Piyasada sahte protein tozları satılıyor test edilip onaylandı Mersin

Benim bir akrabam tarım bakanlığında calisiyor. Kendisi gıda mühendisi.

Beraber spora gidiyoruz. Geçen gün kendisi bana arkadaşlarının bir protein tozu analizi yaptıklarını ve %16 protein oranı çıktığını söyledi. Bende öyle bişi olamaz dedim. Benim en son aldığım Gold Standard Whey. gerçi hiç beğenmedim tadı iğrenç.

neyse tabi bende böyle şey olurmu alıp kullanıyoruz dedim. numune verdim. saolsunlar başka bir iş için protein analizi yaparken bu ürünüde analiz yapmışlar ve %78 ve %80 protein çıkmış 2 testte. kutu üzerinde %78 yazıyor.

sonuç olarak protein tozlarının bile sahteleri demekki cirit atıyor. acaba nerelerden alsak güvenilir dir ? veya orjinali ile sahtesini nasıl ayırt edebiliriz ?

Valla buradaki çoğu kişi gibi ben de supplementler . com dan alıyorum , güvenilir diyorlar , bizde alıyoruz.

protein tozunun sahte olmaması anormaldir zaten... :D ben hayatımda hiç kullanmadım ama tedbiri elden bırakmayarak sağlam zincirlerden almak lazım. sahte protein olmazsa olmazdır dünyada ne yazık ki!

protein tozunun sahte olmaması anormaldir zaten... :D ben hayatımda hiç kullanmadım ama tedbiri elden bırakmayarak sağlam zincirlerden almak lazım. sahte protein olmazsa olmazdır dünyada ne yazık ki!

bence cok yanlış bir düşünce bu
sahte olmaması anormal diye bişi olur mu. geçen test yaptırdık direk yazdığı oranda çıktı protein miktarı.

Back
Yukarı