• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Power Gym Resimler

power gym dedi:
evet hacim yok ama parcalı zamanla büyütecene inanıyorum basarıların devamını dilerim...

Edit: Bu mesaj https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=7035 başlığına cevap olarak yazılmış - Kendi resimlerini koymak istiyorsan yeni başlık açman gerekir - Başlığı böldüm, yeni başlık olarak bunu açtım, lütfen kuralları okuyalım. (Sarc)

edit, bu linke tıklayınca benim(aslaneraydın) sayfam açılıyor.ben bi anlam veremedim ne oldu.bu mesaj neden bana cevap olarak yollandı.

sorun anlaşıldı.mesaj bana ama resimler kendisine ait.ok.
hoşgeldin foruma nerden katılıyorsun ölçülerinden falan bahsedermisin.kollar bayaa iri duruyor.(bi de üstteki resimde oda kyk ya benziyor).

öncelikle hosbulduk arkadaslar... almanya nünbergte yasıyorum bu spora baslayalı 1.5 sene oldu tam ufak bi kür yaptım tabi cerezde denilebilir...öncelikle bu spora baslamamın nedeni abimdir kendiside eski vucutculardandır o neden oldu baslamama anteramn programları kür vs vs buralara kadar geldik 21 yasındayım hedefim kolarımı daha cok definasyon ve ölcü olarakta 50 yapmak zaten su an sıcak 48 .5 felan gelio az bsy kaldı da denilebilir 50 ye :D abimin sayesinde artık isin kurdu oldum nrde ne alınanı antreman programları felan vs vs sizlere her konuda yardımcı olabilirim arkadaslar saygılarımla...

gerçekten kolların çok hoşşş,

tesekkür ederim saol daha cokta resimlerimi koyamaya calıscam ama nası resmimi snn gbi yan tarafa koyucam onu bi türlü cözmedim yardım edersen sevinirim arkadasım...

user cp var yukarda avatar olarak seçersin istediğin fotoyu

Back
Yukarı