Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Spora yeni baslayacak olan, cok zor kilo alan, 174 boy 60 kg biri icin ne kadar faydalı olur? Hardline muscletech dymatize ürünleriyle beraber f/p oranı en iyisi hangisidir?

Arkadaşlar 3-5 sorum var lütfen yardımcı olun acil..

1- Şimdi bunun hangi aromasını alsam acaba? Şekerli fazla sevmiyorum ona göre tavsiye edin lütfen

2- diyelim ben 1 paket bitirdim 5kg falan aldım sonra bunu kullanmadım ve beslenmeme dikkat ediyorum ama aynı normal zamanlardaki gibi yiyorum. O aldığım kiloları kaybeder miyim sizce?

3- Karbonhidrat oranı yüksek tek ürün bu, bir çoğuna baktım hatta. Başka tavsiyeniz olur mu yoksa en iyisi bu mu?

Boy 168 kilo 60 bu arada.

Arkadaşlar 3-5 sorum var lütfen yardımcı olun acil..

1- Şimdi bunun hangi aromasını alsam acaba? Şekerli fazla sevmiyorum ona göre tavsiye edin lütfen

2- diyelim ben 1 paket bitirdim 5kg falan aldım sonra bunu kullanmadım ve beslenmeme dikkat ediyorum ama aynı normal zamanlardaki gibi yiyorum. O aldığım kiloları kaybeder miyim sizce?

3- Karbonhidrat oranı yüksek tek ürün bu, bir çoğuna baktım hatta. Başka tavsiyeniz olur mu yoksa en iyisi bu mu?

Boy 168 kilo 60 bu arada.

168e 60 kilo bence kilo almaya uğraşmaya gerek yok ama senin kararın. Ben 186ya 59 idim.

1- Çikolatalı güzel baymıyor bıktırmıyor.
2- Evet kilo veriyosun sonrasında devam etmezsen, beslenmeni artırman lazım.
3- Fiyat performans olarak en iyi ürünlerden biri ama fazla para veririm diyosan muscleteh iyidir.

boyuna göre çok zayıfsan o kadar kullan.aşırı zayıf değilsen o kadar alırsan çok fena göbeğin çıkabilir.

örneğin 180cm boya 55 kiloysan günde 334 gr alman senin lehine olur optimumum içinden çıkan büyük ölçek 165 gr lık.ama bir seferde 165 bile almak fazla gelebilir.bu yüzden yarım ölçeği 400 ml suyla yada tamamen yağsız sütle karıştırırarak toplam 4 yarım ölçek yani 2 ölçek yani 334 gr alırsan ürün sana 18 gün gider.ama %500 ihtimalle en az 4 kilo alırsın.tabi yukarıda yazdığım gibi gainer dışında öğünlerini güzel yersen düzenli olarka sporuna gidersen antremanlarını kısa tutarsan.çok spor yaparsan daha çok zayıflarsın.bence haftada 5 gün git 20 dakika tek adele çalış çık.bu şekilde 1 ay gidersen 1 ay sonra ciddi farkedersin.gece en geç 1 yatman sabah erken kalkıp 5 yumurtalı 100 gr peynirli 75 gr yulaf ezmeli yada az şekerli corn flakes li kahvaltını edip,diğer 3 öğünde toplamda en az 300 gr makarna 300 gr tavuk şinitselini yersen.bunlara ek olarak gainer ı alman lazım.

gainer karnını doyurur şişirir bu yüzden yemek saatlerini güzel ayarlamalı gainerı yemekten en az 1 saat sonra almalısın ve diğer öğünden önce almamalısın.

gainerın en önemli özelliği antremandan çıktığın anda soyunma odasında alman olacaktır.onu almazsan hiçbir işe yaramaz.

