Pct için Yardım

Trenbolone mix ve Testesteron kullandım pct olarak proviron ve kompleks b12 kullandım yazın yaptım bu kürü kötü bi pct oldu kısırlığa yol açarmı

Kardeşim öncelikle hormon testlerini yaptır daha sonra lh durumuna göre pregnyl kullanıcaksın vücudun doğal testo üretsin diyede sarm bazlı nolvadex ve klomen kullanacaksın reseptörleri acacaksın bilmediğiniz işe girmeyin başınıza ilerde bişey gelmesin tam arastırıp görüp öğrenin sonra kullanmak istersen hayat senin ama böyle yapmayın.

Her steroid kürü böbrek ve karaciğeri vs yorar ama üstünden belli bi zaman geçmiş muhtemelen vücut kendini toplamıştır pct amacı bir an önce lh ı toparlamak çünkü kür bitmiştir. Ayrıca kür denilen şey kullanayım uzun zaman ara vereyim gibisinden bişey değildir steroid kullanıyorsan müsabıksan kesmeden gidiyorsun sen öncelikle bir kan değerlerine ve hormon değerlerine baktır eğer yine girmek istersen böyle şeylere ufak dozajlarla eczane kürü yap sustanon rimobolan bunuda bir bilgili hoca yardımı ile yap

Her steroid kürü böbrek ve karaciğeri vs yorar ama üstünden belli bi zaman geçmiş muhtemelen vücut kendini toplamıştır pct amacı bir an önce lh ı toparlamak çünkü kür bitmiştir. Ayrıca kür denilen şey kullanayım uzun zaman ara vereyim gibisinden bişey değildir steroid kullanıyorsan müsabıksan kesmeden gidiyorsun sen öncelikle bir kan değerlerine ve hormon değerlerine baktır eğer yine girmek istersen böyle şeylere ufak dozajlarla eczane kürü yap sustanon rimobolan bunuda bir bilgili hoca yardımı ile yap
Abi Sağolasın Allah Razı Olsun

Back
Yukarı