Yediğiniz lorun 100 gramının protein değeri bellidir.bu loru direk yesek, yediğimiz kadarının kurutulmuşu kadar protein alabilir miyiz???
Yediğiniz lorun 100 gramının protein değeri bellidir.
Kaç gram tüketiyorsanız o kadar grama tekabül eden proteini almış olursunuz.
Lorun kurutulmuşu demek protein tozu demek değildir.
Yani 100 gram kurutulmuş lor 100 gram saf proteine eşittir diyemeyiz.
Çok iyi düşünmüşsün. ÖZellikle turbo fırınlar rahat 5-6 tepsi alabilir. Zararlı çıkacağımı bildiğim halde denemeye değer buluyorum. Bu bilgilere nereden ulaştığını merak ediyorum. (bir supplement imalatçısının harddiskini ya da e-mail verilerini mi ele geçirdin3-4 tepsi alan bir firinda bir defada ayni anda 3-4 kilo yapilirsa elektrik cok gitmez diye tahmin ediyorum
http://www.nutritiondata.com/facts/dairy-and-egg-products/13/2Acaba lorun protein profili elinde olan var mı?
Tamam lor kaliteli bir protein kaynağı ama BCAA ve Glutamin bakımından ne durumda bir bilgim yok benim.
...ki biz protein alırken kutunun arkasını çevirir BCAA ve glutaminine sonra vücut tarafından kullanılabilirliğine ve son olarak nasıl bir marka olduğuna bakarız. Son basamağı atlayalım.
Lor için saydığım ilk 2 madde hakkında bilgisi olan var mı?
Valla fırınım yok ama cazip fiyata saf peynir altı suyu tozları var 1.75 kg'mı 50 tl sanırım.. onlardan alıp nesquik ile karıştırırsak nasıl olur acaba?