Oyun Stilini En Çok Beğendiğiniz Futbolcu

En beğendiğiniz Oyuncu

• Total voters
    95
benm oy kaka'ya. messi pozisyon olarak ondan daha iyi. ama objektif olarak baktığınızda kaka cristiano 'dan daha iyidir bunu bi futbolcu olarak söylemekte zorlanmıyorum..

David Beckham.
Serbest vuruşları kullanışına hastayım :) Ayrıca çok güzel kesme ortaları var.
Ancak aşil tendonu yırtıldı 6 ay yok dünya kupasındada oynayamayacak :(
Yazık oldu.

messi messi messi

messi için şöyle diyorlar:
O çocuk doğdu rekabet bitti.:D gerçekten harika bi çocuk,bu yıl 4. hatcrickini yaptı,son s. gijon maçında 3 gol attı bir de penaltı yaptırttı.
ronaldo artistin teki,bence messi kadar mütevazı değil
rooneye sormuşlar sence dünyanın en iyi futbolcusu kim diye:
tabiki iniesta.hangi mevkiye koyarsanız koyun harika oynuyor,demiş.rooney forumda olsaydı oyu iniesta'yaydı :D galatasaray maçlarından artık zevk alamıyorum barça maçlarını izleyince,xavi iniesta messi ibra deli bi takım :)

valla günümüz futbolu artık çok taktikselleşti ve hangi futbolcunun hangi taktikte daha iyi oynıyacağı sürekli değişkenlik gösteriyor, messi yaşayan bir mucize tabiki ama baktığımızda arjantin milli takımını hangi maçta sırtlayabildi, yani milli takım forması altındaki maçlarını %80 ininde vasat oynadı, c.ronaldo zaten tam bir artist futbol dünyasında o karakterdeki oyuncular fazla barınamıyor taş çatlasa 2 yıl sonra sönecek,kaka madride gittiği gün bitti, essien çok kaliteli ama bir görev adamı ve görev adamları hiçbir zaman doğrudan maçın kaderine etki edemezler, bunların haricinde zlatan ibrahim i düşündüğüm zaman ise adamı hangi takıma koyarsan koy aynı istikrarı sağlıyabiliyor, bu zamana kadar adamı isveç milli takımı,ajax,juventus,inter ve barcelona gibi birbirinden farklı 5 takım forması giyerken izledim adam hepsinde aynı istikrarı sağladı, hep kusursuz hep formunun zirvesindeydi, futbol dünyasında bunu başarabilmiş kaç futbolcu var merak ediyorum.

speedtouch katılıyorum sana zlatan gerçekten mükemmel bir oyuncu ronaldo falan yanında bence hiç birşey,attığı goller var ya,bi youtube a yazıp bakmalı herkes o jeneriklik gollere.en sevdiğim odur ama messi başka birşey insan değil o ya,

messi 11 12 yaşlarındayken kemik erimesi gibi bir şey başlamış ayaklarında,bunu izlemeye gelen barcelona ekibi beğenmişler ve messiyi de ailesini de arjantinden ispanyaya götürmüşler.tabi tedavi ediliyor hastalığı ve MESSİ oluyor:) bence barça'dan başka bir takımda oynamaz,oraya bir vefa borcu var

diego7 aynı düşünceleri paylaşıyoruz, messi gerçekten başka bir olay tek kelimeyle yorumsuz ama senin de dediğin gibi messiyi messi yapan her anlamda barcelona klübüdür, messi de zaten başka bir takımda ne kadar oynayabilir ? Kaldı ki bence de barcelonadan başka bir klüpte de oynamamalı, zlatan ise bizim dandik ligimize gelse bile, orda dahi bozulmaz, aynen yardırır :D

messi messi messi

napmış öyle yaa:D:D
arsene wegner maç sonunda messi sanki playstation'daymış gibi oynuyor,demiş:D
bi de bi maçta 6 kişiyi çalımlayıp atıyor gölü,ispanyol spikerin ağzından çıkan 2 kelime şöyle:

messi,messi.....ankara-mersin,ankara-mersin...:D:D

videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=XNY1Iw_jl3E

ben eski amatör kaleci olduğumdan buffon dedim! Messi'yi de nasıl abartıyorlar ya! 1.67 lik boyu var, fizik desen berbat, ergenlere benziyor tam gelişmemiş hiç... yok çalımcıymış yok bilmem neymiş! hadi o kadar iyiyse türkiyeye gelsin oynasın! ya da italyada hadi oynasın! kolay değil öyle! barcelonada barcelona olduğu için oynayabiliyor! Bu kadar abartılmasın bu oyuncu!

