tabiki orası öyle fakat birden bire o kadar çok kalori almakmı yoksa bunları bölmekmi mantıklı yemek yiosun kalorı ztn gelıyor 1 saat sonra iç tekrar kalori al birden yuklenmek sonuc vermez bence
mekik çekerek göbekten kurtulamazsın ki,göbek çıkıyor çünkü muhtemelen alman gereken günlük karbonun çok üstünde bir karbo alıyorsun bu ürünü kullanarak
Sadece crunch değil ki abdominal machine'de çılgın atıyorum resmen ancak hala tam olarak verim alabilmiş değilim.
çiğ yumurtanın kıloya ne gibi bir etkısı olur onu bılemıcem ama senın oncelıkle bir spor salonuna yazılman haftada 3 gun salona gıtmen gerekli seriusa gelınce gercı senın tercıhın bılemıcem ama ensure dıye eczanelerde satılan pudınk tarzı bır sey var etkılı oldugunu duydum onuda bır arastır hepsi bir yana spor yapman şart zaten alısınca bırakamıyacaksın azmini kaybetme sabırlı ol araştırmalar yap elbet basaracagına ınanıyorum
Bugün serious mass aldım Menşe ülke abd ihtalaçı firma Londra İngiltere
ithalatıda: ****** ******ları yapıyor sizce güvenilir mi ? tadı cok sade geldide yoksa böylemi tadı bsn true mass taki doygunluk yok. bi bilgisi olan varsa bilgiledrise sevinirim.