• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

P90X 2. Ay sonuçlarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vegar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de bu programı uygulamak istiyorum ama kilo fazlam var programın hem vücudu şekillendirdiğini hem de kilo verdirdiğini duydum. Ben de bu yüzden programı arıyorum ama bulamıyorum. Nerden indirebileceğimi bilen var mı?

süper gelişme, iyi motivasyon oldu.

ben de insanity yapıyorum 2. aydayım. bitince p90x'e geçeceğim bir ara.

insanity bitirmiş birisi için p90x çok zor olur mu dersin?

barfiks aleti olmadan yerine yapılabilecek aletsiz bir hareket varmıdır acaba en azından yakın?

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-uygulanabilecek-s-rt-hareketleri-t41023.html

süper gelişme, iyi motivasyon oldu.

ben de insanity yapıyorum 2. aydayım. bitince p90x'e geçeceğim bir ara.

insanity bitirmiş birisi için p90x çok zor olur mu dersin?

insanity bitirince p90x e zemin hazırlamış olursun fazla zorlanacağını sanmıyorum

2 ayda çok güzel gelişim sağlamışsın tebrikler ama kafama takılan önceki resim de kılsız olan vücudun 2 aydamı kıllandı?

P90x : %50 yag yakım %50 kas
Insanıty : %100 yag yakım . Hangısı sıze uyusuyorsa yapın. Programları kucumsemeyın artı olarakta bırsey yapayım demeyın zaten yapamıcaksınız :) ben yoga x'e kolaydır dedım. Antremandan sonra koltuktan kalkıp kendıme yemek hazırlayamadım.

2 ayda çok güzel gelişim sağlamışsın tebrikler ama kafama takılan önceki resim de kılsız olan vücudun 2 aydamı kıllandı?

bir daha yazayım son olsun ; fotoda kıl görünmüyor çünkü teli titretmiş arkadaşım çekerken ve beyaz ışık.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:50 ----------

P90x : %50 yag yakım %50 kas
Insanıty : %100 yag yakım . Hangısı sıze uyusuyorsa yapın. Programları kucumsemeyın artı olarakta bırsey yapayım demeyın zaten yapamıcaksınız :) ben yoga x'e kolaydır dedım. Antremandan sonra koltuktan kalkıp kendıme yemek hazırlayamadım.

p90x2 deki yogayı yapıyorum bende daha kısa diğeri çekilmiyor :)

aynen bide 2.ci fotoda kontras ayarıyla oynanmış çünkü altındaki eşofman ve arka siyahlık ben burdayım diyor kıllar ondanda belirgin olmuş olabilir..........Bu arada özel mesaja bi dakika bakarmısın???####

Back
Yukarı