Kasımpaşa34
Üye
Malum ramazan iyice yaklaştı, niyetli olup body yapmak çok zor olacaktır. Oruç tutacakmısınız ?
Her yıl muntazaman tutmaya çalışıyorum. Sağlığım elverdiği müddetçe de tutucam heralde el mecbur emir büyük yerden. Yine klasik ramazan programıma devam edicem .
Başkalarını bilemiyorum ama bende ramazanın getirisi götürüsünden çok daha fazla oluyor.
Her yıl muntazaman tutmaya çalışıyorum. Sağlığım elverdiği müddetçe de tutucam heralde el mecbur emir büyük yerden. Yine klasik ramazan programıma devam edicem .
Başkalarını bilemiyorum ama bende ramazanın getirisi götürüsünden çok daha fazla oluyor.
hahaha emir büyük yerden![]()
kesinlikle katılıyorum . kazanmak yerine kaybetmemek lazım
Sevgili Beachboy;
Klasik ramazan programınızı bizle paylaşırmısınız?
Bu program beslenme programı sanırım...
Zira iyi bi kaynaga herkesin ihtiyacı var sanırım...
Ben hayatımda oruç tutmadım, tutmuyorum, tutmayacağım da. Herkesin dini inancına saygım var, benim inancım yok o yüzden tutmuyorum, sporla bir ilgisi yok. Yalnız bu sene tutamıycam, karar veremedim, diyenleri de anlamıyorum. İslam dininde farzdır. Eğer senin gerçekten inancın varsa spordan vazgeçersin yine de dininden vazgeçmezsin. Neyse benim kimseyi yargılamak gibi bir niyetim yok. Sadece tutmayacağımı söylüyorum ve sporla bir ilgisi yok tutup tutmamamın.