Orhan Yılmaz

Türkiye Vücut Geliştirmecilerinden Orhan Yılmaz.Sevdiğim bir Vücut geliştirmecidir.O yüzden paylaşayım dedim.

Başarıları:

• 2000 IFBB Türkiye vücut geliştirme şampiyonası 3.
  • 2001 IFBB İstanbul vücut geliştirme Şampiyonu
  • 2003 IFBB Türkiye vücut geliştirme şampiyonu
  • 2003 IFBB Türkiye vücut geliştirme milli takım sporcusu Balkan-Avrupa
  • 2004 IFBB Türkiye vücut geliştirme şampiyonu
  • 2007 Rusya Wabba Dünya şampiyonası sporcusu 6.
  • 2008 Meksika Wabba Dünya şampiyonası sporcusu 7.
  • 2009 Macaristan Wabba Dünya şampiyonası sporcusu 6.
  • 2010 Almanya Wabba Dünya şampiyonası sporcusu 5.
  • 2011 Almanya Wabba Dünya şampiyonası sporcusu 2.
  • 2012 İtalya Wabba Dünya Şampiyonası sporcusu 4.
Lisansları:
  • T.C. Başbakanlığı onaylı 2. kademe vücut geliştirme & fitness antrenör lisansı 2002
  • İ.F.B.B uluslararası vücut geliştirme & fitness antrenör lisansı 2003
  • Vücut Geliştirme Federasyonu onur belgesi 2003
  • Milli sporcu lisansı 2003

O benimde dikkatimi çekti.

Göğüs ortası çok garip.

orhan yılmaz en iyi türk bodycilerden biri bence.
aynı zamanda çok akıllı biri boğaziçi matematik müh. mezunu
burada yakından suratı pek gözükmüyor ama kendisi çok yakışıklıdır da

Kendisi şu anda istinyeparktaki hillside city clubda çalışıyor sanırım. Parayla, değerlerin ölçülüp kişiye özel program yazdığını duydum.

orhan yılmaz hoca bir antrenmanda(split) toplam 25 civarı set çalışılmasını öneriyor. Örneğin göğüs 20 set, biceps 5 set gibi. Sizce göğüse veya sırta 20 setler çok değil mi? 4 er setten 5 hareket eder.

orhan yılmaz hoca bir antrenmanda(split) toplam 25 civarı set çalışılmasını öneriyor. Örneğin göğüs 20 set, biceps 5 set gibi. Sizce göğüse veya sırta 20 setler çok değil mi? 4 er setten 5 hareket eder.
Valla Orhan Yılmaz dediğin adam dünya şampiyonu olmuş bir adam biz ne dersek yalan olur, yalnız göğüs 4 hareket 5 er set neden fazla olsun?

yine geçen bir video da Orhan hocanın full body sistemiyle ilgili set sayısı prensibini öğrendim; Orhan Hoca biri ısınma olmak üzere her adele başına toplam 5 set öneriyor full body de.
Burdan benim anladığım sadece birleşik hareketlerle full body yi bitiriyor; çünkü 5 set önermiş sadece, bir de izole egzersize yer kalmıyor bu durumda.

Full body çalışan arkadaşlar bu durum hakkında ne düşünür? Kendi tecrübeleri nelerdir? Bunu öğrenmek isterim.

yine geçen bir video da Orhan hocanın full body sistemiyle ilgili set sayısı prensibini öğrendim; Orhan Hoca biri ısınma olmak üzere her adele başına toplam 5 set öneriyor full body de.
Burdan benim anladığım sadece birleşik hareketlerle full body yi bitiriyor; çünkü 5 set önermiş sadece, bir de izole egzersize yer kalmıyor bu durumda.

Full body çalışan arkadaşlar bu durum hakkında ne düşünür? Kendi tecrübeleri nelerdir? Bunu öğrenmek isterim.
arkadaş tavsiyelerini boşver senin vücudun ne diyor bu işe sen ona kulak ver...

Back
Yukarı