hydro ölcegı kac gr alıyor proteını demıyorum beyler olcek başına 30gr proteın alıyorda
olcegı kac gr 30mu 40mı? kac
Sayın Brhmcr bende hem bu üründen hemde Hydrowhey aldım. Beğenmediğim 1 ürünü arkadaşıma vereceğim.
Benim kombinasyonumuda biliryorsunuz. Sizce bu ürünü alıp ek creatini kessem zaten günde 2 servis alıyorum. İçerisinde şekerde mevcut hemde sabah insülin içinde şeker almış olurum.
Sizin tavsiyeleriniz önemli benim için hydrowhey e göre Bcaa ve diğer amino asitleri 2 gram kadar daha az ancak çok daha komplex bir ürün.
Sizce nasıl kullanmalıyım ve diğer arkadaşlar bu iki ürün arasından nasıl bir tercih yapabilirler.
Saygılarımla...
Hydro builder ile hydro whey arasındaki fark nedir?
Hydro builder ile hydro whey arasındaki fark nedir?
ikisinide kullanmadım ama çok farklı ürünler builder da creatine amino asit filan var ölçeğinde prtein değeri % 56 da kalıyor ama ekstra creatine almana gerek kalmıyo 13 gr amino asit kimine göre yeterlidir.Hydrowhey de ise 30 gr pro 8,8 gr bcaa var protein % 86 larda oldukça iyi ikisinin bence tek ortak noktası hidrolize olması.yanılmıyorumdur umarım
bu %56 oranla %86 oranını nerde okudun acaba?
artık protein tozlarını süt ile almanın vakti geldi.
ve sanırım süt ile alınınca hepsinin tadı gayet güzel olacaktır.
hydrowhey kullanıyorum 2. kutumdayım vanilyalı olduğundan ilk kutuyu sütle bitirdim. fakat forumda "süt elimi geciktiriyor." diye okudum bu kutuyuda suyla tüketiyorum ancak içerisine bir tatlı kaşığı da nesquik katarak içilebilir vaziyete geliyor.
hydrowhey hidrolize protein tozu olduğu için kana karışımı hızlı proteindir sütle alman çok yanlış olur çünkü sütün vücutta sindirimi yavaştır (casein protein gibi) hızlı olan ürününü yavaşlatırsın
hydrowhey kullanıyorum 2. kutumdayım vanilyalı olduğundan ilk kutuyu sütle bitirdim. fakat forumda "süt elimi geciktiriyor." diye okudum bu kutuyuda suyla tüketiyorum ancak içerisine bir tatlı kaşığı da nesquik katarak içilebilir vaziyete geliyor.
...protein tozunu süt ile almak emilimini yavaşlatmaz.
Yanlış, bağırsak florasını inceleyin
vücut kazein ile wheyi ayırt edebilecek kadar zeki.herhangi bir protein tozunu süt ile almak emilimini yavaşlatmaz.
evet doğru vücut çok zeki sıcak suyun emilimi ile soğuk suyun emilimi bile ayırt edebilen bir metabolizmaya sahibiz.Arkadaşın dediği gibi bağırsak florasını bi oku bilinçli yorum yapmaya çalış
özür dilerim 23 senelik biyoloji öğretmeni olan hocam yanlış biliyormuş demek ki.
ben okudum araştırdım elle tutulur bir şey bulamadım.madem çok bilgilisiniz bu konuda aydınlatın beni.