Pilatesin Faydaları

Yaşadığınız durum genelde karşılaşılan birşey paniklemenize gerek yok pilates konusunda çok bi bilgim yok o yüzden bilen arkadaşlar hangi hareketleri yapmanız gerektiğini nasıl istediğiniz şekle gireceğinizi söylerler.Benim tavsiyem pilates in yanına aerobic yapmanız veya hareketlerinden işinize yarayacak olanları programınıza eklemeniz çünkü benimde bacaklarım fazlasıyla iyiydi sırf vücudum esneklik kazansın diye aerobic başlamıştım bi kaç ay sonra vücut özellikle bacak ve bel kısmı esnedikçe o eski kaslı bacak görüntümün kalmadığını farkettim . İşinize yarayacağını düşünüyorum.Forumumuzda çok deneyimli ve bilgili hocalarımız var çoğu kişinin yaptığı gibi bu forumu DİKKATLİ takip ederseniz salona sadece aletleri kullanmaya gidersiniz :)[DOUBLEPOST=1416175360][/DOUBLEPOST]
bel ağrısı yanlış giden bir şeyler olduğunu söylüyor olabilir .Programınızı gözden geçirin fazla yüklendiğiniz kısımları düzenleyin hareketlerin yapılış tarzını tekrar kontrol edin sıkılaşayım derken sağlınızdan olmayın
[DOUBLEPOST=1416248335][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1416248377][/DOUBLEPOST]
Yaşadığınız durum genelde karşılaşılan birşey paniklemenize gerek yok pilates konusunda çok bi bilgim yok o yüzden bilen arkadaşlar hangi hareketleri yapmanız gerektiğini nasıl istediğiniz şekle gireceğinizi söylerler.Benim tavsiyem pilates in yanına aerobic yapmanız veya hareketlerinden işinize yarayacak olanları programınıza eklemeniz çünkü benimde bacaklarım fazlasıyla iyiydi sırf vücudum esneklik kazansın diye aerobic başlamıştım bi kaç ay sonra vücut özellikle bacak ve bel kısmı esnedikçe o eski kaslı bacak görüntümün kalmadığını farkettim . İşinize yarayacağını düşünüyorum.Forumumuzda çok deneyimli ve bilgili hocalarımız var çoğu kişinin yaptığı gibi bu forumu DİKKATLİ takip ederseniz salona sadece aletleri kullanmaya gidersiniz :)[DOUBLEPOST=1416175360][/DOUBLEPOST]
bel ağrısı yanlış giden bir şeyler olduğunu söylüyor olabilir .Programınızı gözden geçirin fazla yüklendiğiniz kısımları düzenleyin hareketlerin yapılış tarzını tekrar kontrol edin sıkılaşayım derken sağlınızdan olmayın

Salonlarda anlatilmayan şöyle bir yanlis var maalesef,gelen bayanlar pilatesle inceleceklerini,hatlanacaklarini ve kivrimlarinin belirgin olacagini düşünüyor..
Sadece pilates yapip ağırlığa elini surmeden bunlarin olacağını sanan cok buyuk bir kitle var
Antrenörlerin yanlis yonlendirmesi bunda etkili guzelce anlatilmiyor bu konu..

topsuz pilates tabiki de olur. önce yer hareketlerini kavramanız ,dengenizi geliştirmeniz daha sonra toplu yaptığınız pilates e zemin hazırlar. yeni başlayanlara da top verilebilir ama temel mat(minder) egzersizleridir.

pilates harici 2 gün kardio ve ağırlık çalışması güzel bir seçim olur. sıvı l-carnitin de fayda sağlayacaktır. ii çalışmalar...

ben 4 kg kettlebell ile 50 dakika bir egzersiz yapıyorum ve programım 455 kcal yaktıgımı söylüyor; ben 8 kg bir ağırlıkla 25 dakıka yaptıgımda 455 kcal mi yakarım nasıl olur

Selamlar efendim,
Öncelikle güzel bir gün geçirmeniz dileği ile.
30 yaşındayım. 15 yaşında teşhis konulmuş bir skolyozum var. Onunla yaşamaya alıştım. Çok çok zayıf olduğum için yıllarca mantı yiyip oturdum. Neyse sonra iş hayatına atıldık. Bazı ilaçlar kullanmak durumunda kaldım ve kilo yaptı. Ama tam bir havuç modeliyim. Yani göbek ve üst bölgesi aldı. Neyse efendim, pilates yapıyorum. Fakat ayrıca fiziktedaviye gidecek param yok. Şu anda 52 kiloyum eskiden 45 kilo idim. Boyum1,66. Neyse bacak kol facia. Çok şükür yine iki bacak iki kolum var. Allahıma çok şükür. Sorum şu efendim hem sırt ağrım olmasın hemde yaşlanınca çocuklarıma yük olmayayım kas kitlem olsun vs. Pilates her gün 40 dk yapıyorum internetten. Topun üstünde her şeyi yaparım. Sadece şınav zor, kollarım göbeğimi taşımıyor. Neyse, nasıl bir çalışma önerirsiniz hocalarım çünkü hiç göbeğim gitmiyor, hafif kalıyor artık bu 40 dk. saygılarımla hocalarım, destek lütfen

Back
Yukarı