Pharmaton Multivitamin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan voltaj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

voltaj

Üye
pharmaton_30_kapsul_9811.jpeg

FORMÜLÜ:

Bir Pharmaton Kapsül'ün İçerisindeki Etkin Maddeler:

Standart Panax ginseng ekstresi G115 Pharmaton 40.0 mg (Burada satıyorlar)

Vitamin A 2667 IU

Vitamin D3 200 IU

Vitamin E 10.0 mg

Vitamin B1 1.4 mg

Vitamin B2 1.6 mg

Vitamin B6 2.0 mg

Vitamin B12 1.0 mcg

Biotin 150.0 mcg

Nikotinamid 18.0 mg

Vitamin C 60.0 mg

Folik asit 0.1 mg

Bakır 2 mg

Selenyum 50 mcg

Manganez 2.5 mg

Magnezyum 10 mg

Demir 10 mg

Çinko 1 mg

Kalsiyum 100 mg

Lesitin 100.0 mg

Ayrıca aroma maddesi olarak Etilvanilin ve kapsül boyar maddesi olarak da siyah demir oksit (E 172) ve kırmızı demir oksit (E 172) içerir.

bu ürün sizce nasıl içerik bakımından

bu multivitaminin yanı sıra kullandığım diğer takviyeler genrise whey izolat, hardline progainer, gaspari amino max 8000 ve gaspari glutamine

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı oldukça pahalı o yüzden tercih etmiyorum abimde ki halsizlik ve yorgunluk için almıştık 40TL ye fakat hiç bir etkisi olmadı evde duruyor öyle ben bemiks c kullanıyorum 2.80TL ve b vitamini olarak oldukça zengin.

aslında vm2000 alıcaktım fakat eczanenin stoğunda olmayınca eczacı bunu önerdi bende alıp kombineme ekleyeyim dedim 2 gündür kullanıyorum bakalım daha yeni kullanmaya başladığım için etki konusunda birşey diyemicem.

sabahları zor kalkıyorum yataktan. gerçi bu kan fazlalığında da olduğu söyleniyor ama bir kutusu bitsin neler olcak eğer düzelme olmazsa kan vericem ondan sonra tekrar bakıcam

Yataktan zor kalkma ile ilgili bir kaç noktada görüş belirtebilirim.

Bir süredir kronik baş ağrın var mı? - Var ise CNS'e (merkezi sinir sistemine) fazla yükleniyor olabilirsin, uzun süredir yükleniyor olabilirsin, overtrain oluyor olabilirsin. 1 hafta %50 RM ile aktive deload veya direkt pasif dinlenme rahatlatabilir.

Uykunu tam alabiliyor musun? - Burda yattığın kalktığın saat kadar uyuduğun yer de önemli. Tamamen karanlıkta ve sessiz bir yerde uyuduğuna emin ol istersen. Melatonin salgısını oldukça etkiler. Uyku için ZMA güzel bir takviye, daha derin uyutabilir.

Sigara içiyorsan eğer, vücudundaki karbondioksit müktarını arttırdığından beyin birincil olarak bundan etkilenen yer olacaktır. O da etki eder.

Kan testinden bir sonuç alınamaz ise bu dediklerimi de göz önünde bulundurabilirsin.

Yataktan zor kalkma ile ilgili bir kaç noktada görüş belirtebilirim.

Bir süredir kronik baş ağrın var mı? - Var ise CNS'e (merkezi sinir sistemine) fazla yükleniyor olabilirsin, uzun süredir yükleniyor olabilirsin, overtrain oluyor olabilirsin. 1 hafta %50 RM ile aktive deload veya direkt pasif dinlenme rahatlatabilir.

Uykunu tam alabiliyor musun? - Burda yattığın kalktığın saat kadar uyuduğun yer de önemli. Tamamen karanlıkta ve sessiz bir yerde uyuduğuna emin ol istersen. Melatonin salgısını oldukça etkiler. Uyku için ZMA güzel bir takviye, daha derin uyutabilir.

Sigara içiyorsan eğer, vücudundaki karbondioksit müktarını arttırdığından beyin birincil olarak bundan etkilenen yer olacaktır. O da etki eder.

