• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

P90X 2. Ay sonuçlarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vegar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vegar

Üye
p90x programında 2.ayımı bitirdim genel olarak değişim bu şekilde yorum yaparsanız sevinirim (detaylı resim çekemedim)

Eklentiler

• akaks.jpg
    akaks.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 2.747
Bu tekniğin kısa sürede çok büyük etkisi oldugunu duymuştum ama bu gerçekten şaşırtıcı derecede başarılıymış. Çok tebrik ediyorum kardeşim , iyi sporlar çok iyi bir gelişme bence

Gerçekten çok orantılı ve hızlı bir gelişim olmuş iki aylık bir süre için harika,rica etsem uyguladığın programı yazarmısın,başarılar inşallah daha iyi bir vücut yaparsın.

Gerçekten çok orantılı ve hızlı bir gelişim olmuş iki aylık bir süre için harika,rica etsem uyguladığın programı yazarmısın,başarılar inşallah daha iyi bir vücut yaparsın.

teşekkürler torrent sitelerinden p90x diye aratırsanız bulursunuz 12 adet videodan oluşuyor. haftalık çizelgede bu şekilde

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320300_479898022041528_2131506360_n.jpg

Tebrikler.Güzel sonuç gerçekten.Peki beslenme programınız nelerdi ?

sabah 2 tam yumurta 100 gr lor peyniri ve bir bardak süt.
spordan sonra bir ölçek optimum whey.
öğlen 160 gr ton balığı (her gün olmuyor malum öğrenci bütçesi :) ) ve makarna
ara öğünlerde yoğurt yulaf vs gibi besinler
akşam 200 gram tavuk göğüsü,pilav makarna vs ne olursa ve salata

bu şekildeydi :)

bu lafımı unutma.mükemmel bir genetiğin var bunu kullan bence.yanış saymadıysam eight pack var sende :)

Son düzenleme:
Her yerde aradım programı bulamıyorum . Sadece çizelge var . ? VE bu programı acilen uygulamak istiyorum ne olursa olsun yapıcam evet :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:13 ----------

YAni mesela 2. günde plyometrics yazıyo o antreman bu mudur ?
https://www.youtube.com/watch?v=54_nhVxZQZw

Tekrar sayıları felan varmı ? video kesik kesik gidiyo

Her yerde aradım programı bulamıyorum . Sadece çizelge var . ? VE bu programı acilen uygulamak istiyorum ne olursa olsun yapıcam evet :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:13 ----------

YAni mesela 2. günde plyometrics yazıyo o antreman bu mudur ?
https://www.youtube.com/watch?v=54_nhVxZQZw

Tekrar sayıları felan varmı ? video kesik kesik gidiyo

torrent sitesinden kalkmış sanırım .bende suan bulamadım açıkcası

ama plyometrics full hali varmış mesela
https://www.youtube.com/watch?v=FNia0NEiRJk

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim. GElişimin mükemmel oldugu için bende şuan şu saatte buna başlıyorum :D ama bu bir saattlik videoyu izlemek yerine hareketlerin resimlerini ve tekrar sayılarını bulabilecegim bir yer varmı acaba ?

Bir ara sürekli p90x transformation videolarına bakardım, 3 ayda ciddi sonuçlar alanlar var gerçekden. devam etmelisin. p90x bitince p90x2 e geçmeni öneririm. daha iyi noktalara gelebilirsin

yaklasik 1 senedir body yapiyorum.sadece bi ara 4 ay ara verdim.simdi bu programi uygulasam gelisim gosterirmi?

tabiki gösterir zaten spor geçmişiniz olduğu için daha etkili netice alırsınız .

2 ay için çok iyi,beni heveslendirdin bu programa acaba başlasam mı? :)

Ben herkese öneriyorum açıkcası .Zamanında 1 ay falan spor salonu geçmişim oldu ancak aşırı sıkılıyordum isteksiz gidiyordum iyi tanışmışım bu programla :)

p90 x programı nedir ? vücut gelişmesi süper sizde

p90x 90 günlük evde yapılan bir fitness programıdır.

Bir ara sürekli p90x transformation videolarına bakardım, 3 ayda ciddi sonuçlar alanlar var gerçekden. devam etmelisin. p90x bitince p90x2 e geçmeni öneririm. daha iyi noktalara gelebilirsin

p90x2 geçermiyim bilmiyorum fazla ekipman istiyor 2.tur p90x e başlayabilirim ama 3 ay dolunca :)

Biz amatörler boşuna spor salonuna gidiyoruz. :D

Ağır kaldırmadan göğüs kasları daha fazla nasıl gelişecek? Devam edersen merakla bekliyorum...

Son düzenleme:
Vallahi bu kadar etkiliyse, niye salona gidiyoruz diye sorması gerekir insan kendine, özellikle de yağ yakmak isteyenlerin salona gitmesine gerek yok gibi duruyor. :)

Biz amatörler boşuna spor salonuna gidiyoruz. :D

Ağır kaldırmadan göğüs kasları daha fazla nasıl gelişecek? Devam edersen merakla bekliyorum...

Ben boşuna gidiyorsunuz diye birşey söylemedim sadece çok sıkıldığımı söyledim salon mantığından.

Vallahi bu kadar etkiliyse, niye salona gidiyoruz diye sorması gerekir insan kendine, özellikle de yağ yakmak isteyenlerin salona gitmesine gerek yok gibi duruyor. :)

yağ yakma olayında p90x inanılmaz etkili bence.Spor salonunda hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum

ben buna spor salonunda off günlerimde pylometrics yoga kenpo vb. yapmayı düşünüyorum ama sorun olmaz sanıyorum?

Back
Yukarı