Power Life Omega 3

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    12

kratos1

Üye
h5m8k.jpg

1 jel kapsül;
1000 mg balık yağı (fish oil)
*140 mg EPA
*200 mg DHA
bulunur...

Nedense 1 veya 2 kapsulde toplam EPA DHA 1000 olmayinca iyi bir urun degilmis gibime geliyor sanirim cok kapsul atmaya useniyorum.

güvenilir bir ürün değil almanızı tavsiye etmem.belki yanlış bir benzetme olabilir ama nitroful markası gibi tr de paketleme yapıp bize satıyorlar.ham madde kalitesi şüpheli.sitelerini ziyaret edin bir ara hakkında kısmını bir okuyun derim..

zaten balık yagını sporcu destek ürünü üreten firmalardan almanın ne anlamı var eczaneden 14 liraya 60 tablet 500mg lik omega 3 var daha ucuz daha güvenilir en azından steril oldundan emin olursunuz

omega 3 alırken lütfen içindki epa dha oranlarına dikkat edin.1000 mg da bulunan değerler ne kadar az ise o kadar kötü demektir.bir de marka ve markanın üretildiği yer çok önemli.solgar ya da g.n.c ürünlerini tavsiye ederim lakin yurtdışına oranla çok pahalılar.ben carlson marka kullanıyorum fiyatı oldukça uygun.

Fda onayı almışların içinde en ucuzu ve tavsiye edileni Carlson.Bunun gibi baba birkaç marka daha var ama fiyatlar uçuyor.
Tarım bakanlığı veya sağlık bakanlığı onaylı olanlar da var.Tarım bakanlığı onaylılara pek güvenmeni tavsiye etmem.Sağlık bakanlığı onaylılardan marincap geldi şu an aklıma.O da fiyat olarak uygun.Son olarak da Solgar, her zaman iyidir.;)

kaç gr yağ bulunduğunu int deki bazı kaynaklardan öğrenebilirsin.ancak kaç gr yağ bulunduğundan çok ne kadar omega 3 içerir o önemli.gölde mi yoksa denizde mi yaşıyor?ne ile besleniyor bunlar oldukça önemli kriterlerdir.bir de balık yiyerek omega 3 almayı planlıyorsanız.bir kapsülde bulunan miktarı almaya çalışırken fazladan kalori alabilirsiniz.

Bundan bir kutu kullandım bence fena değil 32 liraya almıştım günde 2 gr almak yeterli oluyor iyi forumlar dilerim

Bu test sadece forever living'in omega 3 urununde basarili olucaktir cunku omega 3'un en ozunden yani omega 3 asidinden en ve dogal olarak toprakta yetisen aloe vera(sarı sabır otu)'dan uretilmis tek bir kimyasal yok kapsulun ustundeki jelatin bile zeytin yagi, gliserol, limon yagi ve ihlamur yagindan yapilir kullanabiliceginiz en dogal ve en kuvvetli omega 3 bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

EFA S1200 kullanıyorum. içerik olarak iyi gibi gözüküyor.

ÜRÜN İÇERİĞİ
Balık Yağı 1200 mg
Omega 3 720 mg
EPA 396 mg
DHA 264 mg
Diğer Yağ Asitleri 60 mg
Kalori 12,5 kcal

Back
Yukarı