kerem52 abi türkiye şimdi ispanya liginden daha mı zor, hatta italya bile daha mı zor,sana örnek vereyim maradona -ki messiyle aynıdır bana göre- italyada napoliye transfer olur,hem de daha önce hiç şampiyon olmamış bir takıma,peki sonra ne olur? napoli seria A şampiyonu olur.maradona da gol kralı.yani şu günlerde en berbat futbolun oynandığı liglerden biri olan seria a'da(bu yıl şampiyonlar ligi kupasında sadce inter var, son 10 yılda da bu kupayı 1 kez kazanabildiler o da milan) hiç bir şey yapamaz diyorsun? bence yanılıyorsunuz.la liga da ingiltereden sonra en iyi oyuncuların bulunduğu lig,ronaldo,kaka,higuian,villa,aguero,iniesta,xavi,x.alonso,aduriz,fabiano,forlan,puyol,ramos,capdevila,simao....

ingiltere deseniz belki derim ama italya olmaz.

tam gelişememesinin sebebi yaşı ve geçirdiği hastalıklar olmasın??

herşeye rağmen bir o kadar da mütevazı,ronaldo gibi değil.
her yerde bence aslanlar gibi oynar :)

Son düzenleme:
Bence Kesinlikle İniesta
Man City ya da Chelsea patronu olsam almaya çalışacağım ilk adam
kondüsyon teknik beceri zeka herşey var adamda
ne dersen onu yapıyor
tam bir görev adamı
Ilerde İspanya'ya gitmek nasip olursa barça maçına kesin gidicem sırf bu adamı dünya gözüyle görmek için

Porto dan Hulk Kesinlikle eklenmeli Ankete Adam Çok iyi (:

bu listede messi dedim ama xavinin yeri başka..bana göre barça nın beyni o..durduğu yerde dönüp 2 kişiyi bir anda oyundan düşürüp harika bir ara pası atması,30-35 metreye ayağa pas yapması,isabetli ortaları ve çok az futbolcuda olduğuna inandığım futbol mentalitesi ve adamlığı ile avrupanın en iyi orta saha oyuncusu bana göre.. onu izlemek de ayrı bir zevk

bu barçanın madridi 6-2 yendiği maç..xavi nin 5.goldeki asisti az önce bahsettiğim asistlerinden..;)puyolun kafasını da hala unutamıyorum:)
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=6r4_2uMpzKI[/YOUTUBE]

Alessandro Del Piero ( Juventus ) ve Javier Pastore ( Palermo ) diyorum. Wayne Rooney ise mevki çeşitliliği bakımdan rakipsiz.

Son düzenleme:
Alessandro Del Piero ( Juventus ) ve Javier Pastore ( Palermo ) diyorum. Wayne Rooney ise mevki çeşitliliği bakımdan rakipsiz.

bu oyuncuların hepsi süper oyuncular,fakat en iyiler oyuncuları konuşuyorsak dep piero malesef artık çok yaşlandı, pastore ise kumaşı iyi ama üstüne çok şey koyması gereken bir oyuncu,evella hızlanması lazım, güçlenmesi lazım...Klubünün başkanı pastore'nin fiyatını 60 milyon auro olarak belirlemiş, allah rızası için hangi klüp pastore gibi kendini henüz kanıtlayamamış bir yeteneğe o parayı verir ki, yani adam milana bir gol attı diye nerdeyse messiyle kıyaslıycaktı italya basını :)
rooney ise bence de dünya da tek,tam anlamıyla bir joker,adam sahanın her yerinde, resmen takımının 12 kişi oynamasını sağlıyor,gerçek bir lider...

bu arada lazio'lu 23 yaşındaki mauro matias zarate'ye dikkat diyorum,form istikrarını bir yakalarsa dünyayı sarsabilecek yetenekte...

Back
Yukarı