Optimum standard mı platinum mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kolega
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kolega

Üye

Arkadaslar merhaba önerilerinizi bekliyorum yaş 16 boy 170 kilo 65 hangi ürünü almalıyım alırsam nasıl kulanmam gerek karın kası ve üçgen vücut önceliklerim birde omuz thums:

Platinum Hydrowhey 1,75LBS mi almalıyım Gold Standard Whey 5LBS :confused:

bench_O

bunları alırsan bu öncelikler oluşuyomuymuş? :)
16 yaş için güzelce beslensen, sabırlı olsan, daha iyi değil mi sence?

bunları alırsan bu öncelikler oluşuyomuymuş? :)
16 yaş için güzelce beslensen, sabırlı olsan, daha iyi değil mi sence?

İlk önce teşekkürler iyi yada kötü yorum için ama kafaya koydum kesin alıcamda son bi öneri alayım dedim bu arada

O.N Gold Standard Whey 5LBS (2273gr) Vanilya Aromalı 135 tl

O.N Platinum Hydrowhey Vanilya Aromalı 1,75LBS(795gr)
90 tl

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:16 ----------

hydro whey uygun bir fiyata gelmedi gold whey devam

O.N Gold Standard Whey 5LBS (2273gr) Vanilya Aromalı 135 tl

O.N Platinum Hydrowhey Vanilya Aromalı 1,75LBS(795gr)

90 tl

hyrdowhey dünya piyasasındaki en iyi ürün..ama daha profesonele kaçıyor..almana gerek yok o yüzden.

hyrdowhey dünya piyasasındaki en iyi ürün..ama daha profesonele kaçıyor..almana gerek yok o yüzden.

Teşekkür ederim bu benim her hangi ilaç toz hap kulanımı olarak ilk çalısmam olucak onun için standard öneriyosunuz yani ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:20 ----------

Arkadaslar aroma olarak ne seçmek lazım tadi bıktırmıcak ve suyla iyi karıscak topaklanma olmasın yani içimiz rahat etsin kafam iyice karıstı biri adamakıllı anlatırsa cok makbule geçer

whey zaten topaklanma yapmaz..tad olarak senin damak zevkine kalmış..
Bu arada forumda daha önceleride belirttim tekrar söylüyorum..

BU TÜR ÜRÜNLER ŞEKLİ, KOKUSU vs. HAP GİBİ BİLE GÖRÜNENLER "İLAÇ" DEĞİL TAKVİYE GIDA ÜRÜNLERİDİR.

VE HER ŞEYİN "DOĞAL" OLANI GÜZELDİR..

whey zaten topaklanma yapmaz..tad olarak senin damak zevkine kalmış..
Bu arada forumda daha önceleride belirttim tekrar söylüyorum..

BU TÜR ÜRÜNLER ŞEKLİ, KOKUSU vs. HAP GİBİ BİLE GÖRÜNENLER "İLAÇ" DEĞİL TAKVİYE GIDA ÜRÜNLERİDİR.

VE HER ŞEYİN "DOĞAL" OLANI GÜZELDİR..

Teşekkürler ilk olarak ama cok uğraştım ve istekliyim bana zarar vermicek şekilde kullanabileceğim bi ürün arıyorum acaba hangisini seçmeliyim 3 ay boyunca coksıkı çalısıcam sonra protein desteği olmadan devam edicem çalısmama önerilerini bekliyorum ****** gidadan alıcam ne olup olup olmaması felan püf noktalarını öğrenmek için sizlere basvurdum

Daha baska bi önerisi olan

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:47 ----------

Yada arkadaslar protein yerine aminoasit mi kullanmalıyım yada ikisi brden mi bi öneri bekliyorum

daha 16 yaşındasın ve büyük ihtimalle bu spora yeni başladın.ısrarla başka önerei istiyorsun. bir yandan da kafaya takmışsın mutlaka senin İLAÇ diye tabir ettiğin protein tozunu kullanacaksın . iyi madem biraz bilgi vereyim sana sen yine bildiğini yap .

optimum standart whey 5 lbs yaklaşık olarak 2.5 kg a denk gelir vücut tarafından emilimi iyi yüksek kaliteli protein tozları arasında yer alır. günde 2 ölçek kullanacak olsan sana 1 ay falan gider.

optimum hidrowhey 1.75 lbs yaklaşık olarak 900 gr a denk gelir. diğerinden tek farkı emilimin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesidir. bir de gramajının düşük olmasına rağmen fiyatının yüksek olması . günde 2 ölçek kullansan sana 15 gün ya gider ya gitmez.

ancak her ikiside iyi bir markanın ürünü olmasına rağmen dünyanın en iyi protein tozu falan değildir.sadece dünyada iyi satan ve reklam yoğunluğundan dolayı iyi bilinen kaliteli bir markadır.

senin durumuna gelince ; sen bunlardan hangisini alırsan al farketmez.her ikisinin de sana sağlayacağı tek fayda tuvalete gittiğinde kaliteli bir b..k sı....mış olacaksın hepsi bu . çünkü bu spora yeni başlamışsın ve 3-4 aydan önce kullanılan protein tozlarının aminoların v.b suplementlerin hiç biri şu an senin gelişimine bir katkı sağlamayacak . düzenli antrenman , beslenme ve dinlenme şu an senin için en iyi ilaçtır diye düşünüyorum .

daha 16 yaşındasın ve büyük ihtimalle bu spora yeni başladın.ısrarla başka önerei istiyorsun. bir yandan da kafaya takmışsın mutlaka senin İLAÇ diye tabir ettiğin protein tozunu kullanacaksın . iyi madem biraz bilgi vereyim sana sen yine bildiğini yap .

optimum standart whey 5 lbs yaklaşık olarak 2.5 kg a denk gelir vücut tarafından emilimi iyi yüksek kaliteli protein tozları arasında yer alır. günde 2 ölçek kullanacak olsan sana 1 ay falan gider.

optimum hidrowhey 1.75 lbs yaklaşık olarak 900 gr a denk gelir. diğerinden tek farkı emilimin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesidir. bir de gramajının düşük olmasına rağmen fiyatının yüksek olması . günde 2 ölçek kullansan sana 15 gün ya gider ya gitmez.

ancak her ikiside iyi bir markanın ürünü olmasına rağmen dünyanın en iyi protein tozu falan değildir.sadece dünyada iyi satan ve reklam yoğunluğundan dolayı iyi bilinen kaliteli bir markadır.

senin durumuna gelince ; sen bunlardan hangisini alırsan al farketmez.her ikisinin de sana sağlayacağı tek fayda tuvalete gittiğinde kaliteli bir b..k sı....mış olacaksın hepsi bu . çünkü bu spora yeni başlamışsın ve 3-4 aydan önce kullanılan protein tozlarının aminoların v.b suplementlerin hiç biri şu an senin gelişimine bir katkı sağlamayacak . düzenli antrenman , beslenme ve dinlenme şu an senin için en iyi ilaçtır diye düşünüyorum .

Teşekkür ederim ilk olarak bi deneme yapıcam almayı düşünüyorum

Back
Yukarı