Pazular içe kayık, dışa kaydırmak için ne yapmalı ?

Evet arkadaşlar pazularım içe doğru kayık pazuları dışa doğru düzleştirmem için hangi egzersizleri yapmalıyım teşekkürler

hammer curl branchialisi büyütür. bicepsin dış kısmı büyüyünce kolun dengelenir.

teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için.

muscled_girl barbell curl'u geniş tutunca dışa doğru kaydırıyor diye biliyorum mantık olarakta öyle değilmi

Z barla çalıştığını düşünerek söylüyorum ve dar tutuşun dışa vurduğunu biliyorum, merak etme eminim :)

hammer curl yaparsan etkisini görmeye başlarsın. vücut yağ oranıda onemli tabi, yağlı bir kolda dış bicepsi zor görürsün zaten.

z-bar curl
scot curl
arnold curl ( incline sehpada curl )

bu 3 hareket aynı sorundan müzdarip olduğum benim kollarda 1.5 ayda dışa çekmemi sağladı.

z-bar curl
terst tutş barbell curl
konsantrasyon: kol yana değil de karşıya bakacak şekilde olmalı.
2 tane dışa ve bir tane de için geri kalmasını engellemek biraz idman görmesini sağlamak amacıyla 1 tane iç biceps hareketi.
Ben bu tarzda çalışıyorum eksik ve gelişmiş bölgelerde hareketleri seçerken.
İç bölge için tek kol dumbell preacher vurl de olabilirdi ancak 2 tane yorucu hareketin sonunda bir tane daha dinlendirmeye yönelik harekt iyi olur bence.

Z barla çalıştığını düşünerek söylüyorum ve dar tutuşun dışa vurduğunu biliyorum, merak etme eminim :)

Rasımsky - V G yi evde çalışıyorsan 1 adet Z bar temın et derım. hepsı burdada var. incele 27 -30 tl bışey. alınmasında fayda var. çok faydalı bır alet, kesınlıkle tavsıye ederım...

usd61,jarhead,rpac,victor1 yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim faydalı bilgiler umarım faydasını görürüm

Back
Yukarı