Orta seviyede ağır bir GÖĞÜS programı hazırladım eleştirileriniz bekliyorum kardeşlerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1)Incline bench dumbbell press 4×12,10,8,8 +drop set
2) flat dumbell fly + dumbbel bench press ..süper set 4×12,10,8,8
3) decline floor press 4×12,10,8,8 +drop set

*drop 3 set oluyor 5 er kilo azaltarak

Süper set ve dropsetleri antrenman rutini olarak yapman doğru değil, bu setler sadece kasları şaşırtmak için arasıra yapılır.
Yorum için teşekkürler. O halde vaktiniz varsa bana bi program önerebilir misiniz ? Üst göğüs agirlikli ve genel şenlin oturmasi icin alt göğüs olan hacim icin bir promram. Temel hareketler belli ama set sayısı konusunda kararsîzim. Tekrar tesekkurler :)[DOUBLEPOST=1395315672][/DOUBLEPOST]
AHMET YEŞİLYURT süper set yerine daha kolay press hareketlere yönelebilirsin tabi amaç hacimse
Teşekkür kardesim ;)[DOUBLEPOST=1395315855][/DOUBLEPOST]
5 er kilo azaltarak çıkaramazsın setleri zaten birde önceki istasyonda süper setin var ağır girdiğin belli tekrarlar ancak antrenmanı
tamamlıyamama ihtimalin yuksek yada hakıyla yapamama 2 haftada bir süper seti ve drop seti girmen daha iyi olur
Yorum için teşekkürler. :)[DOUBLEPOST=1395316199][/DOUBLEPOST]
1)Incline bench dumbbell press 4×12,10,8,8 +drop set
2) flat dumbell fly + dumbbel bench press ..süper set 4×12,10,8,8
3) decline floor press 4×12,10,8,8 +drop set

*drop 3 set oluyor 5 er kilo azaltarak
Bu süre zarfında yani arastirmalar sonucunda şöyle bi sonuca ulaştik sizinle paylaşiyim :) ben hacim istediģim için super set yapmam yanlişmis. Çunku süper kası parçalayıp ayrinti çîkarîp dolayısıyla hacim azaltıyo ki bu istemediğim bir durum. Definasyonda olsam durum başka tabi. Yani süper seti çîkardîm.

Son düzenleme:
Programa cable crossover ekleyebilirsen iyi olur özellikle üst göğüs için faydalı olacaktır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Programa cable crossover ekleyebilirsen iyi olur özellikle üst göğüs için faydalı olacaktır

Yorumun için teşekkürler :) hem alt göğüs hem üst göğüs olsun istiyorum, cable crossover eklemeyi düşünüyorum
Ama hareket sayisi fazla olup olumsuz sonuc almaktan cekiniyorum

Ahmet anatomini, antrenman seviyeni, beslenmeni vs. bilmediğim için antrenman programı veremem. Ama genel olarak şunu söyleyebilirim tek düzey antrenmanlar yapmamalısın. Kendine 6-7 aylık makro antrenman ve beslenme çizelgesi hazırla, 2 ayda bir değişik antrenman sistemlerini uygulamanda yarar var örneğin sadece 3*8 veya pramit sisteme bağlı kalma, arada bir 8-6-4-2 tekrarlı yüksek ağırlıklı antrenmanları deneyebilirsin. Değişik sistemleri uygulanak vücudun antrenmana alışmasını önler.

Ahmet anatomini, antrenman seviyeni, beslenmeni vs. bilmediğim için antrenman programı veremem. Ama genel olarak şunu söyleyebilirim tek düzey antrenmanlar yapmamalısın. Kendine 6-7 aylık makro antrenman ve beslenme çizelgesi hazırla, 2 ayda bir değişik antrenman sistemlerini uygulamanda yarar var örneğin sadece 3*8 veya pramit sisteme bağlı kalma, arada bir 8-6-4-2 tekrarlı yüksek ağırlıklı antrenmanları deneyebilirsin. Değişik sistemleri uygulanak vücudun antrenmana alışmasını önler.
Çok teşekkür ettim :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göğüs şekillendirmek için kac hareket kac set ve tekrar yapılmalı şimdiden tesekkürler
Bu konu hakkında yazılmış kitaplar var bir mesajla bunu açıklamak gerçekten kolay değil yüz tane belki değişken var

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bir durumda var 4x20 yapan arkadaslar gördüm o kadar yağlı olmamalarına rağmen bunların şekillemdirmekle bir alakası varmıdır senve

kardesim soruna cevaptan önce bu resimdeki sensin galiba . Koldaki o çizgilerin sebebi nedir doktara gittin mi?
2u4uqabu.jpg

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı