nitrik oksit
Yeni Üye
Bu üründen aldım ilk başta ne kadar kullanmalıyım 2 scoop diyor çok fazla olmaz mı arkadaşlar
Bu üründen aldım ilk başta ne kadar kullanmalıyım 2 scoop diyor çok fazla olmaz mı arkadaşlar
arkadaşa saf Creatine Monohydrate sıparısı vermıstım bu urunden getırmıs. daha once hep kompleks creatınlar kullandıgım ıcın hayatımda ılkkez Creatine Monohydrate kullanmak ıstedım, oda tutmus bunu getırmıs. sımdı bu urunu verıp yerıne saf Creatine Monohydrate mı alsam yoksa bu urunumu kullansam karar veremdım. sızlere sorayım dedım. bırde merak ettıgım urun sadece enerjı mı verıyor. netıcede ceratınlerın kas olusumda onemlı etkılerı oldugunu bılıyorum bu urun sadece enerjı olayında ön plandaysa uzak duracagım cunku amacım enerjı falan degıl kas kutlemı arttırmak.
saygılar.......
aslında bunu sundan dolayı sormustum, ben suplement konusunda artık sade urunler kullanmaya karar verdım. cunku şu ana kadar kullandıgım kompleks urunler ya hıc ıse yaramadı ya bagırsaklarımı bozdu yada ıstahımı kestı. yanı ıcınde bısuru sey olan ve harıka oldugunu ıdda eden bı cok urunden pekte fayda gormedım. o yuzden bundan sonra sade urunler tercıh edıcem. ben yuklemelı creatın hıc kullanmadım ama cellmas-green magnıtude-halo- gıbı ıcınde creatınde olan kompleks urunler kullandım sonuc ya fayda gormedım ya bagırsaklarım bozuldu. o yuzden sanırım x pro nun Creatine Monohydrate'ı varmıs arkadasta onunla degıstırecegım.
Creatine Monohydrate ek olarak elımde zaten x pro amıno 5000, x tend bcaa ( ki içinde ciddi glutamıne var), my fusıon karma proteın tozu oldugundan karma creatının ıcındekı ek urunlere pekte ıhtıyacım yok gıbı.
saygılar........
x pro ya daha baslamadım ama bu dedıgın uzdu sımdı benı. acaba baska bı amınomu alsaydım. ama suplment konusunda soylede bı gozlemım var cok cancanlı yada cok reklamlı urunlerde oyle aman aman ıse yaramıyor. mısal amıno alıosun amıno amınodur en fazla ne kadar bı etkısı olabılırkı? mısal ben buyuk boy x tend kullanıyorum ve %70 ı bıttı pekı ne faydasını gordun dersen hıc bı fıkrım yok. x pro da bıldım bı urun degıl ama tatıle gıdecegım ıcı usa dan getırtmeye zamanım yok o yuzden ark tavsıyesı onun sıparısını verdım. dedım gıbı pahalı kombıneler le cok zaman ve para kaybettım son donemde o yuzden en sade urunlerle ıhtıyaca nokta atısı yapan urunler kullanacagım bundan sonra. x pro sıparısınıde artık gerı gonderemem oldugu kadar kullanacagım mecburen. ama creatın konusunda optımum yada herhangı bı markanın Monohydrate ı ıle degıstıregım bu sıparısı.
saygılar........
Bu ürünü ben de siperiş ettim, önümüzdeki hafta elime ulaşır, kullandıkça deneyimlerimi buradan paylaşırım.
Ancak merak ettiğim kullanma ölçüsü olarak günde 45gr alın yazıyordu. Bu ölçü çok değil mi? Monohtdrate olanlarda sadec 5gr kullanılıyordu. Bi de zaten kutu 500gr günde 45gr alsak yaklaşık 10 günde bitecek demektir.
on wheyle bunun kombinasyonunu nasıl yapıyorsunuz?
antremandan ne kadar önce birdepre load complex'i antrenmandan önce whey'i de sonra kullanabilirsin.
komplex bir ürün olduğu için yükleme yapmadan kullanabilirsin.