p90x malzemeleri ??

arkadaşlar ben p90x programını uygulamak istiyorum bunun için de yay kullanmak istiyorum. galiba bu yayların dirençleri oluyomuş bazılarının dirençleri ayarlanabiliyomuş. alıcaksam düzgün bişi alayım. benim bulduğum bu var : Premium Direnç Yay Seti, Adler 1236SE-5
link koymak yasak oldugu için adını veriyorum. google da aratıp öneri ve düşüncelerinizi söylerseniz mutlu olurum :) bi de Egzersiz Çubuğu varmış sizce hangisi daha yararlı olur ? şimdiden teşekkürler :)

P90x de kullanilan resistans bant, bildigimiz yay degil. Bende evde var kullanmiyorum. Pek faydali bir sey oldugunu sanmiyorum. 2 kg lik dumbeller var onlari kullaniyorum, ancak 5-10 kg lik dumbell lardan almak daha mantikli. Her eve lazim.

Ayrica barfiks demiri, carrefour da bulunuyordu. Gelisme icin sart. Barfiksiz p90x olmaz.

Ayrica boyle seyleri gorerek almak daha mantikli. Gidip bir spor magazasina.

P90x de kullanilan resistans bant, bildigimiz yay degil. Bende evde var kullanmiyorum. Pek faydali bir sey oldugunu sanmiyorum. 2 kg lik dumbeller var onlari kullaniyorum, ancak 5-10 kg lik dumbell lardan almak daha mantikli. Her eve lazim.

Ayrica barfiks demiri, carrefour da bulunuyordu. Gelisme icin sart. Barfiksiz p90x olmaz.

Ayrica boyle seyleri gorerek almak daha mantikli. Gidip bir spor magazasina.

cevabın için teşekkürler dostum. bi spor mağzasına gideyim en iyisi :)

Back
Yukarı