Parıldayan saçlar için

chgsk

Üye
Arkadaşlar saçlarım çok sert taraması çok güç, hep birbirine karışıyor. İşe giderken 10 dk. dağılmış saçları düzelticem diye uğraşıyorum. Ben bu saçları reklamlardaki amcamlar kadar olmasada nasıl düzgünleştirebilirim. Bildiğiniz öneri var mı böyle bir saç için. Saçıma birşey sürmüyorum bu arada.

3 numara traş ol derdin tasan kalmaz :D
Kazıtadabilirsin, ama çirkin oluyor adam herkese gitmiyor kellik herkes bir yul brynner değil
Brynner_Yul_1.jpg

ben 5 seneden fazla oldu kafama yıkanırken sürdüğüm zerzevat harici birşey sürmedim, önceleri zeytinyağını denemiştim iş olsun diye. Bence saçla başla uğraşmak gereksiz kendine giden kesimi yakalayıp öyle gideceksin. Keşke sana verebilecek bi tavsiyem olsa. En iyisi şimdi olduğun gibi natural kalman. Saç olayında harici maddelerden çok genetik etkili ne yaparsan yap yaptığın şeyi kesince saçlar özüne dönüyor....

Valla benim kafa yara bere içinde pekte yuvarlak sayılmaz resimdeki amca gibi. Normal uzunluk yakışıyor taradımmı ama şekle girmesi çok uğraştırıyor. Çok dağınık. Jöle tarzı şeyleride sevmiyorum saç dökmekten başka bir işe yaramıyorlar.

Benim saçlarım da normalde kuru ve serttir ve acayip elektriklenir ama son iki üç yıldır buna bi çözümüm var.
Spor harici duşlarımı gece yatmadan önce alırım ve saçımı hafif nemli kalacak şekilde kuruttuktan sonra briyantin sürüp saçımı hafif tarayıp şekil verip 10-15 dk sonra yatarım.Çok ta memnunum.haftada bikaç kez sürdüğüm bryantin dışında saçıma başka bişey sürmem

Kuru saca surulen yumusatici sac kremlerinden denedin mi?

Yok valla hic bir ise yaramiyor onlar.

Benim saçlarım da normalde kuru ve serttir ve acayip elektriklenir ama son iki üç yıldır buna bi çözümüm var.
Spor harici duşlarımı gece yatmadan önce alırım ve saçımı hafif nemli kalacak şekilde kuruttuktan sonra briyantin sürüp saçımı hafif tarayıp şekil verip 10-15 dk sonra yatarım.Çok ta memnunum.haftada bikaç kez sürdüğüm bryantin dışında saçıma başka bişey sürmem

Banyodan sonra herkes gibi bende rahat tarayabiliyorum ama uyaninca elektrikleniyo. Hangi marka briyantin sürüyorsun?

ammunun yerine ben cevap vereyim ;fonex kullanıyo hani şu yeşil kutuda olanlardan

osis diye bir ürün var onu kullan derim ben saçlarına 2 3 sn lik yedirme şok olacaksın bak görünce nerde bırakırsan orda kalıyo ancak fiyat biraz pahalı 25 ytl ufack kutuda bana o kutu 4 ay gidiyo gerçi ama =) hergün yıkama gerektirmez yıkamassan daha iyi hatta imkanı yok bozulmaz yağlandırmaz. mankenlik yapıyorum ben bu üründen başka bi ürün kullanan bi arkadaşıma daha rastlamadım

osis diye bir ürün var onu kullan derim ben saçlarına 2 3 sn lik yedirme şok olacaksın bak görünce nerde bırakırsan orda kalıyo ancak fiyat biraz pahalı 25 ytl ufack kutuda bana o kutu 4 ay gidiyo gerçi ama =) hergün yıkama gerektirmez yıkamassan daha iyi hatta imkanı yok bozulmaz yağlandırmaz. mankenlik yapıyorum ben bu üründen başka bi ürün kullanan bi arkadaşıma daha rastlamadım

osin hangi ürünü acaba mess up kullanılıyor daha çok gerçi ama senin kullandığın hangisi merak ettim

arkadaşlar bu osis pahalı almayı düşünüyorum kaliteliye benziyor ama bir tane alabilirim anca o yüzden kesin saçıma göre almam lazım elimde patlamasın. http://www.osis-styling.com.tr/ şöyle bir sitesi var birde iki grup bi kırmızı var bir gri hangisi daha iyidir.

bunu alıcağın yer büyük bi parfümeri olucaktır muhtemelen sen saçını tarif et onlar yardımcı olr heralde.

parıldayan saç kavramı nedir blendax reklamı gibi olamaz kmsenn saçı fönlü çnkü onlar :) osis sadece günlük kullanımda güzel şekil ve canlılık katar saça

http://www.americancrew.com/

groomingcreme.gif

Türkiyede alabilecegin bir yer var mi bilmiyorum, ancak amazon.com´dan 15 dolar + kargo fiyatina alabilirsin.

http://www.amazon.com/American-Crew-Fiber/dp/B0002356WW/ref=pd_sim_bt_2/103-5920049-6707007

Kendim kullaniyorum ve sacini istedigin sekile sokabiliyorsun.
Güvenilir bir marka, beraberinde Tea tree oil sampuanini´da tavsiye ederim.

Türkiyede ürün hakkinda sadece eksi sözlükte bilgi bulabildim:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=american%20crew

valla sana dax kullanmanı öneririm, hem saclarına fön çekitkten sonra elektriklenmei engelliyr, hemde saçtaki kırıkları tedavi ediyor, saclarını daha belirgin, hacimli ve hoş gösteriyor..

Dax egerki kirmizi kapakli olan ürünse hic tavsiye etmem. 1 kere kullandim, resmen mahvediyor. Kac kez yikasan yika yinede cikmiyor.

Back
Yukarı