334 gr ürünü 4 e bölersen yani 2 büyük ölçeği ,

-yarım ölçek kahvaltıdan 1 saat sonra
-yarım ölçek öğlen yemeğinden 1 saat sonra
-yarım ölçek antremandan çıktığın anda
-yarım ölçek gece yatmadan hemen önce

bu şekilde 2 ölçeği bitirirsen 18 antremanda yani 3 haftada biter.ve inanılmaz farkedersin.

yemek düzenin önemli

kahvaltı erken yapılmalı.gerekirse saati kur kalk kahvaltını et sonra tekrar yat.unutma oyuncak oynamıyorsun vucut yapmaya çalışıyorsun.kilo almak kilo vermekten daha zordur.

yukarda yazdıklarımla şunları birleştirirsek;

saat 10 da kahvaltı ;

- en az 3 en fazla 5 yumurta sarısıyla birlikte haşlanıp suda
-100 gr beyaz peynir az yağlı ve yumuşak olmalı yoksa yiyemezsin boğazına dizilir
-75 gr yulaf ezmesi eti marka 500 gr lık olanını al ucuzdur yuluf ezmesini light yoğurtla karıştırınca muhteşem tadı oluyor

saat 11:15 gibi yarım büyük ölçek gainerını çak

saat 14:00 öğlen yemeği ;

-100 gr yaklaşık bir dolu tabak makarna
-100 gr yani iki parça kadar tavuk göğüs şinitsel.tavuk göğüsü ince kes galeta ununa bula ve ayçiçek yağında kızart gayet güzel bir tadı olacaktır
-mümkünse yanında 1 adet salatalık yada marul yada göbek tarzı lifli şeyler yemen

saat 15:15 gibi yarım büyük öleçk gainer

saat 17:00 ikindi yemeği;
-100 gr makarna (bir tabak )
-100 gr tavuk şinitsel
-yanında salatalık yada yeşillik

saat 18:45 antreman

-antremanda kesinlikle koşu bandı ve bisiklet yok
-mümkün olduğu kadar hareketler yavaş yapılmalı
-mümkün olduğu kadar ağır kilo girilmeli tabi zorlamadan kendini
-mümkün olduğu kadar az ve kısa antreman yapılmalı ve en güzeli haftada 5 gün hergün tek adele programıdır (birinci gün göğüs , 2. gün omuz , 3. gün kanat , 4. gün kol ,5 gün bacak) ve hergün 2 şer set alt ve üst mide unutulmamalıdır gainer kullanıyorsunuz göbeğe dikkat edeceksiniz.antreman günde yarım saati geçmemelidir.

saat 19:20 yarım büyük ölçek gainer soyunma odasında giyinirken içilmeli (shaker almanız şart internetten alın ucuz bişey)

antremandan sonra protein bar yenilmesi güzel olur.12 gr kadar daha protein alınması lehinize olacaktır.gainerın içinde var ama fazlası zarar vermez.tabi toplamda birseferde 50 gr ı geçmemek lazım

saat 20:30 akşam yemeği ;

-100 gr makarna
-100 gr tavuk
-yeşillik

son yemekten sonra karınınız bir kez daha acıkaçacak benim tavsiyem 3 tane yumurta yemek gece 22:30 gibi onun dışında fındık yemek güzel olabilir.

gece 00:00 yarım ölçek gainer shake

gece 00:00 yada en geç 01:00 da yatılmalı.uyku en az 7 saat olmalı en fazla 8 saat.uyandığınız anda su için 200 ml kadar

tabiki bunları yapabilecek birinin boş vakti olması lazım

bu söylenenler çok zayıf kişiler içindir.spor yapan insan öğün sayısını arttırmalıdır.yoksa kilo sorunu olmayan birinin gainer kullanması çok prfesyonel olmasına bağlıdır ve kilo sorunu olmayan biri gainerı gece kesinlikle almamalıdır sadece antremandan sonra alması bile yeterli olur.önemli olan antremandan çıktığınız anda almanız.

yukarda yazdıklarımı yapan birisi 3 ay sabrederse manken gibi olabilir.tabi antremanını doğru yapmalı ve kısa tutmalıdır.tabi bunların hepsi için para gerekmektedir.

ARKADAŞLAR 5,5 KİLO OLANINI ALIN .büyüğü bile 18 gün gidiyor ufak almanın bir anlamı yok hem daha pahalıya gelir.

Yeni başlayanlar için çok anlaşılır ve net açıklamışsınız. Elinize sağlık.