Kan testinden bir sonuç alınamaz ise bu dediklerimi de göz önünde bulundurabilirsin.

valla baş ağrım hiç olmuyor. yatağım çift kişilik rahat bir yatak. sesiz karanlık. uyumakta zorluk çekmiyorum fakat sabah uyanmakta zorluk çekiyorum açıkcası. zma kullandığım zamanlarda da aynı idi. bu durumdan açıkcası bıktım

pharmaton çok başarılı bence
2-3 ay kullandım zımba gibiydim gün içinde,ginseng in payı büyüktür muhtemelen bunda
eğer özel bir şirkette çalışıyorsanız şirket doktoruna yazdırın 7 tl ye alıyorum ben :)

pharmaton çok başarılı bence
2-3 ay kullandım zımba gibiydim gün içinde,ginseng in payı büyüktür muhtemelen bunda
eğer özel bir şirkette çalışıyorsanız şirket doktoruna yazdırın 7 tl ye alıyorum ben :)

Ekonomi Bakanlığındayım :) aldım dün zaten :) ama işte iyi mi yaptık kötü mü yaptık bilemiorum

tşk ederim yorumlarınız için. bu arada kan da verdim bugün. iyi oldu. zaten bayağı fazla idi kanım

bu ürünü 3 haftadır kullanıyorum gayet memnunum bundan önce supradyn all days kullandım ama bu ürünü içtiğinde gerçekten hissedebiliyosun daha enerjik zımba gibi oluyosunuz kesinlikle öneririm

Ben 1 kutu bitirdim,sınavlarda hızlı işlem yapabiliyordum,hareketlerimde abartılcak derecede aktiflik olmadı ! İlk günlerde etkisini görmedim,etkisini görmek için kutunun dibini görmeniz lazım :) Ayrıca çok kilo aldırıyor,karnım yağlanmış durumda , zor kilo alan bir genetiğe sahibim ona rağmen çok kilo aldım :)

Hardline vitamin mineral diye satılan ve hesap ettiğinde bunlardan çok daha fazla miktarda içeriğe sahip ve çok daha fazla sayıda olan bir ürün varken neden bunu alalım demiyor değilim , pahalı sanki fiyatı aylık 30 tl gerçi ama bilemiyorum

bizimkiler reklamları görüp 50 küsür tl vermiş almış.eczacıda çok övmüş.7-8 kapsülde ben kullandım hissedilir bi halta yaramadı.içeriğini burda gördüm b vitamini bayaa düşük.sonra reklamdaki elemanı gördüm tvde bi sürü totoş toplanmış yemek yarışması yapıyolar.bunlar kullanıyosa ben kullanmayım dedim bıraktım.şaka bi yana böyle tiplerle reklam yapıp eczanelerde çok övdümü genelde kar oranı yüksek üfürme ürünler gibi geliyor bana.

Babamın zamanı geçmiş pharmayonunu buldum da iyi saklanmış sıkıntı olmaz heralde bugün başladım kullanmaya fazla bir şey beklememek lazım sonuçta benim gibi meyve sevbze tüketmeyenler için besin takviyesi eğer meyve sebze güzel tüketiyorsanız kullanmayın

içerigi güzel bir ürün ama reklamlar sayesinde bukadar tanındık ve bilindik marka olmayı basardı daha iyi vitaminler mevcut piyasada nature's supreme multıvitamin for men adında bir vitamin var Q-10
zerdecal ekstresi mineral l-carnitin vs sporcular için mükemmel bir içerikte tavsiyem arastırıp bakarsanız anlarsınız suan kullandıgım ve cok iyi hissettiren bir ürün :)

çok abartılıyor evet iş yapıyor tabi 2 yıl önce si için benim vucutumda şuan kullandığımda hiç bir işe yaramadı yani yaştan yaşa yada vucutden vucuda değişiyor demek.
ama eczaneden decavit falan alınsa hem daha gerçekçi değerler hem daha uygun olur

Bende daha önce pharmaton kullanıyordum. Ama gerçekten piyasada daha verimli ürünler var. Nature's Supreme For men bundan içerik olarak çok daha iyi örneğin. Bundan sonra onu da bi deneyebilirsiniz.

Back
Yukarı