Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
arkadaslar ben bu urunu yaklasik 20-25 gunde bitirdim ve bana kattigi yaklasik 2 kilo civari oldu. uzun zamandir kullanmiyorum ve aldigim kilolarin kalici oldugunu soyleyebilirim. kullanima dair bir cok soru isareti oldugunu dusurursek nasil kullanidigimi anlaticam. 2 senedir duzenli beslenme ve bu spor ile ilgilendigimi dusunursek soyleyeceklerimi kulak ardi etmeyin.
-1.85 boyum var. 72 kiloydum su an 73.5 ve 74.5 arasi gidip geliyorum. su ana kadar tek bir supplementi agzina surmemis ben, sirf meraktan kullandim; cok da aman aman faydasini gormedim ve cok da gerekli gormuyorum acikcasi.
-urunu cogu avmlerde gorebilceginiz magazalarin birinden aldim.
Ne zaman kullandim?
-kullanilan urunu bilmek en onemli husus. urun kompleks karbonhidrat icermekte. anliycaginiz, urun size kullanimdan 1-1.5 saat sonra enerji vermeyi amaclamakta. antreman sonrasi icim diye bi olay yok, bunu unutun. amac antreman oncesi ve ogun sonralari icerek gunluk alinan calori miktarini %15 arttirarak kilo almayi amaclamak olmali.
-ogrenci oldugum ve duzenli kahvalti yapamadigim icin, sabah kahvaltisindan once, antreman oncesi ve aksam yemeginden 2 saat sonra kullandim.
-siz sabah 8.00 de peynirli, yumurtali, domatesli kahvalti yapiyosaniz, kahvaltidan 1 saat sonra almak daha mantikli olur; ama yapabilen oldugunu pek sanmadigim icin benim kullanim seklim en mantikli olan. kahvalti olarak kepekli ya da cavdar ekmekli soguk sandavicler tercih ettim.
-antremana saat 5 civari gittim ve 1 saat oncesinde bu urunu kullandim. antremanlarda fazla enerji kullanildigi icin, depoyu doldurmak onemli.
-aksam yemeklerini antreman sonrasi 30 dk icinde, protein agirlikli yedim. saat 10 gibi ise urunu tekrar kullandim.
Nasil kullandim?
-urunu su ile kullandim. sut ile kullaninca icim zorlugu ve mide hareketleri yasadim. su ile icilmesini tavsiye ediyorum.
-urun kutusunda yazan kullanim seklini tamamiyla goz ardi ettim. yazan miktari shakera sigdirip su ile doldurmak imkansiz ve acikcasi saglikli olduguna inanmiyorum.
-ben cikan olcegi 150 cizgisine kadar doldurup, ustune shakerin 400-500ml cizgisine kadar soguk su koydum, iyice calkaladim ve burnumu tikayarak ictim. tadini fazla begenmedim acikcasi. topaklanma sorunu hic olmadi, midemi bozmadi.
-duzenli kullanamadim. gunde 3 kere aldigim, 2 kere aldigim ve almadigim gunler de oldu. siz bi duzene oturtun ve 1 ayi gecmeden tuketin.
Tavsiye
-vucuda bu tarz seyleri sokmamanin en iyisi olduguna inaniyorum. kompleks karbonhidrat dedigimiz seyin, kepekli makarna, esmer pirinc vb.lerle daha saglikli bi yoldan alinabilcegini unutmayin ve bu tarz besinlere yonelin.
-eger kullaniyo iseniz, 1 ayi gecirmeden urunu tuketin.
-kilo almak siki, duzenli ve saglikli yemektir. yardimci besin olarak bu tozu kullandiginizi unutmayin. aksam yemegi diye 1 olcegi kafaniza dikmeyin.
-amacinizin ne oldugunu iyi bilin; tutup salonda 30 dk cardio yaparsaniz, zaten kilo alma olayini siz cok yanlis anlamissiniz demektir.
cogu soru isaretini ortadan kaldirdigima inanyorum. Iyi forumlar.

