p90x coach wayne evde vücut ,alon gabbay salonda vücut size faydaları olabilir

90 günde o hale gelmiş :) ne kadar ilginç... İnandırıcılık derecesi %0 İlaçsız Ve takviye besinsiz tabiki

90 günde o hale gelmiş :) ne kadar ilginç... İnandırıcılık derecesi %0 İlaçsız Ve takviye besinsiz tabiki

arkadaşım sana kim dediki gıda takviyesi almıyo bu adamlar die gıda takviyesiz vücut geliştirm olmaz zaten yaparım dien türkiyenin 650 tl lik şatlarında imkansızdır yalan söyler çünki en azından günlük protein alımın 150 g omalı buda nerden baksan aylık 300 tl harcama demek sırf proteinle beslenmeye

arkadaşım sana kim dediki gıda takviyesi almıyo bu adamlar die gıda takviyesiz vücut geliştirm olmaz zaten yaparım dien türkiyenin 650 tl lik şatlarında imkansızdır yalan söyler çünki en azından günlük protein alımın 150 g omalı buda nerden baksan aylık 300 tl harcama demek sırf proteinle beslenmeye

kimse bana demedi zaten gıda takviyesi alıyor yada almıyor diye.

İnandırıcılık derecesi %0 İlaçsız Ve takviye besinsiz tabiki yazmışım ben zaten oraya yani alarak yapmıssa olabilir almadan yapmıssa olamaz demişim :) dikkatli okuyun birazcık ne kadar tepki vermeye meğilli bu millet yaw

p90x' in kendi gida takviyeleri var. zaten bence sirket asil parayi takviyelerden kazaniyor. :) program zaten size bu adam gibi olucaksiniz demiyor, hayatinizin en iyi seklinde olucaksiniz diyor 90 gunun sonunda. arti bu 12 (13. dvd programin tanitimi sadece) nin nasil, hangi sirayla yapilacagi da onemli. 3 farkli kullanim sekli var.

p90x' in kendi gida takviyeleri var. zaten bence sirket asil parayi takviyelerden kazaniyor. :) program zaten size bu adam gibi olucaksiniz demiyor, hayatinizin en iyi seklinde olucaksiniz diyor 90 gunun sonunda. arti bu 12 (13. dvd programin tanitimi sadece) nin nasil, hangi sirayla yapilacagi da onemli. 3 farkli kullanim sekli var.

arkadasım bende dvd leri ve kitabı var hepsini tr ye çeviridim maddi imkanıda bulursam getirticem zaten gıda takviyelerinide kullanım şeklini detaylıca biliyorum,ayrıca bu şahıs hiçbi gıda takviyesini kullanmamıştır p90x in başka markalar kullanmış nasıl beslendiğini kendi sitesinde detaylıca anlatıyor

Son düzenleme:
bu programın dvdsini indirdim, ancak ing. olduğu için birşey anlamıyorum.. bana gereken besin takviyesini ve ant. programını anlatabilecek bir usta varmıdır?

Paylaşım için teşekkürler torrent biraz yavaş 200KB'da seyiriyor ama 5 günde indirdim.

Ayrıca indirmek isteyenler ama fazla beklemek istemeyenler Ripped Version'u indirsinler.
Zamanım müsait olursa ripped versionu upload edebilirim ben de.

ateş dağlı bendeki 52 gb lık arşiv tam sana söre o zaman :) sanırım bu soruların cevabı o dvdlerde var. ist içinde isien harici hdd varsa ata bilirim üçretsiz

SAyın gakkos, ben spora henüz başladım ve istanbulda yaşıyorum. Bu dvdleri nasıl elde edebilirim. Saygılar...

Teşekkürler :)

İyi hoş yapmış adam vücudu da kullandıkları ne olucak

Onca suplement,yağ yakıcı,steroid keşke bunlarıda gösterseler bunlar olmadan bu vücut olmaz ki steroid olduğu bariz yani :)

Oguzhan sana değil bunlar sadece kendi yorumum video ile ilgili

Teşekkürler video için eline sağlık :)

1. vidyodaki elemanın streoid kullandığını sanmıyorum. Yalnızca supplement kullanılarak yapılabilecek bir vücut.

