Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
ben sadece antrenman sonrası kullanıyorum 1 ölcek ve 1 tatlı kaşığı balla çok güzel oluyor. daha önce hardline kullanıyordum fakat çoğu zaman bağırsaklarım bozuluyordu. optimum wheyde öyle birşey olmadı yaklaşık 2 senedir kullanıyorum tadı da çok güzel(çikolata ve çileklisini kullandım) sabah kalktığım zaman 1 tatlı kaşığı bal ve kendi hazırladığım lor shake tarifimi içiyorum. yaklaşık 35 gr. protein almış oluyorum.

ben sadece antrenman sonrası kullanıyorum 1 ölcek ve 1 tatlı kaşığı balla çok güzel oluyor. daha önce hardline kullanıyordum fakat çoğu zaman bağırsaklarım bozuluyordu. optimum wheyde öyle birşey olmadı yaklaşık 2 senedir kullanıyorum tadı da çok güzel(çikolata ve çileklisini kullandım) sabah kalktığım zaman 1 tatlı kaşığı bal ve kendi hazırladığım lor shake tarifimi içiyorum. yaklaşık 35 gr. protein almış oluyorum.
hardline nın aromasını hatırlıyormusunuz hocam ayrıca bal ile whey baya tatlı olmuyormu :)

https://www.instagram.com/p/BhgIrGenbTz/

iyi fiyata buradan alabilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.[DOUBLEPOST=1524223997][/DOUBLEPOST]
ne kadara aldınız? ben bir tane buldum 2kg olanıı 197 TL , fiyat normal mi acaba?
uygunluktan çok gerçek mi ona bakmak lazım hocam yoksa çok namussuz var indiirm diyor stokları bitiriyoruz yok bilmem ne falan
birde op en çok çilekli ve çikolatalısında yapıyorlarmış bunu ne kadar doğru bilemem eğer indirim yaptıysa diğer aromalı olanlardan versin anlarsınız gibi bir sey vardı

Merhaba arkadaşlar, optimum gold standat 2300gr whey almak istiyorum. Sizin daha önce alışveriş yaptığınız güvenilir ve fiyatı uygun olan siteler varmı? Bugün sipariş verceğim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler .

Merhaba arkadaşlar, optimum gold standat 2300gr whey almak istiyorum. Sizin daha önce alışveriş yaptığınız güvenilir ve fiyatı uygun olan siteler varmı? Bugün sipariş verceğim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler .
n11 hepsiburada supplementler hepsinden aldım. güvenilir.

Sonunda optimum gold standart wheyde karar kıldım ve aldım. Kullanım şekli olarak önerileriniz varmi? Sadece spor yaptığım günlerde mi kullanmalıyım yoksa hergün 1 ölçek şeklinde mi kullanayım? En çok hangi şekilde fayda gösterir. Yorumlarınızı bekliyorum.

eski adı kaskolik .com du şimdi proteinshop20 com aldım sahte çıktı adi herif üstünde OP kabartma falan hiç yoktu.
Ben protein tozunu mağazadan aldım. Internett güvenemedim. Şimdi kafam kurcalandı. Acaba benimki de bozuk olabilir mi? Siz bozuk olduğunu nerden anladınız? Ben ilk defa kullaniyorumda.

beyler ben bugün yaptığım bi hatayı soracam bi konuda açtım aynı konuyu ama buraya sorim dedim şimdi bu optimum gold marka wheyin içinde bişey farkettim ve bi kaba döktüm kutuyu ve süzgeçten geçirdim bu sürede toz bozulurmu(hava aldı sonuçta) 10-15 dakika sürdü sadece içindende bişey çıkmadı kurabiye parçacıkları dışında yani kısaca sorum bozulma olmuşmudur

Kesinlikle yurt dışından alışveriş yapacağım artık. yıllardır türlü türlü ürün kullanıyorum, artık tamamen yurt dışından getirteceğim her şeyi. Fiyatlar çok ucuz. kargo pahalıya geliyor diyordum da bizim oğlandan bu siteyi öğrendim, artık kargo da çok ucuza geliyor. Buradan direkt gezginlerden sipariş veriyoruz.

Ben de bunu kullanıyorum, çok faydasını gördüm. Ama muzlu almıştım ben, tadı bir müddetten sonra bayıyor. Bir daha alırsam muhakkak çikolatalı alacağım.

Merhabalar Optimum Gold Standard Whey Protein Muz Aromalı aldım. 3-4 defa kullandım ve her kullanma sonrası suyla iyice çalkaladığım halde shaker çok kötü kokuyor. Bildiğin ceset kokusu gibi. Ardından üst üste 1-2 defa daha yıkıyorum anca gidiyor koku. Bunu yaşayan var mı ? Ne yapabilirim bu kötü koku için ? Suyla karıştırıp içiyorum

Merhabalar Optimum Gold Standard Whey Protein Muz Aromalı aldım. 3-4 defa kullandım ve her kullanma sonrası suyla iyice çalkaladığım halde shaker çok kötü kokuyor. Bildiğin ceset kokusu gibi. Ardından üst üste 1-2 defa daha yıkıyorum anca gidiyor koku. Bunu yaşayan var mı ? Ne yapabilirim bu kötü koku için ? Suyla karıştırıp içiyorum
Çaresi yok maalesef makinaya atıp yıkarsan herseferinden o koku kalmaz

Back
Yukarı