Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
hardline ile ne zamanını harca ne paranı , motivasyonunda bozulur. Herkes amerika avrupa bulgaristan bişeyler diyor ama tam olarak optimumun üretim yerlerini bilen varmı, türkiyedeki distribitör nereden getiriyor ?
Teşekkürler..

Nedenini de bir açıklasanız ? Kafadan atmakla herşey kolay. Birde nedenini açıklayın. Nerde üretiliyor, nerde paketleniyor, içeriği nedir hiç bilginiz var mı ?

optımum un turkıyede 3 ıthalatcısı var

ELİNE GIDA KİMYA İLAÇ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

dıgerını bende bılmıyorum , hepsıburada ve benzerı sıtelerden dırek ******dan temın etmıyor , suan ıthalatcı dıger fırmalarla ıletısıme gectım acaba hepsı avrupa surumunu mu getırıyor ogrenıcem. belkı de pazar da amerıkan surumu gezıor haberımız yok.

Not : yakında bır kac markanın musclepharm , scıvatıon x tend gıbı urunler turkıye pazarına sokulacak mıs haberınız olsun... Ama sanırım yıne dudak ucuklatan fıyatlarlaaa

yok artık

Nedenini de bir açıklasanız ? Kafadan atmakla herşey kolay. Birde nedenini açıklayın. Nerde üretiliyor, nerde paketleniyor, içeriği nedir hiç bilginiz var mı ?

Bazıları sanki Hardlineın avukatlığını yapıyor, bir nedenden dolayı zorunuza gitmiş belli. Arkadaş sordu bende cevapladım,birisi şu ürünü beğendim dediği zaman kimse bişey demiyor ama beğenmedim demek sanki suç. Daha önce hardline kullandım başka markalarda kullandım hardline için güzel düşüncelerim yok, budamı suç? bırakında insanlar neyi beğendiğini neyi beğenmediğini özgürce belirtsin, oklarınızı hemen o kişiye yöneltip fikrinin yanlış olduğu görüşüne varabilmek için önyargınızı kullanmayın. beğenmediğim için sıkıştırılmaya çalışılmak hoşuma gitmiyor. madem beğenmiyorsun nedeninide yazman gerekir gibi saçma bir soru sormayacağınızı umuyorum. Bunun cevabı zaten bellidir:D

Bazıları sanki Hardlineın avukatlığını yapıyor, bir nedenden dolayı zorunuza gitmiş belli. Arkadaş sordu bende cevapladım,birisi şu ürünü beğendim dediği zaman kimse bişey demiyor ama beğenmedim demek sanki suç. Daha önce hardline kullandım başka markalarda kullandım hardline için güzel düşüncelerim yok, budamı suç? bırakında insanlar neyi beğendiğini neyi beğenmediğini özgürce belirtsin, oklarınızı hemen o kişiye yöneltip fikrinin yanlış olduğu görüşüne varabilmek için önyargınızı kullanmayın. beğenmediğim için sıkıştırılmaya çalışılmak hoşuma gitmiyor. madem beğenmiyorsun nedeninide yazman gerekir gibi saçma bir soru sormayacağınızı umuyorum. Bunun cevabı zaten bellidir:D

Kesinlikle katılıyorum kardeşim.Yazın ayriyetten güzel olmuş.Bende spora ilk aşladıgımda salon hocaları bu markaları elimize sıkıştırmıştı.Bilmiyorduk o zaman cahildik.Kimse bana Türk üreticilerin tozu yabancılara para kazandırmayın muhabbeti yapmasın.Ayrıyetten begenmedigim için kimseye hesap vermek zorunda da degilim...

Avukatlik mi :) ? Ben ne Hardline kullandim, ne de yakin zamanda kullanirim. Profilime bakmanissin anlasilan.
Bir ürünün icerigi ortada, etiketine bakarsin begenirsin begenmezsin o ayri, ama iki urunu karsilastirdiginda ayni oldugunu gorunce fark olmadigini anlamiyorsan, kusura bakma ama bu senin cahilligindir.

Hardline Dandik" "hardline turk mali" vs. gibi dusunursen zaten motivasyonun bastan kalmaz, degil mi ?

Sizde marka fanatizmi varsa bilemem, ama urunlerin icerigi ortada, ha yok ben etikette yazana inanmiyorum diyorsaniz, tarim bakanligina sikayet edin, bu kadar basit
Bu arada Hardline türk üreticisi degil, bunu sanirim bilmiyorsunuz. Kimse siz zorla kullaninda demedi.

Eline gida Optimum ithalatci firmasi degil.

yazdıkların bir önce yazdıklarımı kanıtlar nitelikte :D hem ben demedimki o türk bu türk öteki amerikan.Banane neyse ne,bunlar tamamen senin takıntın :D

Avukatlik mi :) ? Ben ne Hardline kullandim, ne de yakin zamanda kullanirim. Profilime bakmanissin anlasilan.
Bir ürünün icerigi ortada, etiketine bakarsin begenirsin begenmezsin o ayri, ama iki urunu karsilastirdiginda ayni oldugunu gorunce fark olmadigini anlamiyorsan, kusura bakma ama bu senin cahilligindir.

