Phil Heath:Jay Cutler bir daha Olimpia olamaz

Phil Heath Jay Cutler'in Olympia'yı bir daha kazanamayacağını söylemiş. Jay Cutler'ın bugün kürsüden ona verdiği cevap şuydu: 2013'te bekleyin döneceğim ve 5. Sandow'u alacağım.

Besle kargayı oysun gözünü :)

Alıntı:Muscle & Fitness Facebook Sayfası

Eklentiler

• jjjjjj.jpg
    jjjjjj.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 677
eğer doğruysa üzücü bişey ama philde haksız sayılmaz geçen jayın facede fotosunu gördüm resmen erimiş adam

Eğer gerçekse böyle söyleyerek phil ayıp etmiş. fakat haksızda sayılmaz bilindiği üzere jay yakın bir zamanda biceps'inden ameliyat oldu. Bu en azından ona 1 sene kaybettirecek en aşşağı. Yaşıda epey geldi. Bence Jay tekrar yarışmamalı jay'i o eski Jay olarak hatırlamalıyız.Ben jay in yerinde olsam açarım bir spor salonu yeni yeni olimpialer universe ler yetiştirmeye kendimi adarım. salonu açar açmaz 1000 tane de müşteri bulmazsa şak diye gelsin beni dövsün. Artık Sandow'u kovalamanın bir manası yok jay açısından zaten 4 tane aldı. Ehh be yeter bilader derler adama :D

Phil gözümden düştü

(Onunda çok umrundaydı zaten dimi :) , ama öyle..)

phil sevenlerinin saygısını kaybeder eğer boyle yaparsa hani istersen sampiyon ol ama arkadanda bi coleman bi dorian gibi kitle bırakma ne işe yararki ?

arkadaşlar olayın böyle bir durumla alakası yok burada anlaşıldığından çok farklı bir durum...
bu olayı magazinciler gibi böyle yansıtanı buradan tebrik ediyorum !!! :mad:

unutmayın ki ikisi de birbirinin en büyük destekçisidir. Phil'i bulan Jay'dir. Jay'in en iyi formuna girmesi için hocasını ve antremanlarını paylaşan da Phil'dir.

Mr. Olympia'yı izlediyseniz dün gece Phil Heath ağlarken Jay Cutler'a teşekkürlerini ve saygısını sundu.

Son düzenleme:
arkadaşlar olayın böyle bir durumla alakası yok burada anlaşıldığından çok farklı bir durum...
bu olayı magazinciler gibi böyle yansıtanı buradan tebrik ediyorum !!! :mad:

phil olayin gercek aciklamasini yaparsan sevinirim :o

Şimdi baktım bu konuşma M&F Türkiye facebook sayfasında yayınlanmış. Bunu oraya yazan ''magazinci'' ''Phil Heath Jay Cutler'in Olympia'yı bir daha kazanamayacağını söylemiş.'' lafını nerden edinmiş acaba?

Ayrıca kimse merak etmesin bu laf Phil Heath tarafından söylendiyse bile (söylenmediğine eminim uydurma) bu lafların neredeyse aynısını M&F Türkiye söyledi; şimdi de bir geri dönüş reklamı yaptırmaya çalışmışlar; başarılı olundu mu? bence hayır burada olduğu gibi ortalık birbirine girdi.

Ve neden bu olay koskoca Flex Magazine 'de ve dünyaya haber yapan birçok sayfada yok da Facebook Türkiye sayfasında var? :)

Jay ''2013'te bekleyin döneceğim ve 5. Sandow'u alacağım.'' demişse bile bunda garip bir durum yok; sonuçta geri geleceğim artık 5. - 6. lık için oynarız hayırlısı diyecek hali var mı koskoca Jay Cutler'ın ?? illaki bir şeyin üzerine bunu demesi mi gerekli? ama adamlar dedirtmiş ki ortalık kızışsın. Tabi asıl amaçları bu muydu derseniz sanmıyorum.

Ayrıca bu konuyu açan kişi önce Phil Heath'in ismini düzgün yazmayı öğrenirse sevinirim iki tane konu açmış ancak daha Phil'in ismini yazamamış. Bir de ortalığı kızıştırmış.

Son düzenleme:
alın bu da mr. olympia'dan hemen önce Jay Cutler ve Phil Heath'ın samimi röpörtajı
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=yBNr2RqmNYc[/YOUTUBE]

röpörtajda Jay tabiki de Phil'i destekleyeceğinden bahsediyor :)

Son düzenleme:
bence 2013 e merak uyandırmak ve daha çok dikkat çekmek için yapılmış bir dedikodu. . .

jayın sol kolda büyük gariplik var sol kolundan mı sakatlanmıştı ? sakatlanmayla alakalı birşeye benzemiyor :S

Back
Yukarı