birkaç firmanın reklamını gördüm,yabancı forumlarda ve youtubede,boksörlerin vs. kullandığı sert ağızlıklardan biraz farklı,ısırılabilen daha yumuşak türden olan,bilimsel birkaç karalama ile performans artırıcı etkisi oldugu söylenen ve adı mouthpiece olarak geçen ürün hakkında.İnsanları yolmak için başka bir ürün diye düşünüyorum fakat acaba diye aklıma da takılmadı değil.Böyle bir şey mümkün olabilir mi?Aşağıya reklamda kullanılan bir döküman resmi de ekleyeceğim kendilerince bilimsel dayanaklarını görmeniz açısından.Performans arttırıcı etkisinden ziyade bazı insanlar için psikolojik rahatlık sağlayabilir,sinirlenince-zorlanınca vs. dişlerini sıkan insanlar için,ya da bu durumlarda zorlanma anında daha rahat nefes almayı sağlayabilir.ayrıca şunu söyleyim,reklam olarak da algılanmasın,türkiyeden bu ürünlere direkt yada aracı ile ulaşmak pek mümkün değil gibi gözüküyor,ayrıca konuyla ilgili türkçe herhangi bir yerde bir mesaja bile ulaşamadım.yabancı forumlarda da genelde ya dalga geçilen ya da işe yaradığı-yarayabileceği tarzda mesajlara ulaştım.Bu konuda ne düşünüyorsunuz,bilimsel bir dayanağı olabilir mi?