Hardline Dandik" "hardline turk mali" vs. gibi dusunursen zaten motivasyonun bastan kalmaz, degil mi ?

Sizde marka fanatizmi varsa bilemem, ama urunlerin icerigi ortada, ha yok ben etikette yazana inanmiyorum diyorsaniz, tarim bakanligina sikayet edin, bu kadar basit
Bu arada Hardline türk üreticisi degil, bunu sanirim bilmiyorsunuz. Kimse siz zorla kullaninda demedi.

Eline gida Optimum ithalatci firmasi degil.

Birilerine bişeler ispat etmeye çalısıyosun fakat sende pek bişe bilmiyorsun galiba orası aşikar.İki ürüne bakınca içeriginin aynı oldugunu görünce fark olmadıgını anlamıyorsan kusura bakma bu senin cahilligin yazmıssın.bunu yazmak bence senin cahilligin cunku proteinlerin kalitesinin arkasında yazanlardan cok daha farklı oldugunu bilmen gerekir çünkü buralara bakıp kullanan o kadar insan var.Hardline dandik turk mali felan demişsin motivasyon var birde gerçek var.Elindekinin farkına varmalı insan.Bende Nitrotech var motivasyon kötü..Bende hardline var motivasyon iyi..Böyle bişe yok arkadasım.Jay cutler motivasyonla hardline in sponsoru olacakmıs haberin ola nede olsa hepsi aynı..

Sataşmalar dan uzak duralım arkadaşlar.

Bende konu ile ilgili birşey söyliyim,Serhat beyin dediğine göre optimum da hardline da aynı yerden alıyorlar hammaddeyi diye biliyorum,bunu hardline analiz sonuçları başlığında sorabilirsiniz.

Bugün mocha capuccino aromalı optimum whey aldım.Kolayca karışıyor,pamuk gibi değilde tam olarak toz akışkan yani.Tadı ayrıca güzel.Bundan önce aromasız kullandığım için diğer tatlarla arasındaki farkı bilmiyorum.Ama şeker tadı yüksek gibi.

Daha önce formgym den muz-çilek almıştım, fotoğraftaki gibi pamuk gibiydi...Dün ******dan caramelli aldım un gibi incecik.Ama muz-çileğin tadi daha güzeldi.Caramellide içilmeyecek gibi değil.Her iki aromanın karışımıda çok kolay oluyor.Tozu fazla atınca bazen topaklanma yapıyor ama onada biraz daha su ilave ediyorum düzeliyor.Ben suyla alıyorum , biraz tuhaf geliyo tadı ama sütle eminim nesquik gibi olur.Aslında tadı önemli değil, eğer işe yarıyacaksa tadı kötü olsada içerim şahsen.

Birilerine bişeler ispat etmeye çalısıyosun fakat sende pek bişe bilmiyorsun galiba orası aşikar.İki ürüne bakınca içeriginin aynı oldugunu görünce fark olmadıgını anlamıyorsan kusura bakma bu senin cahilligin yazmıssın.bunu yazmak bence senin cahilligin cunku proteinlerin kalitesinin arkasında yazanlardan cok daha farklı oldugunu bilmen gerekir çünkü buralara bakıp kullanan o kadar insan var.Hardline dandik turk mali felan demişsin motivasyon var birde gerçek var.Elindekinin farkına varmalı insan.Bende Nitrotech var motivasyon kötü..Bende hardline var motivasyon iyi..Böyle bişe yok arkadasım.Jay cutler motivasyonla hardline in sponsoru olacakmıs haberin ola nede olsa hepsi aynı..

Burada işte yanılıyorsunuz. Bir protein tozunun amino asiti ortada, ne içerdiği belli. Eğer etikette belirtilenler ürünün içeriğinde varsa fark yoktur. Protein proteindir, izole protein izoledir. CFM ve benzeri teknolojiler üreticilerin uydurdukları ve bilinçsiz kullanıcıların kandığı için 900 gramlık ürüne 160 TL verdiği stratejidir.

Fark nedir ? Hidrolize, Konsantre veya İzole proteinler arasında fark var mı derseniz, tabi ki var. Ancak siz zaten ürünün içeriğini etiketinde görüyorsunuz. Hardline Bipro Amerikada herkes tarafından övülürken, sırf 'türk markası bu nedenle kötüdür' mantığına kızıyorum ben.

Bunları bilmemeniz cahilliktir, araştırmanız gerekir, yoksa yıllarca sadece marka ve ambalaja ekstradan para ödersiniz. Benim içim rahat öderim dersen, diyecek lafım yok.
Kullanıcı yorumlarına bakın diyorsunuz, bakıyoruzda fark oradada yok. Ha bazıları 2 hafta kullanıp kollarım 3 cm büyüdü diyor ve 1-2 ayda proteinin inanılmaz sonuç verdiğini zannediyor.

