Optimum Nutrition Superior Amino 2222 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 144 44,3%
  • Orta karar,

Votes: 158 48,6%
  • Başarısız.

Votes: 23 7,1%

• Total voters
    325
Pekı whey proteınle kombıne etsek nasıl kullanmallıyız.once whey sonra hemen arkasından amınomu yoksa 30 dakıka sonramı amıno...

Aminoasit her bunyeye en ıyı gelen supplmnttır bu tartısmasızdır streoid denemedm ama performans arttırıcı falan hıkaye varsa yoksa aminoasit :))

Aminoasit her bunyeye en ıyı gelen supplmnttır bu tartısmasızdır streoid denemedm ama performans arttırıcı falan hıkaye varsa yoksa aminoasit :))
Ne alaka? kimisine en iyi performansı veren noxdur kimisine göre creatindir bünyeye en iyi gelen supplement amino asit diye bişey yok..Herkezin genetiğine göre değişir..

arkadaşlar internetten sipariş verdim ve ürün bugün elime ulaştı bana gelen ürün sperior amino 2222 softgels kutunun üzerinde bu yazıyor ama benim siteden spariş verdiğim ürün OPTİMUM OPTIMUM Superior Amino 2222 300 Tablet
300 tablet olması tuhafıma gitmişti ama katoloğa yakından baktım resimdeki kutuyu inceledim üzerinde 325 tablet yazıyordu herhalde basit bir yazım hatası var diyip pek önemsemedim. sonuç olarak bu ürün nedir, neyin nesidir? Bu konun başındaki değerlerle karşılaştırdım kimisi fazla kimisi az yani aynı diyil.

Pekı whey proteınle kombıne etsek nasıl kullanmallıyız.once whey sonra hemen arkasından amınomu yoksa 30 dakıka sonramı amıno...
antremandan 30 dk önce amino antreman sonrası protein.eğer maddi durumun yerindeyse antreman sonrası amino 30 dk sonra protein olarakta kullanabilirsin.

Ben bu ürünün 320 tablet olanını amerikadan getirttim ,ilk sayfada söylendiği gibi tek servis tek tablette 2.222gr aminoasit değil tek serviste 2 tablet 2 gr aminoasit diyor ?? netritiondan bakıp kontrol edin isterseniz

Back
Yukarı