Arkadaşlar ben 3000 mg olandan aldım nasıl kullanmalıyım sizce sadece bel ve göbek bölgesinde yağlanma var off günlerde kardio yapıyorum 50 dk.
eğer 70 kilonun üstündeysen antremandan 15 dk önce (likit olduğu için 15 dakika öncesi yeter diyorlar ama ben 25-30 dakika önce alıyorum. Bana kalırsa daha etkili oluyor) al. Ardından kardiyo yapıp beslenmene dikkat edersen sonuçlarını göremeye başlarsın. Ama tek başına l-karnitin hiç bişey yapmaz. Cardio ve yemeğine dikkat etmen lazım.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:18 ----------
Bugün 17. kapsülümü içtim. Kardioya başlamadan 25-30 dk önce alıyorum ve 50 dk tempolu kardio yapıyorum. Tek başına bi işe yarıyacağını sanmıyorum ama düzgün beslenme + kardio + l-karnitin sayesinde 20 günde yağ oranım %10.3 ten %8.4 e düştü. İdman sırasında önceki günlere göre vücut ısınızın arttığını göreceksiniz. Bu ürün için idman sırasında enerji patlaması yaşatıyor denildiğini de duydum ama öyle ahım şahım bi patlama yaşamadım (sebebi diyete başlamam ve antrenman öncesi eskiye nazaran daha az yemem olabilir***).
en son temmuz 12 de yorum yazmışım. şu an 60 kilodayım. ama ıkı aydır 2 kilo dahi düşemedim. bu kiloya kardiyo yaparak ve bol bol proteini yüksek gıdalar yıyerek düştüm. ama 2 aydır bir gram düşemiyorum. hala karnitin kullanmadım. vücut taramasını yapmadım. en son yag oranım %17'ydi %14 olmuştur diye tahmin ediyorum. 55 en kötü 58 kiloya düşmek istiyorum L-carnitin tablet kullanmayı düşünüyorum. sizce kullanmalımıyım?
ben dün aldım. 20 dk koştum 3 kilometreye denk geliyor. 20 dk bisiklet yapmtım. ip atladım. squat yaptım. mekik çektim. twist yaptım. birkaç bacak hareketi daha yapıp 1 saate tamamladım sporu. ilk kez kullandım. önceki performansıma göre iki kat daha enerjiktim. daha çok terledim. tüpün yarısını kullandım. çok memnunum. tavsiye ederim.
Psikolojik etki veya bir başka nedenle performansınız artmış olabilir.
Ya da plasebo etkisi olabilir.
Eğer bir sağlık sorununuz yoksa çözüm son derece basittir.
Beslenmenizi düzenlemeniz ve kardiyo yapmanız gerekmektedir.
Bunun için profesyonel yardım almanızı öneririm.
Bunların dışında "mucize" çözümler kalıcı olmayacaktır.
meraba arkadaşlar yaşım 16 boyum 1.87 kilom 74 bel ve karın bölgesinde yağlanmam var ve bu yaz sıkı kardio yapmayı planlıyorum yağları eritebilmek için l carnitini nasıl kullanmalıyım ? ve 3000 mg lıktanmı almalıyım