? Bizlerde rahata ersek böylece.
![]()