Ozgur KA yas 18 boy 175 kilo 63 4 aydır vg ile uğraşıyorum yağmı deri sarkmasımı ?

Ozgur KA

Üye
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba 18 yasındayım boy 175 kilo 63 4 aydır V.G ile uğraşıyorum bunun 2 ayı hatalarla geçti son 2 aydır gerçekten hakkını vererek ve beslenmemide düzene sokarak bu sporu yapıyorum.Size birkaç fotoğraf atıcam bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz teşekkür ederim.Bundan yaklaşık 1 yıl önce kilolu biriydim ve kilo vermeye karar verdim yaklaşık 10-15 arasında kilo verdim sanırım tam hatırlayamıyorum.Ve bu hale geldim ama benim sorunum eğilirken ve otururken göbeğim katlanıyor zayıf olmama rağmen ama ayaktayken bir sorun yok ve hatta sıkınca üsttekı 4 pack bellı olmaya başladı bu eğilince sarkmalar beni rahatsız ediyor acaba bunlar sarkmamı yoksa hala yağ oranım yüksek olduğundan kaynaklanan bişeymi geçenlerde salonda yağ ölçümü yaptım 9.9 cıktı sanırım ya makinada sorun var :D çünkü hiç inanamıyorum yağ oranımın o kadar düşük olduğuna sizce bu düzelirmi zamanla yoksa spora devam etsem bile ameliyatsız düzelmezmi cok moralim bozuluyor :( yorumlarınızla beni bilgilendirirseniz şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• 333.jpg
    333.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 517
  • 11.jpg
    11.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 572
  • 222.jpg
    222.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 527
  • 444.jpg
    444.jpg