Perfect Nutrition Proplex ? yardım.

0nder

Üye
Perfect Nutrition Proplex
Sports nutrition with hight carbohydrate share

evet bunu alalı 10 gun oldu hocam bunu tavsiye etti. bana 3,5 ay ıcınde guzel bı beslenme ıle 8 kılo kas olarak alabılecegımı söyledi.Alman yapımıdır.Lütfen goruslerınızı bıldırın.bide ben futbolcu oldugum ıcın sanırım bahanesı hazır ve ısı tıcarete dokmek ıstıyo gunluk 9 olcek ıc dıyo.Kaç olcek ıcmelıyım ve ne zaman ıcmelıyım.son olarakta bugunden ıtıbaren haftada 4 gun + bacak (5gun) calısmaya basladım. ayrıyettende 2gunde futbol ıdmanım var. lütfen yardım edın tesekkurler.

ayırca olcegımıde koydum ona gore bakarsanız, cok acıl yardıma ıhtıyacm var!bench_O

Eklentiler

• IMG_0662.jpg
    IMG_0662.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 379
  • IMG_0663.jpg
    IMG_0663.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 408
  • IMG_0661.jpg
    IMG_0661.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 382
  • IMG_0664.jpg
    IMG_0664.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 411
Burada Perfect tokat var diye düşünüyorum . Eğer ki bir ürün Alman malı ise bu ürünün Almanyada da satılması gerekmez mi , orada bir internet sitesi olmaz mı . Zaten üstünde eşşek kadar made in Germany yazması bir garip hiç bir Alman malı üründe böyle bir şey görmedim . Adamlar ürüne alman malı demişler sadece Türkiye de satılıyor Almanya da ismi yok cismi yok . Böyle olunca iceriğininde önemi kalmıyor . İçeriğine de şüphe ile bakıyor insan , Türkiye de üretiliyor ise bu ürün Türk malı deyin kardeşim eğer ki içeriği ile üstünde yazan içerik değerleri aynı ise sorun yoktur bir ürünün Türk malı olması onu değersiz kılmaz . ama sen Türk malına Alman malı dediğin zaman orada işler değişiyor . İnsanların kafasında haklı soru işaretleri yaratıyor . Hata varsa düzeltin ....

Son düzenleme:
Back
Yukarı