Arkadaşlar 1.79 boyun var 63 kilo hardline progainer kullandım 5 kiloluk yaklaşık bana 4 kılo verdi fakat kafama takılan soru şu. Vücut için önemli olan önce kilo almak mı yoksa protein tozuyla birlikte vücut yapmak mı bi arkadaşım önce karbonhidrat kullan kılo al sporunuda yap diyor diğeri iste protein tozu al kasların gelişsin yağsız vücut yaparsın diyor anlamadım yardımcı olurmusunuz.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır spor yapıyorum sabah kahvaltısı yapamıyorum iştah sebebiyle ancak spora başladıktan sonra zorla da olsa yiyorum bir şeyler. Vücudumda belli belirsiz bir hacimlenme var ancak çok değil zaten bu kadar sürede olması da imkansız sanırım. Bugün serious mass aldım 2.727'lik olandan. Çünkü artık gainer kullanmam gerektiğine karar verdim. Boyum 1.67 kilom ise 54 ve yaşım 24. Ben gaineri üzerindeki tarife göre kullanmak istemiyorum çünkü bana çok gelir ve yağlanma yapabilir diye düşünüyorum. Buna göre nasıl bir kullanım şekli yapmalıyım öğrenciyim ve tüm günüm sabah 9'dan akşam 17'ye kadar okulda geçiyor. Karışımı hazırlarken kaça kaç oranda su-süt ve gainer kullanmalıyım. Yani mesela 150gr gainer'ı 400ml su yada sütle karıştırsam yeterli olur mu cevaplarsanız sevinirim. Herkese sağlıklı günler..

ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum bunu arkadaşlar yaklaşık 2 kilo aldım diyebilirim. benim öeğrenmek istediğim ben bunu spor yaptığım günler kullanıyorum haftada 4 kere yani spor yapmadığım günlerde kullanmalı mıyım + nasıl kullanmam gerekir spor öncesi sonra öğün araları gibi yardımcı olursanız sevinirim

ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum bunu arkadaşlar yaklaşık 2 kilo aldım diyebilirim. benim öeğrenmek istediğim ben bunu spor yaptığım günler kullanıyorum haftada 4 kere yani spor yapmadığım günlerde kullanmalı mıyım + nasıl kullanmam gerekir spor öncesi sonra öğün araları gibi yardımcı olursanız sevinirim
5 kıloluk toz 15 günde bıtmelı her Allah'ın gunü öğünlerden sonra ıcıceksın dıye bılıyorum ozellıkle kahvaltıdan sonra ve tabıkı normal beslenmende ıyı olsun herseyı üründen bekleme

Öyle birşey yok.Günlük beslenmeni çıkarırsın.Yersem kilo alırım diyen biri isen harcadıgın kaloriden 300-350 kalori fazla alacaksın.Yok ben ne yesemde kilo alamıyorum diyen biri isen harcadıgın kaloriden +500 +600 kalori fazla alacaksın.Günlük beslenmende bu kalorilere ulaşmak için(mesela 3000 kaloriye ulaşmak için) çok çok fazla yemek yemen lazım ki bazı kişiler bu kadar çok şey yiyemeyebilir.İştahları olmaz ya da mideleri dolu olur o kadar yiyemezler.İşte bu kişiler mesela 3000 kalori almaları lazım ama yiyebildikleri maks miktar 2600 kalori.Daha fazla yiyemiyorlar mideleri almıyor mesela gün içinde o kadar çok yemek yiyemiyorlar belki.İşte o zaman kalan 400 kalori için gainer + süt miktarını hesaplayarak 400 kalorilik miktarı tutturacak kadar gainer + süt karışımı hazırlayıp gün içerisinde ( ant günleri antremandan sonra olur) -off günler ögün arası olur - içeceksin.Gainer'in amacı budur.

