• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

P90X 3. Ay Sonuçlarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vegar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vegar

Üye
yazın kilo aldığım ve yağlandığım için bu programa başladım ve bugün itibariyle p90x birinci turumu bitirmiş bulunmaktayım.Gerci vizeler nedeniyle 3.ay pek verimli geçmedi ama sonuç olarak değişim bu şekilde :) vg olarak devam etme şansım yok şuan için o yüzden programa devam edeceğim.

Eklentiler

• 290820126478aaa.jpg
    290820126478aaa.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 2.792
Tebrikler. Ağırlık kaldırmak değil kardiyo yapmak zor geliyor insanlara. Sen işin zor kısımını halletmişsin. :D

Harika sonuçlar tebrik ederim.Vücudun 3 ayda gelişebileceği gelişimi bence en yüksek seviyede yapmış.Ve şimdi diğer 3 aylık periyot başlıyor aslında sen bu programı ne kadar süre kullanırsan tam bir konu yapıp sabitlense P90x Serüveni tarzı bir başlık altında p90x hakkında hem üyelerimize bilgi hemde senin deneyerek elde ettiğin vücud , izlenimleri , yorumlarını , programın başında yaşadığın zorlukları öğrenmiş oluruz.Başarılarının devamını dilerim üye.

tebrik ederim vegar gayet güzel bir çalışma. 2. aya göre karın kasların sanki biraz daha belirginleşmiş . Ben 2 .haftamı bitirdim şuan geriye kaldı 76 gün :)

aslında yogax bu işin kilit noktası asıl muscle confusion burda gerçekleşiyor yogaları üşenmeyip yapsaydın daha iyi gelişirim olurdu

harika gelişim.p90x ile ilgili yabancı forumlarda çok konu takip ettim bizden birilerinin de yapması güzel.programın başarılı olduğunun bir kanıtı daha.

en zor hareket yogadaki crane :D ellerınle kalkmaya calısıon bısıler yapıosun garip bir hareket :d

Back
Yukarı