Power house fitness center

tolga_01

Üye
POWER HOUSE Hakında ;
Kurulusmuz 2005 tarihinde açılmıs olup, cardio, fitness, body-building Kilo Alma,Zayıflama,Kondisyon,Polis Okulu,Askeri Okul Hazıırlık alanlarında siz degerli müşterilemize hizmet vermekteyiz.Antrenörümüz 2.kademe belgesine sahip olup, üyelerimiz ile personal training yapmaktadırlar.Makine sistemlerinimz Her Biri Profesyonel sertifikalı, cardio gurubumuz ise avrupa standartlarındadır.Profesyonal olarak hazirladiğimiz sistemimizin, temiz, huzurlu ve ferah bir ortamda keyfini cıkarmayı siz değerli spor severlere bırakıyoruz.

Toros Mahallesi 111 Sokak Coşkun Apartmanı B Blok Bodrum Kat Çukurova/adana
Foto%C4%9Fraf0514.jpg

Son düzenleme:
Power House Picture

Power House Spor center Resimleri

Eklentiler

• power house 1.jpg
    power house 1.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 2.461
  • power house 6.jpg
    power house 6.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 2.502
  • power house 5.jpg
    power house 5.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 2.022
  • power house 4.jpg
    power house 4.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 2.030
  • power house 3.jpg
    power house 3.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 2.988
  • power house 2.jpg
    power house 2.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 2.133
Power House REsimler

Eklentiler

• Fotoğraf0515.jpg
    Fotoğraf0515.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 1.571
  • Fotoğraf0517.jpg
    Fotoğraf0517.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 1.593
  • Fotoğraf0520.jpg
    Fotoğraf0520.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 1.448
  • Fotoğraf0540.jpg
    Fotoğraf0540.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 1.604
evet fitness icin uygun bir salon fiyat hakkinda blgi var mi?

Ben 15 Yasındayım adanada oturuyorum fitness ,ve zayıflamak istiyorum fiatlarınız uygun veya yaş sınırlaması yoksa gelmeyi düşünüyorum

7 ay olacak neredeyse buraya baslayali ve gercekten adanada bulabileceginiz en profosyonel, en bilincli hocalara sahip bir yer power house mesela daha ilk haftadan kimseye serbest bench press vermezler, veya t bar rowing, her hareketin oncelikle makarali olanlarina yani makinelere yonlendirirler, programiniz duzeyinize gore eklemelerle iyilestirilir ve her ay olcunuz alinir, golden life gibi olcu bile almamalari soz konusu degil muammer abi ve nazmi abi gayet ilgililer, salonun resimleri eski suanki aletlerin bir kismi yeni, ozellikle butun kosu aletleri elektronik oldu gelip denemenizi gormenizi tavsiye ederim, sahsen adanada 3 salon gezmis, ve istanbuldada birkac salonda bulunmus birisi olarak tecrube, imkan, ilgilenme ve akliniza gelebilecek her konuda power house i tek gecerim fiyati da diger salonlara gore cok cok daha uygun

Son düzenleme:
Back
Yukarı