• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Overcome; resimlerim

Ok şimdi daha iyi anladım ... Peki yağ kitlesine yönelik hangi hareketleri tavsiye edersin ya da önerirsin ?

bu konuda detaylı şekilde program önerileri forumda mevcut.mutlaka yardımı dokunacaktır.bulk sistemlerden kaçınıp yediklerine dikkat etmen ilk etapta olumlu sonuç verecektir.diyeti uzun döneme yayman kalıcılık yonunden daha tatmin edici olacaktır.

Kendime bi göğüs ağırlıklı program cıkardım bench press , üst gögüs makinası kelebek yine 4 X 20-18-15-12 seklinde ..

Caner tel numarası : 0 322 233 40 47 Sahibi Çağlar ÖZCAN ..

İlgi ve yorumlar için teşekkürler .. Kısa zaman sonra yine yeni resimler eklerim ..

vucudun oturmaya başlamış fakat bildiğin üzere yağ atımını şu yaz aylarında hızlandırman lazım ve alt göğüs mide yi halletmeye çalışmalısın

Resimlere devam

Bugün çekindigim 2-3 resim .. Salonda üstsüz gezmek yasak o yüzden cıkaramadım .. Malum beldeki yağları eritemedim henuz .. Hydroxycut yağ yakıcı kullanıyorum şuan ..

50554936eq5.jpg

57014005kp8.jpg

70177069uq7.jpg

77884206fc4.jpg

Bu resimde ZFRSKR nin istediği poz :) Bisikletcilikten hatıra

cimg0194ub3.jpg

Son düzenleme:
21/09/2007 yeni resimler

Bu başlığı unutmustum burdan devam edeyim yeni resimlere ..

cimg2235xb4.jpg

cimg2223lr0.jpg

cimg2224oi6.jpg

overcome çift biceps,triceps ve geniş kanat pozu gibi pozlarıda eklersen daha iyi yorum yapılacaktır..resimleri bekliyoruz..

Tamam Diez eksik olanları hafta içi çekmeye çalışıcam ...

Bu arada boy 1.73-1.74 ; kilo ise 86 Kg ... Yaş 26 , ölçüler ise imzamda ..

Bir kaç Calf resmi ...

cimg2551vm4.jpg

cimg2550ax1.jpg

cimg2549dp2.jpg

Bonus ...

cimg2542ug5.jpg

Herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun ... HAyırlı bayramlar ..

belin kilona göre biraz fazla değil mi.
86kg 96 cm bel. Belin kalın anlasılan .
Aynı problem bende de var 180 boy 88 kg 94 cm bel var bende de.
Ölçüler de artıs olurken belim hemen hemen aynı kalıyor ,
1,5 yıl ölçe 96 cm iken şimdi 94 cm belim
Bunu aşmanın yolu nedir ,diyet diyeceksiniz tabi de ama pek işe yaramıyor bel için en azından bende öle .kg da düşme olurken bel incelme çok zor oluyor

Spor yapmayı kesmiyecegiz ve bunun yanında diyet olmasada yediklerimize dikkat etsek süper bir vücuda sahip oluruz ( tabi kendi kriterlerimiz arasında ) .. Ama istee ramazan dolayısıylaa kilomda artıs oldu 83 kilodan 88 kiloya cıkım ..

Evet hemde cok fazlaa bel ama hayırlısıyla bitirdik ramazan ayını .. Artık ufak ufak ta olsa hem antrenmanlar yogunlasır hemdee kiloları kas kaybetmeden azaltabilirim ..

Back
Yukarı