Önemli bir bilgi olduğunu düşünerek yazmak istedim
bundan 2 ay önce 2 kutu aldım ayrıca 1 kutu da gold whey almıştım.hayatımda spor salonuna hiç gitmedim yaşım 27 yüzmeden dolayı oturmuş bir vucüdum vardır.
esas konuya gelirsem ilk ay hiçbişey kullanmadım 63 kiloydum ilk 3 hafta sonunda bunu kullnamadan doğru ölçümle kesinlikle 2 kilo aldığımı söyleyebilirim.aslında çok şaşırdım ,son hafta kullandım 2-5 3 arası kilo aldığımı gördüm.ancak son hafta bir ölçü olamaz elbette.
eğer ben ilk 3 haftada bunu kullnmış olsaydım bu kiloyu tamamen ben bunu kullandım ve iki kilo aldım diyecektim yani buna bağlayacaktım.Ama öyle aşırı beslenen dikkat eden birisi de değilim.ayrıca zor kilo alırım.
diyeceğim o ki önce bakın spor yapın antrenmanda görüyorum her harekete girmeye çalışan çocuklar var . doğru antrenman kararında antrenman ve dinlenme ile 1 ay bakın kiloyu belki kullanmadan da alabileceksiniz eğer ki herşeye rağmen almıyorsanız başlayın derim.

ayrıca tebessüm ettiren bir video paylaşmak istedim :) Dünya'nın En Dayanaklı ve Kaslı Çocuğu - Video / İşsiz Adam - İşsizlik bir boşbulunmuşluktur.

Merhaba herkese ben 16 yasindayim hayatimda bi kere bile dumbell egzersizi yapmadim ve sadece yuzerek kardiyomu gelistiriyorum. Epey oldu yuzmeye baslayali fakat cok sik aralar verdim suan yazdan beri yuzuyorum duzenli haftada 3. Evde yaptigim karin egzersizi var baya etkili 10 dk falan suruyor toplam ve usenmedigim zamanlarda 3 set 45-50 sinav cekerim genelde 2 gune bir olur bazen haftada 0 duruma gore yani ama karin calisirim hep. Bunlar benim sporla alakali olan seylerim onun icin yazdim bilgilendiricii olsun diye dedigim gibi yasim 16 kilom 61-62 boy 1.75 ve irilesmek istiyorum. Yuzdugum icin kilo alamiyorum ama yuzmeyi birakmakta istemiyorum ve bu kilo aldirici supp dikkatimi cekti. İnternette videolari olan bi yayinda gordum iste kilo aldirici alacaksaniz agirlik calisma sarttir vs diye benim daha evimde dumbellim yok istemiyorum da fitnessta da agirlik calismam yasak e o yayina bakarsam direk birakmam gerek asil soruya gelim uzatmadan , ben bu urunu kullanirsam yaglanma gibi bi olay olabilir mi agirlik calismadigim icin ve benim yasimdakilere zarari olur mu saolun cevaplariniz benim icin onemli ondan bilgili kisiler yazsin

Arkadaslar hic biriniz sigaradan bahsetmemişsiniz bende bu ürünü alıcam boyum 1.87 kilo 74 73 civarlarinda ne gibi faydası olur

bu ürünün 5 kg olanı yok mu 2727 gram hemen biter ?
5 lik eskiden vardı galiba artık 2 kutu alıp devam. zaten 2 kutuda toplam 16 günlük ama antrenman olmadığı günlerde yarım alınırsa biraz daha götürür. ben 2. si bitsin diye gözüne bakıyorum.Bence şeker oranı yazdığı gibi değil bal gibi mide bulandırıcı bayıcı bir şeker oranı var 2 tane muz atarsam ancak tadı değişiyor.içerken çok zorluyor artık. whey protein böyle değil o daha içilesi ..çok çikolata ve tatlı şeyler sevmeme rağmen bunu içtikten sonra tüm gün şekerli bişey aklıma bile gelmiyor.

evet ürünün fiyatı çok düşmüş .genelde 180 tl internette 12 lbs 5,5 kilo olanı.ayrıca çikolatalısı gayet güzel.öncekinde çileklisini almıştım oda fena deildi ama bayıyor bi süre sonra.çikolata baymıyor.suyu fazla koymamak lazım tadının güzel olması için.

kombine olarak ben optimumun 4,7 kilo whey ini seçtim yine.fiyatı uygun diye.optimum whey de başarılı.

kardesım hangi sitede var ben bulamdım 5.5 kilo olanı link verirmsnız

arkadaşlar bunun 100 gr ı yaklaşık 400 kalori falan sanırım. 100 gr fındık da 500 kalori civarı. bunun yerine günde 100-200 gr fındık yesek ne farkı olur? hem daha ucuz.

