orta derece bulk beslenme programı

suan uyguladıgım beslenme programım...
su an 92 kiloyum ,, hani karın kaslarımı kaybetmeden, fazla yaglanmadan büyümek icin uygun bulup hazırladıgım beslenme programı

10.00 kahvaltı öncesi
1 doz gainer - 1 doz p.tozu

11.00 kahvaltı
5 tam yumurta - 1 kase yulaf musli - az yaglı süt - 3 dilim kepek ekmegi

12.00 idman öncesi
2 doz performans arttırıcı

12.30 idman

14.00 idman sonrası
1 doz protein tozu - 1 doz gainer- 1 yemek kasıgı yulaf musli

14.30 ögle yemegi
200gr kırmızı veya beyaz et - 2 haslanmıs patates- 1 tabak princ pilavı

17.00 ara ögün
1 porsiyon meyva ( 1 muz - 1 portakal veya 3-5 mandalina)

20.00 aksam yemegi
200gr kırmızı veya beyaz et - bol sebze - 5 yumurtalı menemen

24.00 yatmadan önce
1 doz p.tein 1 avuc kuruyemis

Son düzenleme:
Neden ilk öğünde 1 ölçek geiner ve protein tozu beraber yer alıyor ..
Eğer temiz büyümekse amacın geiner a gere k yok , alternatif o kadar karb.kaynağı var iken...

saat 24.00 de neden 1 avuç kuruyemiş , yerine lor yada yoğurt ekle ...

saat 14,30 daki patates pilav gibi karboları ant.öncesi öğüne almanı öneririm...

Vallahi bizde psikolojik olmuş heralde artık; ben performans arttırıcı alsam bile 1 öğün yiyipte antremana çıkmam yani :)

Bulk için program gayet yerinde ben bir yanlış göremedim...

Gainer kullanımını bende gereksiz buluyorum ama tercih meselesidir, kullanacam diyen adamın elini bağlayamayız ;)

sabah kalktıgında illa ki ek besın kullanacaksan glutamin+karbonhidrat kullanmanı ;
kahvaltına peynir veya lor eklemeni ;
idman sonra gainer yerine 1-2 adet muz tüketebilirrsin daha hesaplı olur hem , tavsiye edeceklerım bunlar . bir de bulk dönemi içindeyken günlük 400 gr et çok az geldi bana 3 kez protein tozu kullanmaktansa 300gr daha tavuk etı eklemenı tavsıye ederim. kolay gelsın :)

zor kilo alan bi yapım vardı onu bu dönemde kırdım. ilk defa aldım gainer ı, hedefim 100kg olmak definasyona baslamak icin insallah yardımcı olur. yemek saatleri ögrenci oldugum icin böyle ayarlı. yorumlarınız icin saolun

Back
Yukarı