Phil Heath'ın son hali

bu Phil.deki nasıl bir koldur Allahım..

Eklentiler

• phil.jpg
    phil.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 594
Jay in kolu yanında küçücük kalmış...

• Like
Reactions: Azi
iyi güzelde jay antrenman yapamıyorki adam gibi hala sakatlığından dolayı
biliyorum biceps sakatlığı form kaybetmesine neden olmuştur tabiki ; sonuçta geçen sene phil jay ile birlikte yaptığı antremanlarda çoğu harekette girdikleri ağırlıklarda jay'a yaklaşamıyordu bile...
bakalım seneye eski formuna geri dönüp sandowu öğrencisinden geri alabilecek mi...

edit: bu arada danny foruma geri döndüğünü şimdi fark ettim :) foruma hayırlı olsun...

Son düzenleme:
biliyorum biceps sakatlığı form kaybetmesine neden olmuştur tabiki ; sonuçta geçen sene phil jay ile birlikte yaptığı antremanlarda çoğu harekette girdikleri ağırlıklarda jay'a yaklaşamıyordu bile...
bakalım seneye eski formuna geri dönüp sandowu öğrencisinden geri alabilecek mi...

edit: bu arada danny foruma geri döndüğünü şimdi fark ettim :) foruma hayırlı olsun...

evet baya temizlendi forum bende yavaştan yazmaya başladım özelliklede anabolik forumda düzeltilmesi gereken çok yer var :) teşekkür ederim :)

ben jayin bir daha phil i yakalıyabilceğini düşünmüyorum çünkü jay bu arada olan kaslarını kaybetti . tekrardan başlasa kas hafızası ile birlikte yüksek ilaç alımı yapıcak eskiyi yakalıcaktır da phil de bu arada daha fazla kas inşa etti :)

yakalarmı belli olmaz ama çok çok çok zor olucaktır :)

bidahaki yarışma kai ile Phil arasında geçer, jay formunu nekadar yakalar bilinmez geçirdiği ameliyatları yüzünden bu sene hacim kaybetmeden ama zorlamadan rölantide gitmeyi seçebilir,
kai her geçen sene çok daha yerine oturtuyor vücudu ve her yarışmada giderek yükseliyor, geleceğin şampiyonu kai olacaktır, gerçekten çok azimli... Phil'in vücududa çok estetik ikisini baya çekişmeli günler bekliyor

phil heath ne kadar iyi olsada bu sene mustafa hasaneen den sürpriz bekliyorum açıkcası son resimlerine baktım çok fena.

jay zaten okuduğum kaynaklara göre bu sene yarışmayacak bunu daha önce de söylemiştim bir çok kişi de biliyor zaten...
phil heath the best alayına rest diyorum zaten ben en büyük hayranlarından biri olarak :D

Bu kadar bariz hak yendiğini bi geçen defa görmüştüm. Kai greene, Cutler'la Phil Heath'in çarpımına eşit olmasına rağmen 3.lük verildi. Phil heath biraz daha üstüne koymuş Kai Greene yine ondan çok daha iyi çıkacaktır ama şampiyon yine Phil Heath olur. Branch Warren'de 3 olur muhtemelen.

Back
Yukarı