90 günde o hale gelmişne kadar ilginç... İnandırıcılık derecesi %0 İlaçsız Ve takviye besinsiz tabiki
arkadaşım sana kim dediki gıda takviyesi almıyo bu adamlar die gıda takviyesiz vücut geliştirm olmaz zaten yaparım dien türkiyenin 650 tl lik şatlarında imkansızdır yalan söyler çünki en azından günlük protein alımın 150 g omalı buda nerden baksan aylık 300 tl harcama demek sırf proteinle beslenmeye
p90x' in kendi gida takviyeleri var. zaten bence sirket asil parayi takviyelerden kazaniyor.program zaten size bu adam gibi olucaksiniz demiyor, hayatinizin en iyi seklinde olucaksiniz diyor 90 gunun sonunda. arti bu 12 (13. dvd programin tanitimi sadece) nin nasil, hangi sirayla yapilacagi da onemli. 3 farkli kullanim sekli var.
ateş dağlı bendeki 52 gb lık arşiv tam sana söre o zamansanırım bu soruların cevabı o dvdlerde var. ist içinde isien harici hdd varsa ata bilirim üçretsiz
Teşekkürler
İyi hoş yapmış adam vücudu da kullandıkları ne olucak
Onca suplement,yağ yakıcı,steroid keşke bunlarıda gösterseler bunlar olmadan bu vücut olmaz ki steroid olduğu bariz yani
Oguzhan sana değil bunlar sadece kendi yorumum video ile ilgili
Teşekkürler video için eline sağlık![]()
arkadaşlar bu program sisteminin
Power 90X nın 52 GB arşivi var. istiyen arkadaşa üçretsiz verebilirim. 13 dvd aşağıda dvd resimlerini bazılarını ekliyorum.
msn adresim Ç[email protected]SAyın gakkos, ben spora henüz başladım ve istanbulda yaşıyorum. Bu dvdleri nasıl elde edebilirim. Saygılar...
üsteki arkadaşa dediğim gibi sen beni eklersen daha iyi olur saygılar.Gakkoş Merhaba
Uzun zamandır arıyorum. Netten indirmek çok külfetli ve zaman alıcı. Eğer mümkünse senden tedarik etmek isterim.
Benimle irtibata geçebilir misin?
[email protected]
Teşekkürler.