Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Beyler tr de , doların düşmesiyle , şu an 10 lsb sini , 26o ytl ye buldum ama 130 ytl param var, ortak arıyorum , bölüşmek için , acil msn den ulaşan olursa , alalı , bayrampaşada oturuyorum

0543 590 03 99

Beyler tr de , doların düşmesiyle , şu an 10 lsb sini , 26o ytl ye buldum ama 130 ytl param var, ortak arıyorum , bölüşmek için , acil msn den ulaşan olursa , alalı , bayrampaşada oturuyorum

0543 590 03 99

beyler tlf lara cvp veremedm , arayanlar olmuş sanırım

[email protected]

u ekleyin , beraber gidicez , aldığımız yerde parayı ödeyip , tartıda tartıp eywallah

çileklisi kullanıyorum antremanda çok yardımcı oluyor.5 lb bitmek üzere günde 4 ölçek kullanıyorum şuan 10 lb sipariş verdim umarım bi aksilik çıkmaz gelir:)

ben de ilk olarak çikolatalısını kullandım. Şu anda çileklisini kullanmaktayım.Bu üründen memnunum fakat gerçekten pahalı bir ürün ama buna değer.

Benim Protein'in Son Kullanma Tarihi Geçti ... 01/2008 Son Kullanma Tarihi ... Antrenor Dolapta Muhafaza Ettiğim İçin Bişey Olmaz Dedi ... Acaba Doğrumu Söyledi , Fikriniz Varmı ?

Benim Protein'in Son Kullanma Tarihi Geçti ... 01/2008 Son Kullanma Tarihi ... Antrenor Dolapta Muhafaza Ettiğim İçin Bişey Olmaz Dedi ... Acaba Doğrumu Söyledi , Fikriniz Varmı ?

sanırım kuru bir yerde sakladığın müddetçe bir şey olmaz.ama kutu daha yeni geldi diyorsan hemen geri gönder...

bu arada ürünü uzun zamandır kullanan biri olarak arada sırada tat değişikliği yapmanızı tavsiye ederim...her ne olursa olsun bitmeye yakın tadı artık bulaşık suyu gibi gelir...

double rich chocolate' ı sıcak suyla yapsak. tadı aynı sıcak çikolata gibi olur. soğuk havada süper içecek olur.ama protein denature olur da bozulur mu diye korkuyorum.

ben sicak sut ile yapinca tadi cok kotu olmustu ama su ile denemedim,bence ondada basari orani dusuk.

Cevap İçin Sağol ...
Ürünü Yeni Almadım Olmuştu Baya , Ama Okul Yüzünden Bi Süre Çalışmaya Ara Verdim , O Arada Buzdolabında Muhafaza Etmiştim ... Tadında Bi Değişiklik Yok Ama Ben Yinede Tereddüt Ettim ...

beyler sıcak ne olursa olsun süt veya su ürününün şeklini ve tadını değiştirir.zaten kendinizde görmüşsünüzdür.boza kıvamı alır.bu yüzden benim tavsiyem oda sıcaklığındaki suyla içilmesi...ben sütle de denedim hazımsızlık yapıyor bence su çözülmesi bakımından da en iyisi.

Herkeze slm, arkadaşlar ben sıkıbi diyete başlıycam ve optimum whey gold ve misal ultimate CLA alıp ikisini beraber almayı düşünüyorum,nedersiniz uygun bi ikili olurmu zayıflamak için?

Herkeze slm, arkadaşlar ben sıkıbi diyete başlıycam ve optimum whey gold ve misal ultimate CLA alıp ikisini beraber almayı düşünüyorum,nedersiniz uygun bi ikili olurmu zayıflamak için?

protein seçimin gayet güzel arkadaşım.yag yakmak içinde cLA demişssin .uyum olabılır ama bunlardan mucıze beklememelisin arkadaşım unutma bunu iyi ve güzel bi diyet yapıcaksın gereken mıktarda protein karbonhıdrat ve yag alıcaksın bunlarıda yanında kullanıcaksın iyide bi kardio antremanı yaparsan hedefine yaklaşırsın...
kolay gelsin..;)

joker arkadaşım bb yi 7 aydır yapıyorum, sıkı bi diet bol kardio ve protein ve cla düşünüyorum ama uyum açısından iyi bi ikilimi acaba diye düşünüyorum? yoksa l-carnitinine mi alsam kararsızım bi yardımcı olursan sevinirim, teşekkürler

Back
Yukarı