Ben bu ürünü 1 haftadır kullanıyorum düzenli bir şekilde ama hiç kilo artışı olmadı. :( lanet olsun ne yapsam kilo alamıyorum :(

Ben bu ürünü 1 haftadır kullanıyorum düzenli bir şekilde ama hiç kilo artışı olmadı. :( lanet olsun ne yapsam kilo alamıyorum :(
dostum hiç günlük kalori ihtiyacını ve yediğin besinleri saydınmı...saymadıysan zaten boşa kürek çekiyosun...buna karşın diyelimki saydın ve günlük +300 kcal fazla aldığın halde kilon artmıyorsa...hemen bir doktora gidip kan tahilileri yaptırmanı tavsiye ederim.

dostum hiç günlük kalori ihtiyacını ve yediğin besinleri saydınmı...saymadıysan zaten boşa kürek çekiyosun...buna karşın diyelimki saydın ve günlük +300 kcal fazla aldığın halde kilon artmıyorsa...hemen bir doktora gidip kan tahilileri yaptırmanı tavsiye ederim.

Fatsecret isimli bi program kullanıyordum onunla bakıyordum. Yeterince alıyorum. Fazlasını da gainer dan alıyorum şimdi +300 mü yoksa +3000 mi? 300 ne ki. Doktora da gittim hiç bir sıkıntı problem yok, defalarca gittim hatta. Metabolizmam hızlı o yüzden olabilir. Çok çabuk eritiyorum.

Spora verilen aradan sonra 2-3 ay önce geri basladık vücut geliştirmeye hemen :) Bakalım bu gainerı tavsiye üzerine aldım 5.4kg olanını. Antreman sonrası 100gr gece yatarken 100gr 300-400ml süt ile karıştırıp tüketmeyi düşünüyorum. Antreman sonralarında su ile tüketebilirim. 1ayda bitecek gibi 15 eylülde baslayacağım supplement kullanımına düzenli spor beslenme o tarihten sonra anca düzene oturtabilirim 15 ekime kadarki hedef 3--3.5kg almak insallah göreceğiz.. Hedeflediğim kgyu 1 ayda aldırabilirse öbür aydada tekrar 5.4kg sipariş vereceğim.. Uzun zaman sonra forumamada dönüş mesajım olacak bu mesaj :)

herkese iyi günler benimde kilo alma sorum var diyetisyene gittim ama verdiği listeyi düzenli beslenen biri olmadığım için uygulayamadım birde sürekli sana uygun yemeği yapacak birisi lazım e anneme yaptıramam ben yapamam sınavlara hazırlanıyorum vaktim yok ben düzensiz beslenme ve sporla bu ürünü kullansam ne olur evde ne olursa yerim atıştırırım ama hep 1000 kalori açık kalıyor bu ürün o açığı doldura bilir ama sonuç ne olur birde ürünü bırakınca aldığım kilolar gider mi boy 184_86 kilo 60