Merhaba arkadaşlar.
Benim boy 1.80 kilo 66 67 gidip geliyor. Yaklaşık bi 8 - 9 kilo eksiğim var. Bu eksiğide bu seious mass ile tamamlamak istiyorum tabiki düzgün beslenme programıyla.

Elimdeki suplementlerle nasıl bir konbin yapabilirim yardımcı olurmusunuz.
1)Weider Pure Kreatin
2)Optimum serious mass
3)Optimum gold whey

Sabah 7:00 kalkış saatim 12:45 Okuldan çıkıyorum direk spora geçiyorum 13:00 gibi. Eve dönüş saatimde yaklaşık 45 dk 1 saat sonra.

2 ay body çalıştım 4 kilo aldım bana göre mass falan hikaye çünkü 3 haftada mass sız 2 kilo almıştım zaten.,
benim sorum şu 1 hafta ara verdim 2 kilo vermişim acaba neden

Öyle birşey yok.Günlük beslenmeni çıkarırsın.Yersem kilo alırım diyen biri isen harcadıgın kaloriden 300-350 kalori fazla alacaksın.Yok ben ne yesemde kilo alamıyorum diyen biri isen harcadıgın kaloriden +500 +600 kalori fazla alacaksın.Günlük beslenmende bu kalorilere ulaşmak için(mesela 3000 kaloriye ulaşmak için) çok çok fazla yemek yemen lazım ki bazı kişiler bu kadar çok şey yiyemeyebilir.İştahları olmaz ya da mideleri dolu olur o kadar yiyemezler.İşte bu kişiler mesela 3000 kalori almaları lazım ama yiyebildikleri maks miktar 2600 kalori.Daha fazla yiyemiyorlar mideleri almıyor mesela gün içinde o kadar çok yemek yiyemiyorlar belki.İşte o zaman kalan 400 kalori için gainer + süt miktarını hesaplayarak 400 kalorilik miktarı tutturacak kadar gainer + süt karışımı hazırlayıp gün içerisinde ( ant günleri antremandan sonra olur) -off günler ögün arası olur - içeceksin.Gainer'in amacı budur.

hocam o zaman bahsettiği ölçüye uymak zorunda değiliz di mi? bana günde 400 kalori lazım. diğerlerini besinlerden alabiliyorum. yani 400 kalori alacak şekilde kullansam daha uzun gider o zaman.

hocam o zaman bahsettiği ölçüye uymak zorunda değiliz di mi? bana günde 400 kalori lazım. diğerlerini besinlerden alabiliyorum. yani 400 kalori alacak şekilde kullansam daha uzun gider o zaman.
Evet kardeş bak buradan http://******/hesapla.html linkten girdileri gir,ortalama bir kalori söyler sana.Aylık 2-3kg almak icin gereken günlük alman gereken kalori falan alayını hesaplıyor.Al hesapla oradan kalorin diyelim günlük 3000 lazım.Sen ise beslenme ile 2800ünü karşılıyorsun.(protein olarak kilonun en kötü 1.8 katını alırsan ii olur,onun dışındaki oranları yağ ve karbonhidratla hesaplayarak karşılarsın).kaldı 200 kalori.Bu 200 kaloriyi de gainerle karşılayabilirsin.

Evet kardeş bak buradan http://******/hesapla.html linkten girdileri gir,ortalama bir kalori söyler sana.Aylık 2-3kg almak icin gereken günlük alman gereken kalori falan alayını hesaplıyor.Al hesapla oradan kalorin diyelim günlük 3000 lazım.Sen ise beslenme ile 2800ünü karşılıyorsun.(protein olarak kilonun en kötü 1.8 katını alırsan ii olur,onun dışındaki oranları yağ ve karbonhidratla hesaplayarak karşılarsın).kaldı 200 kalori.Bu 200 kaloriyi de gainerle karşılayabilirsin.
anladım çok teşekkürler.

çok iyi bir ürün içimi etkisi fiyatı ama bende biraz topaklanma olmuştu ama çok değil spora yeni başlayanların alması grektigi tek gainer bence

Back
Yukarı