p90x coach wayne evde vücut ,alon gabbay salonda vücut size faydaları olabilir

Teşekkürler :)

İyi hoş yapmış adam vücudu da kullandıkları ne olucak

Onca suplement,yağ yakıcı,steroid keşke bunlarıda gösterseler bunlar olmadan bu vücut olmaz ki steroid olduğu bariz yani :)

Oguzhan sana değil bunlar sadece kendi yorumum video ile ilgili

Teşekkürler video için eline sağlık :)

Birşey sorabilirmiyim bench press yapan eleman barın göğsüne çarptırıp alması doğrumu zira ben yanlış diye biliyorum ama şimdi emin olamadım bir an.

Power 90X

arkadaşlar bu program sisteminin

Power 90X nın 52 GB arşivi var. istiyen arkadaşa üçretsiz verebilirim. 13 dvd aşağıda dvd resimlerini bazılarını ekliyorum.

Eklentiler

• AbRipper X.jpg
    AbRipper X.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 510
  • Back biceps.jpg
    Back biceps.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 462
  • cardio.jpg
    cardio.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 410
  • Core Synergistics.jpg
    Core Synergistics.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 438
  • Kempo X.jpg
    Kempo X.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 435
  • Chest shoulders triceps.jpg
    Chest shoulders triceps.jpg
    121,4 KB · Görüntüleme: 409
Tabiki yanlış göğüsten sektirerek nerden baksan 20kg lik bir kuvvet alıyodur.

Öncelike paylaşım güzel sağolasın ama benim merak ettiğim birkaç nokta var bu konularda beni aydınlatabilir misiniz acaba? şimdi yapılan haraketler bildiğimiz salonlarda yaptığımız haraketler bu noktada mütabıkız sanırım ben bu adamlar ne yedi ne içti ne kadar yedi ne kadar içti ne zaman yedi içti hangi suplementleri kullandılar onu merak ediyorum bu konularda bilgi verebilirseniz sevinirim benim ingilizcem yok belki videolarda beliren yazılarda bilgi veriliyordur ama ben anlayamadım.

ateş dağlı bendeki 52 gb lık arşiv tam sana söre o zaman :) sanırım bu soruların cevabı o dvdlerde var. ist içinde isien harici hdd varsa ata bilirim üçretsiz

gakkos eğer dvd'lerin başlıklarını da verebilirsen belki internetten arayıp indirmek isteyecekler için acaba?

Sayın gakkos ilgi ve alâkanız için çok teşekkür ediyorum lakin İstanbulda yaşamıyorum malesef tekrardan size teşekkür ediyor ve yaşamınızda sporun daim olmasını diliyorum.

Sayın gakkos ilgi ve alâkanız için çok teşekkür ediyorum lakin İstanbulda yaşamıyorum malesef tekrardan size teşekkür ediyor ve yaşamınızda sporun daim olmasını diliyorum.

rica ederim ne demek bu forum ma bende teşşekür ederim sizin gibi arkadaşlara yardım etme olasılığım oluyor. ve tabi bir çok konudada yardım alabiliyorum...

gakkos eğer dvd'lerin başlıklarını da verebilirsen belki internetten arayıp indirmek isteyecekler için acaba?

52 Gb paylaşacak sadece torrent ola bilir sanırım. onuda nasıl yapılacağını bilmiyorum malesef:confused:

yok yok o açıdan demedim yani isimleri nelerdir elindeki dvdlerin hani arama yapabilirsek torrentte ne diye aratabiliriz diye sormuştum ben?

karar verdim linlleri ben uplaat edip buradan vereceğim... en kısa zamanda

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:18 ----------

eğer illede torrent olarak indirim derseniz işte bir link sizin için.

..::Buyrun indirin::..;)

not: indirmek için resime bir bakın isterseniz

Eklentiler

• i.jpg
    i.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 507
Son düzenleme:
arkadaşlar p90x baslı başına evde çalışılan bi program bunun beslenme kitabı spor kitabı var beslenme kitabında besin degerleri vücut yağ oranları yemek listesi market alışverişi ve yemek tarifleri bile var alon gabbayda kendi sitesi var siteler

www.alongabbay.com
www.teamripped.com

ayrıca programın özelliği p90x 90 günde vücut garantili tony horton home fitness program die youtubeden göz atın dünyanın en iyi fitness hocası
ben deniyorum mükemmel program isterseniz ayrıca insanity,ve rew abs dvdleri var bunların süper programlar

ayrıca arkadaşlar nette kenpox dvd si yok cd si var

Son düzenleme:
gakkoş gerçekten güzel paylaşım bunu internetten nasıl bulabiliriz verdiğin linklerden indiremedim yerli torrent sitelerinden birine atabilirmisin ordan çeksek daha kolay olur sanki

torrentden indirmek zor oluyor :( bende 1,5 ay gibi bir zamanda indirdim bakıyorum ama hızlı bir torrent yok malesef. kendm upload etmeyi denedim ama sonuç hüsran ama dediğim dedik isteyen arkadaşlara üçretsiz vere bilirim bilrim.

Ben 53.2 GB 12+ DVD dosyasini piratebay dan en fazla 5 satte indirdim. Turkiyede internette de kaziklaniyorsunuz oyle gorunuyor. Saniyede 100MB icin ayda 10 euro oduyorum.

Bu arada ben bu sistemi sevdim. Degisik ve yogun hareketlerle vucut sasirtilip, yuksek metobolizma ile calisiliyor. 9. DVD yi bitirdim, genellikle aksamlari calisiyorum, hem aksamlari metobolizma hizimi artiriyor, hemde bilgisayar basinda pineklememi onluyor. Bu sekilde bir haftada iki kilo tartida verdim. Amacim 90 gunde 8 kilo. 90 gun bu hareketlerimi yapiyirm,ve beslenmeme dikkat ediyim, 8 kilo garanti gibi.

Back
Yukarı