Son düzenleme:
herkese iyi günler benimde kilo alma sorum var diyetisyene gittim ama verdiği listeyi düzenli beslenen biri olmadığım için uygulayamadım birde sürekli sana uygun yemeği yapacak birisi lazım e anneme yaptıramam ben yapamam sınavlara hazırlanıyorum vaktim yok ben düzensiz beslenme ve sporla bu ürünü kullansam ne olur evde ne olursa yerim atıştırırım ama hep 1000 kalori açık kalıyor bu ürün o açığı doldura bilir ama sonuç ne olur birde ürünü bırakınca aldığım kilolar gider mi boy 184_86 kilo 60
Herkese selam;
foruma yeni üye oldum ama özellikle supplement baslıklarını uzun zamandır takip ediyorum
Ben de zor kilo alan biri olarak 175 boy ve 55 - 60 kilo arası olan arkadaslar ile tecrübemi paylaşayım
Şimdi öncelikle dukatemre kardeş en önemlisi yukarıda da belirtildigi gibi kalori dengesi, yakılandan cok kalori almamız lazımki artış olabilsin
ben vaktiyle baska markalar da kullandım misal dymatize gainer ile 3-4 kilo almısımdır en fazla, serious mass ile 5 kilo rahat aldım
fakat serious mass i aldıgımda 1 bucuk ay önce sigarayı da bırakıp gainer a ve spora yeniden basladım
yani macros kalori alımınızda fazlanız varsa hala kilo alamıyorsanız size sorum sigara olacaktır: sigara içenler kilo almayı unutsun bi
sadece iştahı kesmekle kalmıyor hücresel bi ton amino asitin yıkımına ve yedigimiz besinlerin de faydasını göremememize neden oluyor
günde 1 tane içiyorum ben bişey olmaz falan da olmuyor
çat diye azaltmadan bıraktım (17 senedir günde yarım paket 1 paket içiodum bu arada) sonrasında spora basladım gainerımı da antrenman sonrası ve yatmadan önce alıorum şuan 5 kilo aldım
diyetisyen de belki söylemiştir, her bünyenin kendi kilit besini vardır, misal ben makarna yerim kilo alırım sen makarna degil de pilav yiyince kilo alırsın, o nedenle bünyemizin hangi besinde kilo almaya yatkın oldugunu bulmak önemli, örnegin benm olayım hamurlu tatlılar vb
şimdi sigara da içmiyorsan, gainer al haftada 3 gün en az spor yap ama 30-45 dk dan uzun antrenman yapma; çalışırken nefesini özellikle ayarla (nefes=enerji)
aksi takdir de fazla enerji yakar az yol katedersin, 3 gun spor salonuna gidemiosan da bir barfiks demiri 2 dubbell ve 1 adet bar ile evde de on numara spor yapılır; yatmadan önce de özellikle şekerli besinler yemek iyi olacaktır zira vücut uyurken hazırda şeker varsa onu yakar, hazırda yoksa kas aralarındaki şeker ve diğer maddeleri yakar -ki bunun adı zayıflamaktır; yani yattım uyudum kalori harcamıyorum diye bişey pek de söz konusu degil; marka olarak da serious masss çileklisini bitirdim ben on numara milkshale gibi tadı var desem yalan olur ama kötü bi tadı da yok içiliyor yani, ben suyla içtigim için daha da rahat içiliyor, ilk içtikten sonra 10 dk filan bi sakinleştirici almıssın gibi oluyor ama o cabucak gecio arkasından enerji gelio, içerigine bakacak olursanız bunda cok sayıda vitamin de güzel oranlarda mevcut.
Bazı gainerlarda sadece karb ve protein oluyor o açıdan da serious mass önerebilirim
bir ölçek 334 gram nerdeyse yarım kilo, ama gözünü korkutmasın içiliyor yani işe de yarıyor.
son olarak da yetersiz uyku da kilo almayı engeller, ona da ayrıca dikkat etmek lazım diyip, varsa sitedeki üstatların da görüşlerini bekleyelim derim
benim kendi bünyemdeki tecrübelerim bu kadar
(True Mass - bsn sipariş ettim bu hafta ona baslıcam onla ilgili olarak da daha sonradan paylaşırım deneyimlerimi)

arkadaşlar boy 178 kilo 60 sporda 3.ayım olacak öğrenci olduğum için beslenme tam yeterli olmuyor bu ürünü almayı düşünüyorum sizce nasıldır yararı olurmu?
kardeşim senle hemen hemen aynı vki ye sahibiz benm de boy 175 kilo 63
ama ben 3 ay önce 55 tim bu serious mass ile 63 e kadar cıktım
arada bi tane 2.2 kiloluk true mass kullandım ama serious mass daha iyi
sadece gaz yapıyor azcık ben de bol suyla hazırlıorum problem kalmıyor
kullanan biri olarak tavsiye ederim

Ürün harika kullanalı 1hafta oldu 5kg olanından antremandan 1saat önce o kepçe kaşığıyla 1ölçek antremandan sonra 1ölçek 15gün gidicekmiş bana 2kg aldım + fena şekilde güç artışı ve pump olmaya başladı iyi forumlar.

2.700Gramlık olanından aldım yani 8 servislik ben bunu 1.gun 1olcek 2.gun 2 olcek olarak aldım yani 10 -11 gune boldum ölçekleri 4. servisteyim yani 5.gün 1.200gram kilo artışı oldu çikolatasını tavsiye ederim on numara tadı var .

Ben bu ürünün 5 kiloluğunu aldım. İçinde devasa bir ölçek var deterjan ölçeğine benziyor 2 ölçek bir porsiyonmuş, ben her gün bir ölçek aldım. 700-800 gr suyla zor karışıyor çilekli ve tadı gerçekten kötü. Çok verim aldığımı söyleyemeyeceğim tavsiye etmiyorum.

Back
Yukarı