öncelikle program çok zor normal bildiğiniz body çalışması gibi değil olay her antreman 1 saat sürüyor bir karın çalışması var 15 dk ilk zamanlarda bitirebilene aşkolsun gerçi ilk 15 gün herkes zorlanır benim şahsi fikrim biraz yağlı bir vucut ile yani böyle bulk dönemden çıkmış gibi bu programa girmek fayda sağlar kesinlikle, bende hiç spor geçmişi olmadan direk başlayıp 3 ayda mükemmel olacağına inanmıyorum youtubeda iyi gelişim gösteren çok kişinin videosu var ama.
Ben bu programı uyguluyorum güç denge esneklik herşey var içinde artık yaşım itibari ile fitnesse döndüm ama buda ağır geliyor ya alıştım:)
Ama disiplinli çalışma ile başarılı olunacak bir program tabiki beslenmede önemli ayrıca bu programı paket olarak alanlara yanında supplementte veriyorlar beslenmede ilk ay protein seviyesi yüksek tutuluyor sonraki ayda protein karbonhidrat eşitleniyor.

90 günde bir insanın şişman halden öyle kaslı bir hale gelmesi imkansız, 3 ayda o kadar ayrıntıyı ne ara çalışıyor?
Ayrıca adamın ilk fotolarda gayet bulk olduğu gözüküyor, bildiğimiz definasyon yapmış zaten...

slm

arkadaşlar bu program sisteminin

Power 90X nın 52 GB arşivi var. istiyen arkadaşa üçretsiz verebilirim. 13 dvd aşağıda dvd resimlerini bazılarını ekliyorum.

Gakkoş Merhaba
Uzun zamandır arıyorum. Netten indirmek çok külfetli ve zaman alıcı. Eğer mümkünse senden tedarik etmek isterim.
Benimle irtibata geçebilir misin?
[email protected]
Teşekkürler.

bir keresinde salona gidecek zamanım olmamıştı yaklaşık 2 ay evvel. evde barfiks demiri ve sınav aparatı var. saate baktım bu saatten sonra salonada yetişemem dedim. bari sınav felan cekelim diye ısınıp başladım.4 set sınavla barfiksi superledim. 4 sette masalar arası dips :D le ayaklar yukarıda sınavı superledim. hayatım kaydı desem yeridir :D bu tarz programlar gercektende cok zorlu oluyorlar. ben bu kadar perişan olacağımı dusunmemiştim. cok ama cok yordu. bu tarz bir programla kas almak cok zor bence. ama fit bir goruntu ve zayıflayıp şekillenmek kesinlikle mumkundur gibi geliyor bana. kardiyo ile karısık bir yaklaşımı var. yalnız bunları yapabilmek için gercektende iyi kondisyon gerekiyor. programla ilgili yukarıda bir kaç yorum okuyunca kendimi gulmekten alamadım :D:D kondisyonu zayıf olan birisi bu perogramı nasıl uygulayacak ??? nasıl olupta 90 gunde bir şekle girecek. oncelikle o sınavları barfiksleri ve dipsleri atacak guce sahip olması gerekiyor. bunu kazanmak için bile 90 gun yetmeyecektir. bu programın içeriğini tam uygulamaya başladıktan sonra 90 gun sayın bence :D:D iyi çalışmalar ....

Biraz konuyu hortlatmak gibi olcak ama 90gunde böle olmaz nayır nolamaz yalan diyen arkadaşlar videoyuyu ya izlememiş yada yeterli ingilizcesi olmadıklarını düşünüyorum, videonun sonunda bariz bi şekilde 180DAY(gün) yazıyor. Yani adam p90 yapmış, tabiri caizse bulk gibi olmuş sonra p90x yapıp son şeklini almış. Suplement kullandığı kesin başka birşey kullanıp kullanmadığını anlıyacak bilgiye sahip değilim ama 6 ayda olmuyacak şey değil bence yaptığı.

SAyın gakkos, ben spora henüz başladım ve istanbulda yaşıyorum. Bu dvdleri nasıl elde edebilirim. Saygılar...
msn adresim Ç[email protected]
ekle beni yada e mail at görüşelim dediğim gibi üçretsiz veririm sorun değil birçok arkadaşa bu seti kopya halinde verdim.

Gakkoş Merhaba
Uzun zamandır arıyorum. Netten indirmek çok külfetli ve zaman alıcı. Eğer mümkünse senden tedarik etmek isterim.
Benimle irtibata geçebilir misin?
[email protected]
Teşekkürler.
üsteki arkadaşa dediğim gibi sen beni eklersen daha iyi olur saygılar.

Ankara'da ki arkadaşlar da benden temin edebilirler. Yalnız baştan söleyeyim çok sağlam diyet programı var. Ya bir yerlerde çalışmayacaksınız, yada evde bir Alfonzo olacak.Olmadı supplement dayayacaksınız.Shakeology,whey,l-carnitine,multi-vitamin, omega3-6 gibi bir sürü şey kullanmış dayılar.Videolardan görebilirsiniz.

Back
Yukarı