patlayıcı güç ve Sıcrama

19 yasında basketbolcuyum 1 ayda 10 kılo kas aldım ama daha cok atletik bi yapıda güclü olmam lazım ani sıcramalar icin patlayıcı gücümün yüksek olması lazım bunun icin ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim ?

Birileri sana hakaret içerikli yazmadan ben kibarca yazayım; 1 ayda 10 kilo kas alamazsın ne kendini kandır ne insanlara bunu söyle sana laf etsinler. Aldım diye iddaa etmenide tavsiye etmem. Patlayıcı istiyorsan; squat jump uygulamanı tavsiye ederim. Eğer mümkünse squat jump ı havuz içinde yap ve zıpladıktan sonra doruk noktasındayken bacaklarıda komple göğse çek. Bu antrenmanı birkaç kere yapman işe yaramaz düzenli olarak aksatmadan nizami ve uzun süre yapman gerekiyor.

1 ayda , eğer yüksek kiloda iseniz , örneğimn 100 kgs iseniz 1o kgs almak mümkündür aslında ...ama , kas olayı farklıd tabi ki...

her ekes 7- 8.000 kcal ın hipotalamus ta değerlendirilebilmesi sonucu 1 kgs alınır ...

yani, her 3 günde bir ekses 7-8.000 kcal oluşturabilmek önemli...:)

tabi ki bunun oluşabilmesi için de bi sürü alt parametreler mevcuttur ..

benim boyum 2.02 kilom 98 yapılıyım kas konusunda sorunum yok ama biraz hantalım işte onu nasıl halledicem :D[DOUBLEPOST=1396809376][/DOUBLEPOST]yok cidden aldım cünkü bilmiyorum siz yapabilir misiniz ama 2.5 3 kilo et yiyodum protein tozunu katmıyorum bile zatenn sırf 10 kilo kas almadım yyaglandım da ama beslenmeden hic aksatmadım yemek firmasıyla anlasmıstım hergun düzenli yemek geliyodu haslanmıs 2.5 kilo et[DOUBLEPOST=1396809453][/DOUBLEPOST]
Birileri sana hakaret içerikli yazmadan ben kibarca yazayım; 1 ayda 10 kilo kas alamazsın ne kendini kandır ne insanlara bunu söyle sana laf etsinler. Aldım diye iddaa etmenide tavsiye etmem. Patlayıcı istiyorsan; squat jump uygulamanı tavsiye ederim. Eğer mümkünse squat jump ı havuz içinde yap ve zıpladıktan sonra doruk noktasındayken bacaklarıda komple göğse çek. Bu antrenmanı birkaç kere yapman işe yaramaz düzenli olarak aksatmadan nizami ve uzun süre yapman gerekiyor.
squat jump mantıklı uygulıcam sagol[DOUBLEPOST=1396809575][/DOUBLEPOST]
1 ayda , eğer yüksek kiloda iseniz , örneğimn 100 kgs iseniz 1o kgs almak mümkündür aslında ...ama , kas olayı farklıd tabi ki...

her ekes 7- 8.000 kcal ın hipotalamus ta değerlendirilebilmesi sonucu 1 kgs alınır ...

yani, her 3 günde bir ekses 7-8.000 kcal oluşturabilmek önemli...:)

tabi ki bunun oluşabilmesi için de bi sürü alt parametreler mevcuttur ..
ya ben cok kcal olarak anlamıyorum ama daha önceden yaptıgım icin güclüydüm o yuzden bunu beslenmeyle abarttım fitnessta cok büyük kilolarla calıstım sadece büyük yuvarlak omuzlar basketbolda iyi oldugu icin :D

Son düzenleme:
3 kilo et , eğer dana ve yağlı ise yaklaşık 3.300 kcal enerji demektir ve buna bi de diğer yiyeceklerden aldığınız kaloriyi de yaklaşık 3.000 kal dersek , toplam 6.300 kcal gibi bi rakam oluşur ...yarısını kullansanız .3.150 kcal ...3 günde 10.000 kcal eder ki , bu da çok rahatça 1kgs demektir ...bunu da 10 la çarparsanız 10 kgs olur bir ay için ...haa, kasta vb yağ oranı tabi ki olur ...

not : tüm şartların normal olduğu varsayımıyla bu değerlendirme yapılır

Back
Yukarı