• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Plaj Vücudu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya arkadaşlar benim anlamadığım ne biliyormusunuz.Private buraya resim koymuş ama hiç kimse iyi olan taraflarını görmemiş.Hep kötü eleştiri yapılmış.Ya sitedeki herkez flex,kevin,arnold gibi vücuda sahip
Yada benim anlamadığım bişi var
Kötü olan kişiler koydu resimlerini ama herkez oran iyi buran iyi denildi.Buna kimse senin buran iyi demedi
allal allaaaa garip
Ben bu sporu daha öğrenemedim galiba
ama öğrencez öğrencez sabır :D

bestmodel dedi:
Ya arkadaşlar benim anlamadığım ne biliyormusunuz.Private buraya resim koymuş ama hiç kimse iyi olan taraflarını görmemiş.Hep kötü eleştiri yapılmış.Ya sitedeki herkez flex,kevin,arnold gibi vücuda sahip
Yada benim anlamadığım bişi var
Kötü olan kişiler koydu resimlerini ama herkez oran iyi buran iyi denildi.Buna kimse senin buran iyi demedi
allal allaaaa garip
Ben bu sporu daha öğrenemedim galiba
ama öğrencez öğrencez sabır :D
Genel olarak insanların iyi tarafını değil eksiklerini bulmak profosyonelliktir
zaten resim koyan herkes eksiğim nelerdir diye başlık açıyor

Bizim eksik yerlerini söylediğimiz insanların eksik yerlerinin haricindeki yerler tamdır

Ne bilim hocam sonuçta bu senin kişiye ilk yorumun değil.Ben senin başka yorumlarınıda okudum ve sen kişinin eksik yerlerini söylerken iyi yerlerinide söylüyorsun.Ve benim şaşırdığım bu arkadaşımıza sayfa başından beri kimse yapıcı yorum yapmamış.Ama kişinin vücudu gayet estetik duruyor(benim bakış açım)
Haklısın eksik yerleri görmek profosyonelliktir.Burda katılıyorum size
Zaten benim admine önerim.Bu sitede herkez yorum yapıyor bende dahil.Aslında bir jüri gibi bişi oluşturulur.Ve o yetkili kişiler eleştiri yapar.Bende dahil olmak üzere yeni başlayanlar kas isimlerini zor yazan tipleriz ama burda kalkmışız kişiye yorum yapıyoruz.Yoksa sürekli tartışma alır başını gider yok bu photshop yok bilmem bu ne.

ilk oylama benden gelsin :D
admin ve moderatorlar haricinde eleştiri yapan kişiler
1-flexor
2-karasan(bu arkadaşlar genelde sitede aktif kişiler ve bilgili kişiler)Bunun haricinde kişiler eklenebilir.Ama bence bu 2 kişi olmalı

bestmodel dedi:
Ne bilim hocam sonuçta bu senin kişiye ilk yorumun değil.Ben senin başka yorumlarınıda okudum ve sen kişinin eksik yerlerini söylerken iyi yerlerinide söylüyorsun.Ve benim şaşırdığım bu arkadaşımıza sayfa başından beri kimse yapıcı yorum yapmamış.Ama kişinin vücudu gayet estetik duruyor(benim bakış açım)
Haklısın eksik yerleri görmek profosyonelliktir.Burda katılıyorum size
Zaten benim admine önerim.Bu sitede herkez yorum yapıyor bende dahil.Aslında bir jüri gibi bişi oluşturulur.Ve o yetkili kişiler eleştiri yapar.Bende dahil olmak üzere yeni başlayanlar kas isimlerini zor yazan tipleriz ama burda kalkmışız kişiye yorum yapıyoruz.Yoksa sürekli tartışma alır başını gider yok bu photshop yok bilmem bu ne.

Bilgi sadece profosyonellikle olmaz bakış açısıda buna müsait olmalı senin bakış açın ve olumlu yorumlarında insanlara birşeyler kazandırabilir bende senin yorumlarını okurken keyif alıyorum çünkü farklı açıdan görüyorsun :)

ya abicim senin vücut yağlı olduğu için kasları göstermio birazkilo verirsen günlük çalışmanı 2 katına çıkarırsan vücudun kendini göstermeye başlar

Obliklerin küçük, pelvislerin dar, buna nazaran çatın geniş. Avantajlı bir vücuda ve boya sahipsin. Kas anlamında biraz zayıfsın; yalnız genetiğin seni estetik gösteriyor. Sağlam bir antremanda Pump_Forever kadar estetik durabilirsin. Bence dietten ziyade antreman şeklini değiştirmelisin. Nasıl bir sistemin var bilmiyorum; ama ağır girmiyorsun gibi duruyor. Yağ oranın da pek yüksek değil. Karın'ı ihmal ediyorsun gibi...

daha çok çalışmalısın tamam uzak tan bakıldımı bişeyler olduğu hissedilir ama kas açısında çok eksik var iyi çalışmalar

ilk resim daha guzeldi hafif yagli kalsan dha guzel duruyorsun
buradaki arkadaslar seni etkilemesin

Sevgili uyeler, israrla muhatabi olmayan uye fotolari basliklarini canlandiriyorsunuz. En son private'i ne zaman forumda gordunuz? Sizden tavsiye ya da yorum isteyen kimse artik olmadigina gore basligi kilitliyorum.

Ayrica, RockSport, yorumlarimizda yapici elestiri on planda olmali. Hangi vucutla nereye gidilmeyecegini birak da fotogralari koyan kisi kendi karar versin, usluba lutfen biraz daha dikkat edelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı