öncelikle bu forum açan ve yapımnda emeği geçen herkese binbir teşekkür ederim şimdiden okumaya tenezzül edenlere ve cevap verenlere ayrıyeten teşekkürlerimi ileitrim.daha önce hiç body sporuyla işim olmadı taki bir bayanın çok sıskaymış bu lafını duyana dek
o gün çalşmaya karar verdim yalnız bulunduğum ilçe itibarıyle ne kaliteli bir salonum nede bir hocam var 6 aydır antreman yapmaktayım yalnız istediğim sonuçları bırakın vucut tepki bile vermez oldu ecto bir vucut yapım var ve anatomim oldukça zayıf zaten sarkmaya çok yatkın bir vucudum var.daha önce protein ve karbonhidart gibi terimleri bilmiyordum sizin forumunuz sayesinde bunlara aşina oldum önce karbonhidrat aldım sonra soya proteini doğrumu yaptım bilmiyorum ve cok kısa sürede(3 hafta) 7 kilo aldım ama tamamen yağ olarak forum da okuduğum bilgilerden yola çıkarak yağ şeker ve tuz alımını çok büyük ölçüde azallttım.şimdi sizden ricam bana hacim kazandıracak minimum seviyede yağlanarak kas yapabileceğim bir antreman programı ve tavsiyeler bu başlığı açmamkdaki sebep okuduklarımı bi başlık altında toplamak.inanın bunu danışabileceğim başka kimse yok haftada 5 veya 4 gün antreman yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl çalışmam lazım ve son olarak bu ağırlıkları artıramıyorum göğüslerim hala yumuşak ve sertleşmiyor neler yapmalıyım.antreman yapmayı seviyorum body yapmakta hayat tarzım oldu son 2 aydır kendimi bulmaya başladım bu sporda lütfen emeklerimin karşılığını alabileceğim yardım bana