Optimum Nutrition ZMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 8 32,0%
  • Orta karar

Votes: 11 44,0%
  • Başarısız

Votes: 6 24,0%

• Total voters
    25
B

brhmcr

Guest

zma_facts.gif
ZMA_SupFacts.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Zinc yani çinko kas kramplarını önlemedeki en önemli minerallerden biri.Vücuda yeteri kadar alınmıyorsa bi destek gerekebilir antrenmanın en güzel yerinde bir kramp hiç hoş olmuyor

Bişi sorcam bende OPTI-MEN var onun içindede 1 serviste ( 3 tablet)
-15mg çinko
-100mg magnezyum
-6mg b6 var

sizce ayrıca ZMA almaya gerek varmı yani diğer bi deyişle OPTI-MEN ZMA nın işini görürmü??

Günlük alınması gereken değerler:

Magnezyum 350-400mg
Çinko 15-20 mg
B6 2 mg civarı

Ancak aldığımızda bunların tamamen sindirilmediğini hesaba katmakta lazım, sprocularda B6 ihtiyacı çok daha fazla örneğin.

Senin kararın ama bende multi vitamin mineral kullanan biri olarak ekstra alıyorum ZMA

Günlük alınması gereken değerler:

Magnezyum 350-400mg
Çinko 15-20 mg
B6 2 mg civarı

Ancak aldığımızda bunların tamamen sindirilmediğini hesaba katmakta lazım, sprocularda B6 ihtiyacı çok daha fazla örneğin.

Senin kararın ama bende multi vitamin mineral kullanan biri olarak ekstra alıyorum ZMA

zma hayatımda hiç kullanmadıgım halde
3 ayda bir rutin olarak yaptırdığım testte magnezyumum tavan oluyor aşırı yüksek çıkıyor bunu hangi suplement yapıyor acaba
amino ve protein yapamaz ki

bu sebepten dolayı almak istediğim halde bu urunu almıyorum

Arkadaşlar ****** hala yeterli talep olmadığını söylüyor bunun için sizden. ********.com dan mail atmanızı rica ediyorum. ürün türkiye gelebilmesi için.

Su ZMA ne ise yarar tam olarak bir ögrenebilsem,tmm ihtiyacimiz olan bazi mineralleri tasiyorda bunlar normal yollardan alamadigimiz mineral katkilarimi?creatini anliyorum etde var ama cok büyük miktarlarda yememiz gerekiyor o yüzden disardan takviye yapiyoruz bu zma nin tam icerigini cözemedim.

Back
Yukarı