Nitrotechle karşılaştırırsanız tabi ki Nitrotech daha üstündür, ancak Nitrotech farklı kompleks bir üründür.
Motivasyon konusunda tamamen haklısınız, bende bunları belirtiyorum zaten. Myco adlı üye motivasyonunuz bozulur diye yazmıştım bunları.

Son düzenleme:
Malesef içeriğinde yazılanlar birebir aynı olsa bile, üretim aşamasındaki üretim kalitesindeki farklılıklardan dolayı hammadde aynı olsa bile üretimden sonra ortaya farklı mallar çıkacaktır. içeriğindeki oranlar kutuda yazabilir ama biyolojik değerlerinde çok büyük farklar olacaktır. (Firmalar arası rekabette buradadır zaten) yani vücut tarafından kullanılamadan dışarı atılacaktır. Teknik olarak protein değeri yüksek olan bir sürü ürün var sizin söylediğinize göre onlarda kaliteli olmalı.:D içerikte miktarlar fazla olabilir ama bu onun yazılan kadar verimli olduğu anlamını taşımıyor. o yüzden herşeyi kutuya yazmazlar :D Bu arada ikide bir tanımadığınız insanlara cahil cahil diye laf sokuşturmak nekadar doğru onuda düşünün. Bunu sizin gibi kültürlü:D birisi nasıl bilemez hayret vallahi.

ah keşke daha önce amerikadan getirtseydimde türkiyedeki arasındaki farkı söyleseydim size. bir allahın kulu çıkıpta yazmıyor ki :(

birincisi kaşıkla kesinlikle karışmıyor ikincisi topaklanma yapıyor shaker ile 20 saniye sallamama rağmen üçüncüsü köpürüyor dördüncüsü shakera kaşığa bardağa öyle bir yapışıyorki zor yıkıyorum

bunlar normal mi ?

daha önce amerikadan getirten bir allahın kulu yazsın şuraya

amerikadan netrition.com dan sipariş etmiştim 2 yıl önce falan double-chocolate olanı karışması falan sorun olmadı bugünde ******** den mochalı olanından aldım onunda bi karışma sorunu olmadı ikisininde tane boyutu aynı bana kalırsa .çilekliye gelincede çilek aromasında mı bi sıkıntı var bilmiyorum ultimate isocoolun çilekliside karışmıyodu her yere sıvanıyodu nalet bişe oluyordu duh(isocoolda amerikadan gelmişti)

ya bu ürünü kullanıyoruz ama .içinde ne oldugu tamamen muamma,daha önce hep amerikadan getirtmiştim tozları hiç böyle olmamıştı..karışmıyor,köpürüyor sabun gibi...bunlar sorun değilde..fayda bakımından merak ediyorum ben asıl.

Arkadaşlar,arkadaşımın amerikadan gelen çikolata optimumuyla benimkini karşılaştırdım,3 saniyede sorunsuz karıştı ve köpürmedi..ayrıca kutularıda farklı. bu üründe hile var.türkiyede her şeyde hile oldugu gibi.

Arkadaşlar,arkadaşımın amerikadan gelen çikolata optimumuyla benimkini karşılaştırdım,3 saniyede sorunsuz karıştı ve köpürmedi..ayrıca kutularıda farklı. bu üründe hile var.türkiyede her şeyde hile oldugu gibi.

Türkiye'de aldığın yer orjinal sattığına emin misin ?
Ambalaj farklılığı gayet normal ülkelerde ambalaj farklılığı olabiliyor.
Karıştırma şekliniz aynı mıydı ?

distribitöründen aldım ben.karışma şeklide aynı.30 saniyede karışmayan ürün.4 saniyede karıştı arkadaşta..benimkini çalkalıyorum 1-2 dk kolum yoruluyor karışana kadar.

Malum distribitör! ürünleri ingiltereden getiriyor bu yüzden kalite farkı olacaktır. Gerçi bazıları hammaddeyi aynı yerden alıyorlar diye 2markayı birbiriyle mukayese edebiliyor duh ama görüldüğü gibi aynı marka ürünün üretim yeri bile değişik olunca kalitesinde fark oluyor. Şahsen ben optimum alırsam Amerikadan yada en kötü ihtimalle amerikadan ithal eden firmadan alırım( gerçi yurtiçinden suplement almamaya karar verdim ve çoktandır almıyorum)

dubaiden 10pound poşette double rich chocklate almıştım, şu an kullanıyorum fakat topaklanma problemi yaşıyorum su ve süt ile özellikle, çok iyi karıştırmıyo da olabilirim gerçi. tadı ise banana creamden sonra çok hafif geldi, özellikle suyla çok hafif. Banana creamdeki keskin şekerli tat yok. Sahte olma ihtimali var mıdır büyük poşetlerdeki optimumların, dubaiden eczaneden faturalı olarak almıştım.

iyi karışmıyor diyenlere küçük bi tavsiyem su veya süt kullanan arkadaşlar hafif ısıtıp çalkaladıkları zaman daha rahat karıştığını görecekler (:

Back
Yukarı