Bu ürün biraz kafa karıştırıcı, 100 g değerlerine bakıldığında Optimum Gold Standard 78,5 gr protein içeriyor
Hydro Builder 100 gr profili 67.5 gr
Aradaki fark Creatine olması, oda ''52'' gr toz kullanıldığında 5 gr creatine almış oluyorsunuz
Günde 2 servis kullanılsa ortalama 5lbs için 22-24 gün dayanabilecek bir ürün.
Nedir bu ürünü iyi yapan ? Kullanmadım bilmiyorum gerçekten.
Merhaba,30 gr pro 5 creatine 2.5betaine 13.5 essential amino asit, icerik bu sekil hocam sadece pro +creatine sekilinde degil,
Merhaba,
Ben bu ürünleri satan 3 harfli şirketin çalışanıyım.
Siz benim demek istediğimi tam anlayamadınız, 30gr protein kaç gr toz da var biliyor musunuz ? Siz ürünün üstünde yazanı söylemişsiniz, tam bir kandırma taktiği.
Hemen ben size soyliyeyim
30gr tozda 20gr protein var. ''52gr'' tozda ise sizin söylediğiniz değerler 35.1 gr protein 5 gr creatine vs.
Yani hydro buider'da fazla toz kullanıp fazla protein almış oluyorsunuz.
Bu ürün tek başına yeterli gelmez ekstradan bcaa almak gerekir, dolaysıyla gold standart yerine bu ürünü almak akıl karı değil, Bence.
Kısa süredir Hüseyin bey 2 ay daha dolmadı bu yoğunlukta... Bitenlerin yerine almıyorum artık. Sadece whey, vitargo, amino devam etmeyi düşünüyorum bir süre...musclefreak81, senin de dediğin gibi baya çok ürün kullanıyorsun. Ne kadardır bu kadar ürün kullanıyorsun ve hiçbir zararını gördün mü?